Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli otomobillerinin park kartı yenilemesi nasıl yapılmaktadır?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
Bundan üç sene önce İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesinden Park Kartı almıştım. Üç senelik olduğu için verilen süre doldu. Yenilemem gerekli. Bunun için, ne / ler yapmalıyım?
Daha önce yenileyen oldu mu? Olduysa hangi prosedürleri uyguladınız?

Merhaba 1 resim, ruhsat ve ehliyet fotokopisi ile ilçe emiyet trafik bürodan hemen ala bilirsiniz. inzibat

İlk alımlar Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü de yapılıyor, yenileme de orda yapılır sanırım arayıp sormak lazım..

cabbarehlinamus
Merhabalar. Bilmeden gidip tekrar geri eksik evrak için uğraşmayım dedim. Çok teşekkür ederim.
jonjon
Yenileme yapacağım için aynı yere gideceğim lakin evrakları tam yapıp öyle gitmek istedim. Teşekkürler

Emniyet müdürlüğünde trafik bölümüne gidiyorsunuz giderken yanımızda 1 adet fotoğraf ve Ruhsatınız yanınızda olsun

inzibat
Araç kartınızı yenilediniz mi , istedikleri evraklar neler acaba. İsparktan park için başvurumu yaptım.Onayı verdiler.

_Songül_

Malum hava şartları nedeniyle gidemedim. Bu hafta gitmeye çalışacağım. Değiştirince bilgi veririm. Ben İspark onayım 3 yıl önce almıştım. Daha sonra arayıp hala aynı plakalı aracı kullanıp kullanmadığımı sordular. Ben de onayladım. Şimdilik orada sorun yok.

inzibat
Teşekkür ederim evet bende bugün çakabildim evden.Ben karta baktım sürekli yazıyor sanırım değiştirme işlemi olmuycak.

15 seneye yakın süredir aynı park kartını kullanıyoruz, bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Park kartlarının süreli olduğunu ilk kez duydum

_Songül_
Kartınızda sürekli yazıyorsa çok şanslısınız. Benim kartımda son kullanım tarihi 3 Ocak 2021 yazıyor.

hukuk
Üç sene önce aldım ve son kullanım tarihi yazıyor. Üç senelik verilmişti süresi doldu. Mecburen yenilemek zorundayım. Park ettiğim de kartın tarihine bakılıyor mu? Hiç bakan olmadı. Madem süre verilmiş ben de değişeyim de olası bir sorunda haklıyken haksız duruma düşmeyim.

Sonunda bu gün Park Kartımı yeniledim. Bir adet fotoğraf verdim, bir de süresi dolan kartı istediler. Başka bir evrak ya da belge sormadılar.

SELAM arkadaşlar ötv siz aldığım araca alabilirmiyim bu kartı ehliyet yeni kodlu rapor %54

GÜNCELLEME...

Arkadaşlar bugun süresi dolan taşıt kartı yenileme için başvurdum,tüm evrakların fotokopisini çektim (ruhsat,engeli raporu,engelli kartı,kimlik, ehliyet) hiç birini almadı, ruhsatın aslını kimlik aslı 2 fotoğraf birde eski araç kartı aldı taratıp geri verdi bukadar,birgün sonra alabilirsiniz dendi.

Üst Alt