Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu çıkarma işlemleri kaç günde bitiyor?

anladım çok teşekkür ederim. iş için o rapora çok ihtiyacım var.inş ocaktaki heyet randevumda %40 verirler:(

gittiğim gün form doldurup başladım bende bütün doktorları dolaştım zonguldakta. iki günde hallettim. teslim ettim bana 25 güne belli olur dediler. ben bunu hastane heyeti toplandıgındaki olumlu yada olumsuz kararı nasıl öğrenebilirim. rapor odası 25 gün sonra gel dedi

ghost67

süre yoğunluga göre değişiyor.ben yarım gunde işimi bitirip belgeleri teslim ettım haftaya gelin dediler 1 hafta içinde almış oldum.25 gün sonra diyosa mecbur bekleyeceksınız söylemiyorlar ha orda çalısan tanıdgınız varsa belki bi şekilde 25 değilde 20 günde öğrenebilirsin gerçi o da zor rapor işini çok sıkı tutuyorlar.erken öğrensen bile denilen süreden öce alamıyorsunuz.

s.a hocam durum bilidirir raporu için tekrar muayene mi oluyoruz yani yeniden yuzdslik oran mi veriliyor yoksa ? ben engelli memur olabilir rapor almak istiyorum da nasil olck o. kac gün surer isranbuldayim sadi konuk hastanesinden almayi dusunuyorum

https://erapor.saglik.gov.tr/DogrulamaServisi/

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
e-Rapor Sistemi
Referans Numarası ile Rapor Doğrulama
Hasta TC Kimlik Numarası
Rapor Referans Numarasını
girerek yeni raporunuzun çıktısını alabilirsiniz.
saglık bakanlığının sitesi aldığınız yeni engelli raporunuzu raporun üzerindeki kodu girerek raporunuzu görebiliyor ve e raporu buradan çıktısını alabiliyorsunuz.
Saglık Raporların onaylanması saglık kurulunda online yapılıyor veaynı gün veriliyor eski imza işi kalktı.
Dün raporumu yeniledim..ancak başvuranların çogu raporu sürekli olup sgk tarafından hastaneye sevk edilmiş kişiler vardı...gerçekten yazık..
raporumu yeniledim yine 2 yıl süreli verdiler....Allah engellilerin yardımcısı olsun ...

istanbul40

S.a şimdi bnm raporum 2006 tarihli surekli ve e nabizda görünüyor ama verdiğiniz linkte rapor numarası girerek yapıyorum ama o değil galiba yeni raporlarda ki referans nunarasi mi eklenmiş ??

Merhabalar
Ben 5 Şubat 2020 de Alsancak Devlet Hastanesine Müracaat ettim Vergi İndirimi için Kronik Böbrek Yetmezliği Hastalığım var Hastanede alınan kan örneğine göre Kreatin Değerim 1,78 çıktı ayrıca sol böbreğim doğuştan küçük ultrasonda 80 mm gözüküyor heyet raporunda hipertansiyon ibaresi yazıldı sormak istediğim %kaç rapor alırım nihai rapor sonucu ne zaman belli olur saygılar.

Üst Alt