Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunda süreğen (kronik) işaretli olması raporun süreli verilmesine neden olabilir mi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
325
Reaksiyonlar
363
%40 bipolar bozukluk + %10 hiperlipidemi oran aldım. Bipolardan 4ncü kez rapor aldım. Hiperlipidemi ise son aldığım rapordan oran aldım. Engelli raporunda kişinin engel grubu kısmında "ruhsal ve duygusal" ve "kronik" işaretli. Raporuma hiperlipidemi eklendiği için 1 yıllık verildi.
Sorum şu: kronik yazması bipolardan mı yoksa hiperlipidemiden mi işaretlendi? Kronik işaretli olduğu için süresiz rapor alma olasılığım artıyor mu?

Yanlışlıkla da işaretlenebiliyor, bunlar o kadar önemli şeyler değil.

@OğuzHan112, Peki ara kararda psikologtan istenen test nedir bilgin var mı acaba ?ne kadar önemli doktora belirttikleriniz dışında şikayetlerimizi

Psikiyatristlerin iş yoğunlu fazladır,dolayısı ile bazı durumlarda pskolaglardan Çok yönlü kişilik envanteri olarak bilinen kişilik testi isteyebilirler.

Çok fazla test var ancak en çok bunu isterler..

@samedo99,

Üst Alt