Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli olmamam, bu sitede engelli arkadaşlarla olamayacağım anlamına mı geliyor!?
selamlar arkadaşım sana bu soruları soran arkadaşlar heralde her insanın engelli adayı olduğunu bilmiyolar ama bazı engelli akadaşlarımız hassas olabilirler o yüzden seni istemeden soruları ile kırabilirler belki ben memnunum aramızda olmandan dert etme )
çerkez2000 sayenizde dert olmaktan çıktı bu durum çok çok çok iyisiniz hepiniz ya gerçekten varlığınız bana ayrı bi mutluluk veriyo beni anlayan arkadaşlarımın olması çok güzel
Valla jolie Ne Desem Yalan Olur Ama Bildigim Kadarıyla FEN BILGISI OGRETMENLERININ Fazla Ataması Olmuyor Ama Tabı INSALLAH ATANIRSIN.. Benım de Samsun da Okuyan Yakın Arkdaslarım Var MATEMATIK BOLUMU Okuyan DIS HEKIMLIGI Okuyan ...
Hayırlısı Olsun ... Bende Duzelırsem Dusunuyorum HAzırlanmayı Ama Yas da Gecıyor Artık BIlmıyorum !!!
Sen aramizda yaşanilan olaylari bilmiyorsun kardeşim fatma ile 3 yildir tanişiyoruz hep ortadann kaybolup sonra geliyor esat affet tekrar görüşelim diye bu arada yanliş anlama biz fatma ile sadece arkadaşiz aramizda duygusal anlamda hiç bişi yok
esat kendi yaptığın seyleri bana bağlama lütfen sana rencide edici hiçbirsey söylemiyorum saygımı koruyorum rica ederim aynı saygıyı sen de koru herşey senin istediğin gibi olmak zorunda değil
Dostum Tabıkı BIlmıyorum .. Ama Sadece Senın Gecen Gün SOledıgın Yaklasımına Kızdım jolie HAKKINDAKİ ... Ondan Yanı Yoksa Arkadas Olmanız YA DA SEVGILI Olmanız Benı Ilgılendırmez ...