Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsünde sürücü belgesi için sürücü kursuna gitmek gerekiyor mu?

basak1881

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Hala sürücü kursuna gitmek gerekiyor mu hocam?

o ehliyet değişimi kanunun ilk çıktığında uygulanan bir yöntemdi artık gitmene gerek yok rapor aldığın yerde ve il sağlığın raporda yazan teşisler neticesinde vereceği numaralar sonucuda alabiliyorsunuzz..

teşekkür ederim. peki ilk olarak nereye müracaat edip hangi işlemle başlamam gerekiyor?

Blue Night

basak1881

Ortopedik bir engel var mı? Araç alımı söz konusu değilse, var olan ehliyetler 5 yıl daha kullanılabiliyor

Benim burada yazdığım bir yorumu luzumsuz görüp silen sayın admin. Bir cavap verip bilgilendirmek yerine bizi aptal yerine koyup yorumu siliyorsun. Çok teşekkür ederim yani:mad:... Müthiş bir engelli dayanışması !!! Haklı sitemimden sonra banlayıverirsin şimdi beni, Yazık:mad:

ortopedik olarak sol ve sağ dizimde %4 engel var. bununla alma ihtimalim hiç mi yok? (raporumu taradığımda siteye yüklemeye çalışacağım)

basak1881

Yüzdenin bir önemi yok. Önemli olan şey manuel vitesli aracı özel donanım olmadan süremeyecek dereceden hareket kısıtlılığının olup olmaması.

son gittiğim doktor bütün kısıtlarımı anlattığım halde inat eder gibi, 'bence manuel araç ta kullanabilirsiniz bu bacakla ' dedi ve o şekilde yazdı, ben de harc yatırmıl olmama rağmen tamamlamadım kurulu. çok moralim bozuldu. tam olarak o da bilmiyordu ama sanırım manuel kullanamaz yazması gerekir değil mi?

Bende engelli raporu aldım şu an Maliye Bakanlığı sağlık kurulunda benim ehliyet değiştirmem için ne gibi işlem yapmam lazım
Yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt