Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli su elektrik ve doğalgaz indirimi..?

necati1996

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese merhaba;
Ben burada yeniyim size bir şey sormak istiyorum.
Su indirimi dışında başka nelerden indirim sağlanıyor açıklayabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba İnternet ve dijitürkte de oluyor diye biliyorum başka var mı bilgim yok bu konuda daha fazla

internet ve cep telefonu konuşma tarifeleri, emlak vergisi muafiyeti, belediye otobüslerine ücretsiz biniş, milli parklar ve müzelere 1 refakatçı ile birlikte ücretsiz giriş, otoparkların bir kısmı ücretsiz, ulaşımda avantajlar (thy, tcdd ve şehirlerarası otobüs) gibi.

ne kadar bir indirim oluyor acaba internet ve dijitürkte

teşekkür ederim

digitürk sahtecilik yapıyor normal spor paketi diyelim 90 TL engelli indirimi var yüzde 50 diyor
arıyorsun geliyorlar ya paketin gerçek fiyatı 140 TL size yüzde 50 indirim yaptık 70 TL oluyor diyorlar...

ben kabul etmedim takmışlardı çıkarıp götürdüler eğer ayıkmasaydım sözleşmede güme gidecektim..
sözleşme yok taahhüt yok diyorlar ama sözleşmeyi okuyun 1 yıl taahüt yapıyorsunuz aman dikkat edin

tam bir üç kağıtçılar

%30 lara kadar olan indirimler oluyor seçeneklere bakarsınız internet için...

tiyatro gösterileri de ücretsiz oluyor, sinema biletlerinde de indirim var ayrıca... banka, postane, hastane vb. yerlerde sıra önceliğiniz var. Ayrıca devlet hastanelerinde de ücretsiz muayene var olabilir, daha denemedim bilmyorum.

necati1996

Türk Telekom'da engelli indirimi yoktur kampanyali indirimler vardır 24 ay tahathutlu. sinirsiz yalin internet 49 lira

Arkadaşlar turksat 25 mp 50 gb sınırsız internet+teledünya digital hd yayın paketi+ analog yayın hepsi 25 tl
iski su faturası %50 indirimli geliyor.
Emlak vergisinden muafım.
Avm lerde -havaalanında -otogarda otopark ücreti ödemiyorum.(aracım engelli aracı değil.) kimlik gösteriyorum.
Tüm müzeler devlet tiyatroları ücretsiz. ( topkapı sarayı yerli turist 65 tl+25 tl harem girişi)+1 refakatçi ücretsiz.
Tcdd hızlı tren ücretsiz.
Toplu taşıma ücretsiz.
Diğitürk tüm maçlar +sinema kanalı= full paket 85 tl (TAAHÜTSÜZ ABONELİK MAÇLAR BİTİNCE 32 TL OLACAK)

Otoparkda park ücretini yeni duydum.Güzel bir uygulama. Teşekkürler bilgi için.

Internet olarak turk net engellilere çok uygun kampanyalar veriyor

Skolyoz23 aynen öleymiş engelli fiyatı daha pahalımış

140 tlmiş yüzde 50 veriliyo aynı hesaba geliyor zaten okadar ödeniyor normaldede

belediyelerdeki şehir içi ulaşım kalkıyor 18 şubatta, eğer yeni anlaşma sağlanmazsa otobüs kooperatifleri ile ücretli olacak artık, bizim buradaki belediye başkan binasında böyle yazıyordu

Skolyoz23 lütfen kesin ve doğru bilgileri yazalım, kanunla gelen şey nasıl anlaşmaya bağlı olarak değişir ki, devletin garanti olsun diye kanunla yaptığı bir güzellik bu. Lütfen kesin ve doğru şeyleri paylaşalım...

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Enver Yılmaz'ın yeni toplu ulaşım sistemi ve bazı yatırımlar ile ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Başkan Yılmaz, geçtiğimiz hafta hizmete alınan yeni toplu ulaşım sistemiyle ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların ulaşım kartlarını bir an önce tedarik etmelerini ifade ederek, "65 yaş ve üstü, 60-64 yaş, engelli ve öğrenci kartlarının dağıtımı için Hükümet Caddesi üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası-2 ve Ordu Üniversitesinde seyahat kartları birimleri oluşturuldu. Altınordu ilçesi genelinde toplam 40 adet bayilikte ise kart satışları yapılıyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde bayilikler verilmeye devam edilecek" dedi.
"12 Şubat itibarıyla 46 bin kişi kullandı"
Yeni ulaşım sisteminin kısa bir süre içerisinde daha sağlıklı bir yapıya kavuşacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, "12 Şubat itibarıyla hizmet veren araç sayısı 145'e ulaştı. İlerleyen günlerde bu sayı toplam 177 olacak. 3 farklı tipte araç ile hizmet vermeye başlayan yeni topla ulaşım sistemini 12 Şubat tarihiyle birlikte toplam 46 bin kişi kullandı. Yeni toplu taşıma sisteminde faaliyete giren araçlar, engelli binişi ve ayakta yolcu taşımacılığına uygun olup, diğer Büyükşehirlerde olduğu gibi özel halk otobüsü statüsüne geçiş sağlandı" diye konuştu. - ORDU
Haber Yayın Tarihi : 2018-02-13 17:22:00

Merhaba arkadaşlar, internet, GSM, Su indiriminden yararlanıyorum sadece, diğer kurumlar hakkında sadece söylenti var bilginiz varsa bizleri bilgililendiriniz lütfen.

İnternet ve GSM ne gibi indirim var
Lütfen bilgi veriniz

GSM, internet, Su indirim alıyorum diğer kurumlar hakkında bilgi almak istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce siz neden yardımcı olmuyorsunuz
Kullanıcısınız ama
Başka emlak vergisinden muaf var
Otobüs karttan indirim var

Zorro

Bağlı bulunduğun operatörle görüş, Türkcell dışında hepsi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkcell de artık engelli indirimi varmış bilginiz olsun.

Merhaba ankara etimesgut için engelli elektrik su doğalgaz abonelik hakkı varmı indirim için ve abonelik ücreti için çok fazla ödeniyor çözüm varmıı

Zellandali

obonelik ücreti için yok biliyorum çünki o ücret adres değişirken o günki oranla geri alıyorsunuz
su faturasından indirim var kronik hastalığınız varsa yada muhtaçlık maaşı alıyorsanız evdeki kişi sayısına göre elektrik indirimi var hastalıktan dolayı cihaz kullanıyorsanız elektrik faturanızın tamamı hatta jenaratör desteği var

Zorro

türk telekomda engelli indirimi net %25.
ben kendime yaptırdım.sosyal politikalar müdürlüğünden aldığınız engelli kartı ve nüfus cüzdanı ile başvuru yapıyorsunuz.engelli sağlık raporunu değil sosyal politikalar müdürlüğünden aldığınız yada alacağınız engelli kartı geçerli
net %25 indirim oluyor.

adilaltas5578

olay değişti Türktelekomun internet aboneliğinde ( TTNET) %25 indirim varken telefon mobil kısmında tarifeye %25 ilave yani 500 dk ise 625 dk 1000 sms 1250 sms gibi

merhaba abonelik için başvururken ben engelliyim annem adına olucak fatura indirim oluyor demi yine yoksa benmi başvvurmalıyım abonelik açtırırken ne kadar tahmini ücret öderim tam bağımlıyım su faturasında indirim oluyormuş elektrikte yok galiba demi ankara eryaman olck

Abonelik bilgi

Merhaba ankara eryaman için elektrik abonelik açtıracağız nereye başvurmalıyım indirimli olması için ve su için nereye gitmeliyim

Engelli biri olarak

Benim adıma annem başvurucak %90 engellym

Üst Alt