Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olduktan sonra arkadaşların azalması...

ark yorumlarınızı tek tek okudum konuyu acan ark tşk ederim 2 yıl önce kaza gecirdim fiziki olarak ayak koldan oldum kazada 4 arkadaşım vardı hastanede 3 ay yattım bazen halimi hatırımı soruyorlardı ark dediklerim 20 yıllık cocukluk arklarımdi hastaneden sonra yüzlerini görene aşk olsun ne arar oldular ne sordular hep cıkar hep menffat peşindeydiler 4ylen aynı mahalledeyiz cocukluk arkdaşlarım selamı sabahı kestim onlara yaptığımı babaları yapmazdı neyse lafı uzatmıyayım ARKLAR arkadaşlık ayağı boş EN GÜZEL DOSTUN ARKADAŞIN KANKAN AİLEN ben bunu bilirim SİZLERE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI GÜNLER

mami23082 koparılan demiyor kopan diyor. iyi oku lütfen

koparılan denmesede durum bu engellilere uygun düşünülmemiş mekanların sorumlusu engelliler değil halktır engelli raporu alan kişiler içinde işine gelince memur olmak için elini taşın altına koyan herkes ekmeğini alınca gittiği için ilgilenilmeyen bir durum haline dönmüştür ...sende bir engelli olarak bunları da düşün lütfen ...

Bence iyi gün dostu değil kötü gün dostu olmak daha önemlidir.
Hatta iyi günde kötü günde bir arada olabilmek önemlidir.
Eğer sırf bu hastalık yüzünden, hayatınızdan gidiyorlarsa zaten bırakın gitsinler geri dönüşsüz...
Sonuç itibariyle sevgi koşulsuzdur. Bir insanı insan olarak sevebilmek çok önemlidir. Onun + ve - birten bütünüyle kabul edemeyecek sahte kişiler bence hiç dost sıfatına bürünmesin zaten....
Siz her zaman yanınızdakilerin kıymetini bilerek gülümseyerek teşekkür edin...

zamankaybı bacanak bizdede durum aynı. bizdede arkadaş yok veya arkadaş denecek kadar az.

sıkma canını engeline rağmen yaşama tutunmaya çalış iyi insan olmaya çalış ailen varsa kıymetini bil söyleyeceklerim bunlar.

ibadetlerine önem ver. hayatını arkadaşa şuna buna bağlama belli olmaz Allah karşına gerçek arkadaşda çıkarabilir.

mami23082 ne rapor aldım ne sınava girdim rapor verecek kadar rahatsızlık görmüyorlarmış zaten

herkes bir şeyler sallıyor maşallah da yani engellilerin ulaşım hakkı verilsin deyince niye milletin zoruna gidiyor bunu çözemedim ...

Üst Alt