Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli tayin ve idare mahkemesinin gerekçe isteği
malesef Reiis ya buraya hiç bakmıyor hiç ihtiyacı kalmadı her türlü yaziyoruz hiç bir şekilde cevap verme zahmetinde bulunmuyor insanların ihtiyacı varken yardımcı olmak en büyük sevaptır.
Hocam iyi günler ben bir şey soracaktım ben şu an 3+1 sözleşmeli sağlık personeliyim 4 ay önce atandım.Yeni engelli raporu aldım bu raporu isletecgim ve tayin istemek istiyorum.Acikca dpbde belirtilmiş engelli tayin için sure belirtilmesi diye ama bana sen sozlesmelisin kadroya geçmeden olmaz vs diyen oldu ben bu haktan yararlanamaz miyim?Bende engelli oldum nasıl yararlanamiyorum anlamadım sendika araciligi ile dava açsam kazanabilir miyim engelliye pozitif ayrımcılık diye madde bile var ama sözleşmeli mevzuatinda yer verilmemis engel konusuna bilginiz var mı?
Tecen96 Bence dava açın. Sonucunu kestirmek zor ama eğer kazanırsanız emsal olur, sizin durumunuzdakilere de faydanız olur. Ama önce tayin isteğinde bulunun reddederlerse dava açın.