Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuma yanlış ibare yazdılar. EKPSS'de sorun olur mu?

oturanboga abi lütfen üstteki soruyu cevaplandırabilirmisin

Son düzenleme:
Fırat72

Rapor üzerinde imza ve kaşe yapılması sorun oluşturmaz. En kötü ihtimalle sizden durum bildirir rapor, o da belki istenir

Fırat72

Elle işaret yani çeltik nasıl attılar ki senin Raporun bilgisayarla doldurulmuş bilgisayar çeltikli işaretli değilmiydi hangi yıla ait raporun merak ettim

hozgul abi raporda sınıflanamayan vardı önce sonra ben dedimki süreğen kronik olması gerekiyor. onlarda raporun aslını çıkarıp süreğen kronikin yanina bir işaret attılar kalemle sonra imza mühür ve kaşe yapti bide fotokopisini çekip bana verdi. Acaba elle isaret yapmasi sıkıntı olmazmi dedim.
Pelinsu 2017 yılına ait. evet bilgisayarla doldurulmuştu ve sınıflanamayan dı bende dedimki süreğen kronik olması gerekiyor. onlarda süreğen kronikin yanina bir çarpı işareti atip imza kaşe mühür yaptilar.

Fırat72 SORUN OLMAZ HOCAM benim de istihdam kısmını düzelttiler ve kaşe ile imza attılar düzeltme imza ve kaşesi
merak etmeyin kamu kurumlarından böyle düzeltme kaşe ve imza kullanılıyor her hangi bir problem olmaz

Skolyoz23
Hocam şimdi düzeltmeden önce raporumda sadece sınıflanamayan vardı. Arşivdekini çıkarıp süreğen kronigide isaretleyip mühürledi. Ben bundan sonra en son halinde olan raporu kullanacam degilmi. çünkü elimde bir önceki yani sadece sınıflanamayan yazan da var..?

Fırat72 evet, düzeltilen kısma kaşe mühür basmak şartıyla elle düzeltilebilir. Problem yoktur. İçiniz rahat olsun.

Arkadaşlar raporum hayat boyu..Bipolar bozukluk.Bende zihinsel kısmı işaretlenmiş yanlışlıkla.ruhsal hal bu ki hastalığım.sanırım memurun hatası.sınava olması gerektiği gibi genel kategoriden girdim.yalnız bir sorun var.istihdam işaretli fakat memur çalışacağı alan kısmına."zihinsel kapasite gerektirmeyen basit işlerde çalışabilir." yazmış.nasıl böyle hata yaparlar anlamam.resim öğretmeniyim.kurum atamasında sorun olur mu?

Skolyoz23 benimde istihdam alanı boş ünv. hastanesine gittim. Tekrar rapor çıkarmanız lazım diyor? Ne yapmalıyım

tato78 hocam normalde heyete girmeden direk işaretleyebilirler aslında ama nedense çoğu yer zorluk çıkartıyor
atandığınız zaman kurum sizden evrak isterse
durum bildirir raporu alın gönderin Allahın izni ile sorun olmaz, sorun çıkmıyor genelde

Skolyoz23 teşekkürler. allah razı olsun. Ama benim raporu aldığım kurum sil baştan alman gerekli diyor. O da aylar sürüyor

Üst Alt