Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun süresi dolmadan yeniletebiliyor muyum?

Mustafa788

Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
231
admin konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakma arkadaşlar yüzde 40 engelli raporu verildi 2022 yılında 5 sene geçerli dolasına 1 sene var raporu yeniletebilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi

Rapor aldıktan 6 ay geçtiği için yeni rapora müracat yapabilirsin

@Mustafa788, yanlış hatırlamıyorsam sizde bipolardınız. Bana her seferinde 1 yıllık verdiler. Ben yerinizde olsam oranım değişmeyecekse hiç rahatımı bozmam

evet aynı hastalığımız ama ilaçlarım arttı ve çalışma düzeyim kaybım yükseldi

Merhabalar 2022 aralık ayında engelli raporu için devlet hastanesine başvurdum 5 sene süre ile bipolar takipli atipik psikoz ile 40 oranlı rapor verildi rapor verilirken depakin 1250 ve rexapin 15 mg kullanıyordum şuanda tekrardan raporumu yeniletmeyi düşünüyorum 1 sene daha süresi var lakin çalışma gücü kaybım arttı şuan kullanrığım ilaçlar depakin 2500 rexapin 15 ketya 200 welbutrin 150 nokrev 75
Ben raporumun süresiz olmasını istiyorum ve oran artarsa benim için iyi olur en azından 60 düşünüyorum sizce uygun olurmu uygun görürlermi

Selamlar ,

Raporunu zamanı dolmadan yenileyebilirsin , bunda sorun yok. Gidersin il sağlık müdürlüğüne durumunu anlatırsın, sana yardimci olurlar. Ama rapor oranım artsa benim için iyi olur felen bunlar senin düşüncene göre olacak şeyler değil.
Kendini rahatsızlığım arttı oranım artsın diye şartlama. Çünkü rapor alma işlemleri İnan çok zor artık.
Millet oranım düşer diye yeniletmeye korkuyor.
Önünde neredeyse 1 seneden fazla süre var. Sen bu raporu alıp bir yerde kullanacaksan 1 sene kalmış o riske girmeye değer mi onu kafanda oturtmalisin önce.

Süreli verilmesinin sebebi zaten takip etmeleri , muhtemelen bundan sonraki raporun sürekli olur.
Benimde ilk raporun 2 sene süreli verildi. Sonra sürekli olarak aldım.

Üst Alt