Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası yapılmaması..?

hvsvn23

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
4
Engelli olan bireylerin tamamlayıcı sağlık sigortası yapılmaması üzücü bir durum bu konuda engelli bir vatandaş olarak.üzüntümü paylaşmak istedim.sirketler sağlık durumunda kendini zarara uğramamak için böyle bir karar almış.normalde kişi hastalik durumunu paylaşarak poliçe yapılıyordu. Engelli olmak ölüme terkedilmiş sayıyorlar resmen....

Bu konu benide sinir ediyor adam doğuştan gelen hastalık ile ilgili kafasını göre iş yapıyor.... Çok büyük saçmalık bununla ilgili yaptırımlar gerekiyor aslında ama..... maglesef....

Varsın yapmasınlar. Alıştık zaten 3.sınıf vatandaş muamelesi görmeye..

Son düzenleme:
%48 işitme engelli, Kurumsal bir şirkette çalıyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortam yıllardır yapılıyor ve otomatik yenileniyor.

Engelenizi etkileyten her şeye koyabilirler. Skolyozunuz varsa tamamen muafiyet gerekir. normaldir.

Ben 3 yıldır yaptırıyorum bir sıkıntı yaşamadım sadece göz ile ilgili olan problemleri karşılamıyor o da hastalığımla ilgili olursa başka bir şey olursa göz ile ilgili karşılıyor

Bende ocak ayında eski işimden ayrıldım yeni işe başladım eski işyerim Allianz daydı özel sağlık sigortası yeni işyerim Allıanz dan yaptırmak istediğinde reddettiler yeni iş yerim daha sonra axa ya yaptırdı onlar kabul etti hocam yaptılar sigortamı

Üst Alt