Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam banka borcunun ödenmesi konusunda bir kolaylık sağlar mı?

Bu konuyu acmadan once supelerım vardı ınsnaların benı bır dılencı olarak gormesınden ve olede oldu sanırım yanlız sunu unutmayalımkı sartlar oyle bır hal alıyorkı ozaman anlıyorsunuz allah kımseyı bu durumlara dusurmesın kımınız bana ınanır kımınız ınanmaz tskler

kardeşim geçmiş olsun öncelikle.işyerin soyulduğunda valilikten destek isteyebilirdin onlar yardım ediyor..ikincisi ise seni kimse dilenci yerine koymuyor.bende kredi kartı kullanıyorum..ama ödeyebileceğim kadar harcama yapıyorum.sen neden soyulduktan hemen sonra kapanışını vermedin işyerinin ?bu senden kaynaklı bir durum hata senin...ama Yİnede Allah kolaylık versin...sandalyede olman çalışman için bir engel değildir.yaptığın araştırmaları artırmalısın.

Herkese tsk edıyorum oncelıkle anlayıslı olan abılerıme kardeslerıme

oskancey abı yazdıklarını okuyınca rahatladım bıraz

sımdı bır umıt ısıgı dogdu bana dedınkı evdekı esyları ablanın uzerıne faturalandır oncelıkle bunu nasıl yapacam bnm evde bırtek pc var dıer tum esyalar ablamın faturası olmayan esyalar nasıl olcak bu konuda bana genıs bılgı verırsen sevınırım abı

ozel den bana msn adresını atarsan abı sevınırım snn gosterecegın yolu ızleyerek bu sıkıntıdan kurtula bılırım abıcım

arkadaşım öyle saklanarak korkarak yaşayamazsın çık ortaya bankalarla görüş borcunu yapılandır. bilemedin bir yılda borcun biter.hem evde bakım maaşı ve 2022 ile bu borç çok çabuk biter.. yoksa korkudan ve sıkıntıdan Allah korusun ya kalbin durur ya da sarılık olursun..

valilikten destek isteyebilirdin onlar yardım ediyor..

Van daki mehdi ekerin videosunu bulursan bi izlede Türkiye gerçeğini öğren!

Her başımız sıkıştığında Bakanı/medyayı nerden bulacaz be:confused:
Adamın binası göçmüş. Enkazda canlı kalmamıştır diye aramayı durdurmuşlar.
O esnada yakınları en kaz altında olan adam Bakanın o yakınlarda olmasından faydalanıp bakana ağlıyor. Bakan emir veriyor. Arama çalışmaları tekrardan başlıyor.
Yani işin kısacası Bakana rastlamasaydı en kaz altında ölecekdi o canlı çıkan şahıs.!
Acı ama Türkiye gerçeği...

rusa;

sayin rusa pıskolojık olarak saten bıtmış durumdayım cozum olarak bu konuda destek veren bır mercı varmı basbakanlık ozurluler ıdaresının yayınladıgı bm bıldırgesı okudum ona rıyaten burada konuyu actım yanı ben bu durumda nasıl bır yol ızlemelıyım tabı bu durumda olmayan kısıler ıcın garabsenır ama ben tum engellı kardeslerın yararlandıgı haklardan bı adres beyanı yuzunden yararlanamıoyurum sgurkan hanım efendı konuyu anlayamamıs demek ısdeıdm bu

egri oturup dogru konuşalım diye ata sözzümüze atıfta bulunarak....
sayın fikret cevabından...yol yordam tecrubesı olan varsa yorumlama istedin kanımca..
doru adamı buldun..:)
şimdi adres konusunda birincisı eksık bılgın var hem özürlüsün hem adresin yok..bu pek mantıklı değil..
yaklaşık 2000 senesınden beri adresiz herhengi bir yasal işlem yok..yada son 5 senedir adrese dayalı kayıt siztemine türkiye gecti tc non neyese hemen kimliğin numaran dan adres buluna biliyor..(nufus sayımında bu nu türkiye capında yapıp herkesın adersını kayıt altına aldılar..)oy kulanma siztemine bu adres ler üzerinden calışmakta..sen oykullanmadınmı???

adresini gizlemen mümkün değil biri seni bulmak isterse bulur..bundan kaçişin yokk...

gelelım banka borc işlerine;
avrupa uyum yasaları uyarınca bir kişinin mali -madi borclarından dolayı(özellikle banka kredileri)özgürlükleri kısıtlanamaz..
yani borcun işin hapis yatma imkanın hiç yok...bu yasalaştı ve yururlukte...
işine gir çalış..yada ne yapacaksan yap ...
velefkı buldular adrseını kımse gelıp senın evındekı esyayı haciz etmezler....banka senın evındekı tv.buzdolabıbı- vs.vs ne yapsın..
o içra dosyasını acıp ıcra masrafı nı yatırması,, hamal tutup,polis ayarlayıp, yedi emın tutup malına zarar vermeden kaldırması onlar için alacagın dan vaz gecer banka avukatı ugraşmas...
banka avukatları nın calışma prensıbı borcu oluruna bırakıp yukselmesını beklemek..sonra zaman asımına ugratıp dosyayı kapatırlar,,
ardından o borc kredısıyle varlık şireketlerıne satılır...
ozaman na kadar bir 5 sene gecer...
o duruma gelınce ney apacagını bil hare yazarımm..
işine güçüne bak,,yada ney apacaksan yap...banka dan asla cekınme..sen ödemedıkten sonra seneden borcunu tahsıl etmelerı cok zor...
ama viçdanen paran olunca borcunu öedemeyı unutma..
sadece zamanlamayaı kendın ayarla..
.
buda senın engeli bir kerdeşimiz olarak ayarıcalıgın olsun...
saygılarımla.....

Üst Alt