Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Vergi İndirimi başvuru takibi için site: EVİSS

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Bu site aktif hale gelmiş.Bakmayanlar bakabilir.

:: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ::

S
orgularken
TC
Soyadı ( Büyük harflerle )
Dosya no ( SKT-9999 ise sadece 9999 yazmanız yeterli )

Sonuç ekranı

n1y5q.png

dosya numarasını nerden bulacağız dosya numaramı bilmiyorum sadece rapor numaramı biliyorum.Oda raporun üzerinde yazıyor tc ve soyadımı girdim çıkmıyor.Sorun dosya numaraada acaba hastaneye kayıt esnasında yazılan numaramı bu?Oysa onu nerden alabilirizki.

Vergi indirimi için başvurunca evrak takip nosu veriyorlar.Kayıt takip defterinin numarası.

O zaman bizim vay halimize ben rapora başvuralı 4 ay olacak o evrakları rapordan sonra deftarlığa teslim ettim.Nerden bilecem şimdi o numarayı.Bakmadımki deftere yazılan numaraya ama verilen kağırlarda yazıyordu onuda deftadarlık aldı hastanede bana sadece raporu verdi.Şimdi ne olacak bekle zamanı gelir zamanımı diyeceğiz.

mssql;
kimsede şü zamana kadar bu nodan bahsetmedi sen ilksin...

varsada bizim haberimiz olmadı

capsi;

Dediğiniz gibi yeni uygulama 15-20 gün içinde işleme geçecek demişlerdi yeni açılmış sistem.

SİBİS'İN İzmir oldugu gibi buda istanbul gibi duruyor(gibi diyorum,iddia etmiyorum)
denedim çok şükür buda olmadı. Yaradana müracaat ;" HasbünALLAH veni'mel vekil."

bılgılerı yazıyorum ama hıc bırsey cıkmıyor

varmı başka sorgulama yapan bır arkadas??

sistem çalışmıyor arkadaşlar.

Sistem çalışmıyor olabilir mi arkadaşlar. Vergi takip numaramı girdim hiçbir şey çıkmadı hatada vermedi tam olarak faaliyete girmedi galiba....

veriler yeni giriliyor olabilir, eminim zamanla herkes yer alacaktır,zaman zaman kontrol edelim.

mssgl arkadasim merhaba cok tsk ler cok sagol senin sayende dosyamin ne aşamada olduğunu öğrendim dosya numarasini bilmeyen arkadaşlar vergi dayresine tekrar gidip öğrene bilirler

dun sabahtan berı hırs yaptım 0 312 415 32 06 03-04-05 arıyorum telefonu acan yok....bu nedır ya!

İstanbul Cevizlibağ'da bulunan vergi dairesi Vatan caddesindeki yeni binasına (eski yerinde yapılan) taşındı haberiniz olsun.

Yeni aktif bir numara veriyorum.
0212 453 83 35 bu numaradan işyeri vergi daireniz, tc kimlik no ve adınızla sorabilirsiniz.
Ayrıca eviss takip numaranızı alabilirsiniz.

bu numara tam olarak ne ıse yarıyor

Bu numara sistemden evraklarının durumunu öğrenmen ve eviss evrak takip numaranı alman için bilgi verecek kişiye ait.

bır sey soracagım..ben bılgılerı gırıyorum..tc no soyad ve dosya no yu ekrana hıc bır sey gelmıyor?sız gırınce ekrana bılgı gelıyormu:basvuruyu ne zaman yaptınız acaba_?

Konunun başında verdiğim gibi bir ekran geliyor.
25.04.2013 tarihli dilekçem mevcut.Raporu kendim elden verdim.Yani sevk almadım.

bende raporu kendım elden verdım..yesıl kunduranın ordakı yer vatan caddesıne tasınmıs bu arada.

Benim verdiğim numarayı arar mısınız ? Telefona çıkan bayan gayet ilgili.Sonucuda yazarsınız buraya.Bu arada numara vatan caddesindeki yer.

Dosya No*****
TC Kimlik No********
Ad SoyadUĞUR ****
Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
10.02.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Engelli vergi indirimi sorgulama servisi

Engelli vergi indirimi sorgulama servisi sorgulama sitesine nereden ulaşabilirim destek çıkıcak arkadaşlara çoook teşekkür ederim.

bana vergi indirimi değil malul emekli olduğum halde vergi kaydım var maşımda kesinti yapıyorlar

Bu adresten ulaşılıyor
http://eviss.ivdb.gov.tr/
A
ncak İstanbul Vergi Dairsi Başkanlığı'na müracattlar sorgulanabiliyor. Ayrıca Nisan ayından sonra kişilere dosya numarası verilen bilgileri sağlıklı olarak sorgulanabiliyor. Büyük Mükellefler vergi Dairesine müraacaat edenler için ise henüz sorgulama imkanı yok maalesef

Evet Engelli İndirimi Servisi de taşınmış Metronun Emniyet Durağında binanın girişinde sağ tarafta yine sağa dönülüncevezneleri geçtikten sonra solda

Adres: Vatan Cad.Adnan Menderes Bul.Akşemsettin Mah.No:56 Fatih/İSTANBUL Santral: (212) 453 82 00

Slm dostlar
şunu anlayamıyorum süreç o kadar uzunki yani evraklar ok ankaraya gidiyor mesela benımkı gitmiş haziranda 3 3 bucuk ay diyorlar.yani nedir neye bakıyorlar ben algılayamıyorum 3bucuk ay bir engellinin gelir vergisinden yararlanıp yararlanamayacagını tespıt etmek ıcın harcanan sureyı farklı şeylere harcasak daha muhteşem olur bu benım fıkrım evrak gıdıyor bakıcak ok yada hyr dıcek nedır yan ı

27 nisanda teslim ettim.Pazartesi aradım, evrak vatan caddesine gelmiş masalara dağıtılmayı bekliyormuş.Bürokrasinin durumu içler acısı.

Ben 8 aydır bekliyorum kardeş buda geçer üzülme adamlar harıl harıl çalışıyor :D :D ağlanacak halimize gülelim boşver

İstanbul Büyük Mükelleflere başvurdum 2 ay oldu.Nereden sorgulayacağım?

Üst Alt