Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Vergi İndirimi başvuru takibi için site: EVİSS

Benim başvurum ortopediktir.2012 Kasımda başvurdum. Dosyam Ankaraya gitti, eksik işlemlerden dolayı geri geldi. Tamamlama işleminden sonra Haziranda dosya Ankaraya gitmiş ve bugün itibariyle sorduğumda Ocaktan önce sonuç alamazmışım. Bu bilgiyi Fatihe taşınan vergi dairesinden telefonla aldım. Bilgi için telefon. 0 212 453 82 00 Dahili:8332-38 e kadar mış. İnternetten EVİSS sitesinden de takip edebileceğimi söylediler. T.C. kimlik no ve dosya numarasıyla arayabiiyorsunuz. Dosya numaranızı bilmiyorsanız aradığınız zaman size dosya numaranızı veriyorlar.

Arkadaşlar bilgisi olan cevaplayabilir mi lütfen. Ocakta önce gelmez dedikleri vergi indirim raporum işyerime gönderilmiş görünüyor EVİSS de. O nedenle işyerime gelecek olan bu rapor işyerimde nasıl bir faaliyete girecektir. Vergi indirimi raporum e olarak değerlendirildi.O nedenle ne kadar vergi indirim parası olur ve ne zamandan beri için ödeme olur. Geçen senenin 2012 kasımında başvurmuştum.Bu belge nereye gelir acaba. İnsan kaynaklarına mı yoksa muhasebe bölümüne mi? Yanıtlarsanız memnun olurum. Sevgiler saygılar.

ben 11.11.2013 tarihinde vergi indirimi için müracatta bulundum bana vermiş oldukları numarayla giriş yapıyorum ama bir şey gözükmüyor EVİSS'e ne zaman yansır sonuç bilgisi olan arkadaşlar varsa bana cevap yazarsa sevinirim.

ranaz;

Dosya o birimi terkedince kayıt açıyorlar. Bir hafta on gün sürer sanırım. Bende o şekilde olmuştu.

bende vegi dairesine 11.11.2013 te başvuruda bulundum ve başvurumu yaparken herhangi bir takip numarası veriyomusunuz dedim hayır cevabıyla karşılaştım. şimdi o takip numarasını nasıl bulabilirim acaba?

vermeleri lazım bana verdiler.vede son olarak az önce EVİSS'de gördüm raporum bakanlığa gönderilmiş dendi.saygılarımla.

o zaman vergi dairesine tekrar uğrayıp öğrenebiliyor isem öğrenmeye çalışayım yoksa başka yapacak bir şey yok sanırsam..

vergi dairesinden dosya takip numaramı aldım fakat ilk sayfada verilen linkten sorgulama yapılca birşey bulunamıyor. yoksa o sadece istanbuldan başvuranların kullanabileceği bir linkmi?

08.10.2013 tarihinde ben de müracaat etmiştim, aradan geçen bunca zamana kadar sorgulama ekranında hep boş çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mıdır?

mustafa kardeşim mssql. benim elimde 2012 de aldıgım yüzde 70 sürekli özürlü raporum var vergi indirimi için müracat etsem kabul edermi vergi dairesi yoksa yeni rapor almayamı gönderir şuan malulen emekligim 2014 kontrolüm var emekligim bozulursa işe girip elimdeki raporla vergi indirimi alabilirmiyim ?

telefon numarası hala gecerlımı son zamanda arayan varmı evısı

MRBA .bu vergi indirimnden kimler yararlanabiliyor .nasıl bişe benim babam şizfren ama engelli maaşı almıyor mülelen emekli yarralanaz mı

Raporları evısten takıp edemıuyormuyuz artık bılgıs
olan varmı sayfa bırturlu açmıyor..

ben 2011 de vergi aldım sürekli emekliyimde ama ben sorgulatmada vergimi göremiyom indirimimi merak ettimde nerden sorgulatabiliyoruz

ben 2 ay önce başvurdum yararlanmadı ne zamana kadar beklicem ? bilgisi olan?

Ankara ve İzmir için de var, tabi aynı site değil hepsi kendi vergi dairesi sitesi dahilinde.
Fakat Kırklareli'nde yok.

bu site eski yıllarda vergi indirimi alanları göstermiyor.ben kendi tc ve soyadımı girdim ama herhangi bir şey çıkmadı

Arkadaşlar vergi dairesi işlemleri çok ağır yapıyor. Evraklar ellerine ulaşmış bile olsa işleme almıyor. Yukarı da yazan numarayı arayarak maliye bakanlığı ile konuştum. Evrakım 11.11.2016 da istanbul vergi dairesi Başkanlığı na gönderilmiş. Fakat eviss sisteminde bakanlığa gönderildi onay bekleniyor yazıyor. Ben bu durumu 26.12.2016 tarihinde öğrendim. İstanbul vergi dairesi Başkanlığı nı aradığımda 17.12.2016 tarihinde şirketime yollandığını söylediler. Fakat hala şirketime ulaşan bir evrak bulunmamaktadır. İstanbul da yaşamadığım için süreci telefon ile takip etmeye çalışıyorum ama istanbul vergi dairesi Başkanlığı nda çalışanlarda telefon ile konuşmaktan pek hoşlanmıyorlar sanırım ağızlarından zar zor iki kelime laf alabiliyorum. Her nedense pek yardımcı olmak istemiyorlar. En son söyledikleri 15 ocak 2017 den önce aramanıza gerek yok evissten takip edin oldu. Benim anladığım evraklar 2 ay orada postalanmayı bekliyor. Bu süre içerisinde telefonla rahatsız edilmemek içinde eviss te onay bekliyor kısmını değiştirmiyorlar. Bizde bakanlıktan onay bekliyor diye paşa paşa bekliyoruz. Umarım birkaç kişi bile olsa yardımcı olabilmişimdir.

selam, eski derken ne kadar eski ?

bende geçtiğimiz ayın 08 gibi teslim etmiştim ordaki bayan bana ortalama 3 ay demişti.. bakalım ne zman çıkıcak sonuc EVİSS e de şuana kadar hiç bakmadım

Vergi dairesinden isyerine postalanmis evraklar ne kadar surede elimde olur

selamlar, dün ve bugün az önce kontrol ettim eviss den ama hiçbirşey çıkmıyor neden olabir acaba ?
bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

Kendi muracadimla rapor aldim fakat bu raporu sgk kabul edmiyor ayni hastaneye sevk alsam sgk ya ayni raporumu yollar 1 ay oldu gireli yoksa yenden heyetemi girerim

Merhaba,

Kendi müracatınızla ne raporu almıştınız? Ve SGK'ya tam olarak ne başvurusunda bulundunuz? Size SGK tarafından ne cevap verildi?

Bu sorulara yanıt alabilirsem size yardımcı olabilir.

Esen kalın :)
ERENIBRAHIM

eğer malülen emeklilik için başvuru yaptıysanız sgk kendi sevkiyle hastanenin direk kendisine gönderdiği raporu kabul eder.kişisel başvuru ile alınan raporu kabul etmez. eğer kişisel başvuru yapıp, vergi indirimi alıp erken emeklilikten faydalanmak için başvuru yaptıysanız o zaman kişisel raporunuzu kabul etmek zorundadır.çünkü vergi indirimi almışsınız.

Ben 1 yıl süreli yüzde 71 rapor aldım vergi indirimi için baş vurdum vergi indirimi gelirmi arkadaşlargelirse emekliliğe başvurabilir miyim şuan raporluyum kaza yaptım

Benim vergi indirim yazim geldi bir yıl süreli emekliliğe baş vursam olurmuyum şuan kaza yaptım raporluyum olurmu acil cevap yazarsanız sevinirim

Emekli olsam bir yıl sonra kesilir mi maaş bir yıl sonra tekrar rapor alıp Ankara yami yoksa SSK yami veriliyor

29 nisanda ankaraya gönderildi sözde 5 ay doluyor 4 gün sonra neden gelmez hala cevap bilmiyorum ne yapmama lazim

Üst Alt