Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli su elektrik ve doğalgaz indirimi..?

Zellandali

Merhaba Eryaman Etimesgut a bağlı.Elektrik ve su işlemlerini etimesgutta yaptırabilirsiniz.Ama elektrik te indirim yok.Su indirimi için Etimesgut askiye başvuru yapin

merhaba abonelik için başvurduktan sonra kaç güne açılır su mesela ve evde olmak zorundamıyız acaba

açmak için geldiklerinde benim olmam şartmı

Erkandomur bey bir şey sorabilirmiyim elektrik ve su abonelik için başvuruda engellinin gitmesine gerek varmı %90 engelliyim annem benim adıma başvurabilirmi ve başvuru yaptıktan sonra evde bulunmak zorundamıyız acaba çünkü açılana kadar yakınınmızın evinde kalacağızda bilginiz varmı çok acil yorun
@erkandomur

Merhaba elektrik ve su aboneliği açtıracağız su indiriminden yararlanacağım %90 engelliyim yakının benim adıma başvuravilirmi ve su ve elektrik başvuruları birbirlerine yakın yerlerde mi eryaman da iki abonelik açtırma yeri yakınmı bilgi verirmisiniz lütfen

Zellandali

Vekaletiniz varsa siz olmadan da işlemler yapılır. Aksi halde memurlar pek inisiyatif almak istemiyorlar. Bazı kurumlar eve açılış için geldiklerinde imza alabiliyorlar mesela.

Üst Alt