Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak TCDD bileti almak için engelli kartı şart mı?

sessiz77

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
herkese selamlar konu yanlış yerde ise taşınabilir.
benim %46 engelli raporum var fiziki kartım da.
tcdd online üzerinden 1 adet YHT 1 adet standart bilet aldım tarife numarasına da engelli kartımın arkasında olan numarayı girdim buraya kadar problem yok ancak biletleme sonrası ücretsiz seyahate ilişkin belge kart vs yazılı mesaj geldi böyle bir kartın olmadığını düşünüyorum.sanirim standart engelli kartından bahsediyorlar WhatsApp vs ile ulaştım olumlu bir dönüş alamadım bu nedenle konuyu buraya soruma ihtiyacı hissettim daha önce deneyimleyen var mı ben tamamen online üzerinden engelli kartının arkasındaki numara ile biletleme yaptım herhangi bir sorun olur mu

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim yaptığım şekilde trene binip engelli kartımı göstererek seyahat edebilir miyim

Hızlı treni birkaç kez kullandım. Engelli raporunuzu TCDD kayıt ettirdiyseniz zaten ücretsiz bilet alabiliyorsunuz. Trene binmeden engelli kartınızı görmek istiyorlar. Sırayla trene yolcular alınırken nufus cüzdanı ve engelli kimlik kartını ibraz ediyorsunuz. Bakıp geri veriyorlar hepsi bu

@RÜZGAR ADA ERDOĞDU, engelli raporunuz ile TCDD basvuruyorsunuz..size kullanıcı adı ve şifre veriyorlar. Engelli kartınız varsa rapora gerek yok. Siz internetten bedava bilet alabiliyorsunuz. Bunun dışında direk.bilet.alirken de raporu gösterip para vermeye bilirsiniz fakat yer bulmak çok zor internet kolaylık oluyor

@sessiz77,
Anadolu yakasında oturuyorsanız söğütlüçeşme gara git sana form doldurtuyorlar sisteme işliyorlar Başbakanlık kartının arkasına bandrol yapıştırıyorlar sonra yht mobil uygulaması nı indiriyorsunuz bilet alıyorsunuz Bunlar yorucu oluyor derseniz gara gidip Başbakanlık kartınızı göstererek te ücretsiz bilet alabilirsiniz

Üst Alt