Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenlerin maaşı ne kadardır?

daha neler

Kederli;

5 yıllık öğretmenin,okulda 20 yıllık öğretmenler var daha ben 2.000 i bulanı görmedim,sen nerde gördün bu maaşları yaaa?
dediklerin dahi olsa imkansızdan bahsediyorsun.
yalan yanlış yazmayın ya.varsa böyle bir maaş alan bordrosunu yapıştırın buraya...

5/1 de görev yapan ingilizce öğretmeniyim. maaş olarak 1395TL alıyorum. Okulda ders dışı egzersiz faaliyeti olarak öğrencilere satranç öğretiyorum. Ders dışı egzersiz faaliyetiyle birlikte ek ders ücreti ortalama 650-800TL olarak maaşımıza yansıyor. Toplamda 2.000-2.200TL civarında bir maaş alıyorum. Vergi indirimine gerek miktar olarak maaşıma fazla bir katkı yapmayacağı gerekse de sağlık raporu alma rezaletine katlanmak istemediğim için vergi indirimine başvurmadım. Maaşımız o kadar kötü değil. Ülkemizde bu kadar işsiz güçsüz insan varken iş bulup çalışabildiğimiz için kendimi şanslı hissediyorum.

Ben farklı birşey mi yazmışım ki tepkiler üstüme üstüme geliyor? Kupkuru maaş var diyoruz bir de sınavdı, egzersizdi, şu bu... Yeday Hocam çok güzel açıklamış. Daha ne öğrenmek isteyip de öğrenemediniz anlamıyorum...

kimseye yuklendıgım yok yaw
zaten şu maaş meselesini iyice anlamak için açmıştım konuyu birtarafata gormedık dıyenler bır tarafta 2000 2200 dıyenler nebılım allah bereket versın
yeday arakadaşa sunuda sormak isterim
kaçyıldır öğretmen + basak işinde benim biraz aydınlanmaya ihtiyacım var
bu basamak nedir neyı semboleder her basamaga gore maaaş ffarklımıdır herögretmen aynı basamak tanmı başlar ne kadar basamak vardır engellı öğretmenler kaçtan başlar özür oranına göre basamak degişir mi yani tam bir cahilm

bu konuya son noktayı koyacağını düşündüğüm için 1/4 evli ve 2 çocuğu olan bir öğretmenin bordrosunu yayınlıyorum. kişisel bilgilerini çıkardım.

ince85;

kamuda çalışltığınız her bir yıla karşılık bir terfi alırsınız. örneğin işe 9/1 olarak başladınız, ikinci sene 9/2 üçüncü sene 9/3 dördüncü sene 8/1 olursunuz. bu durum 1/4 oluncaya kadar sürer. bu kade/derecelere tekabül eden katsayılar vardır ve maaşınız bu buna göre hesaplanır. 4/1 olana kadar maaşınız çok fazla artmaz. ayrıca kalkınmada öncelikli bir şehirde çalışoyorsanız iki yılda bir fazladan bir terfi alırsınız. ayrıca 6 yıllık sicil not ortalamanız 90 ve üstü ise gene bir terfi ile ödüllendirilirsiniz.

ince85; kederli kafa mı buluon mıllet 1400 gormedık dıyor sen 2000tl den bahsedıyorsun

Sayın ince85, neden kafa bulduğumu düşündüğünüzü anlayamadım. İşte benim elime Mayıs ayında geçen maaş ve ekdersim. Ekders en fazla bu kadar oluyor, tabii ki çalıştığımız aya göre değişiyor. Ayrıca Eylül ayında aldığımız 500 TL civarı eğitim öğretim yardımı, yılda en az 3 kez aldığımız sınav görevleri(bir görev 40 TL civarı) , ayrıca okulda açılırsa görev aldığımız yetiştirme kursları da var.
adszln.png

Üç yıl ücretli çalıştım, bunun kadar aşağılayıcı birşey yoktu. bordrolar asıldığında çok utanıyordum ama olsun, sonuçta haşlığım ve dersane param çıkıyordu.
Sonra kpss3 puanıyla kamuda bir işe yerleştim işim şu an çok rahat ve çok memnunun. ortalama 1200 alıyorum. acaba öğretmenliğe geçsem mi arkadaşlar karar veremiyorum. öğretmenlik hem sorumluluk hemde yorucu ama bu maaşlada zor geçinirim gibi, kazanırsam geçeceğim ama. fikir verirseniz sevinirim.
Başvuru sayısına bakarsak bende sizin kervana geri dönüyorum galiba...

kederlı sen soyle bırınız dıyor 1200 bırınız dıyor 2000

ince 85 sen anlamıomusun herkesın ekdersıne şuyuna buyuna göre degısıor..yuz defa sölemısler ama sen anlamıosun be arkadasım..hele bır ogretmen ol önce sonra alacagın maasını ogrenırsın ılk aylıgında tamam mı..

bransına göre,gırdıgın derse,akıvıteye göre alacagın para degısır..sunu unutma ınsan oglu ne iş yaparsa yapsın 10.000 tl maasata versen yıne gecınemez,az alıorum der..cunku gelır arttıkca gıderde artar..

kederlısana abı deyım yoksa ablaı bılmıyorum bordroua bakılırsa emeklılıgı haK ETMISIN nese biraz daha bilgilendir beni
bu bordroda engellı vergı ıındırımı yazıyomu goremedım sen alıyormusun vergı ınıdırımı
bide emklı kesenegı kışı ıle gen sag sıg. kışı yazıyo bu sızın maşınızan emeklılık ve sag sıh ıcın kesılen paramı, maaş bu kesıntılerlemı 2215 oluyor yoksa 2215 rakamıbu kesıntıler e duşuyor mu
yanı bıe kısmını devlet bır kısmını sızmı yatırıyorsunuz

Açıkçası bordrodan ben de fazla birşey anlamıyorum. %40 vergi indirimi alıyorum. Brüt maaşım 2200 kadar, vergiler falan inince 1741 TL oluyor. Bu konuda daha fazla bilgisi olanlar bordroma bakıp cevap verebilirler.

Felsefe Gr. Öğretmeni olarak atandım ve 15 saat karşılığı elime 1.373 TL net maaş geçiyor bunda bir yanlışlık yok değil mi?

vergi indirimi için başvurdum fakat maaşımda hiçbir değişiklik olmadı siz %40 lık indirimi nasıl yaptırdınız

Üst Alt