Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

@EngelliHaklarıKorunsun X'teyiz, desteklerinizi bekliyoruz

Bu hafta görüşülecek galiba. GSS prim borçları ile ilgili düzenleme görüşülecek yazıyor her tarafta ama sadece tek madde GSS ile ilgili. Diğer maddelerde de zaten Engelli Emekliliği, Aile Hekimleri ile ilgili maddeler var. Maddeler üzerinde tek tek konuşulup öyle mi oylama yapılır yoksa komple tek seferde mi oldu bittiye getirecekler bakalım.

GSS borçları silindi diye yandaş ne kadar medya varsa haber yapar diğer maddeler hiç dile getirilmez 🤐

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@oxzd,
Üstadım ben bu siteye 2 gün önce üye oldum akabinde bu mecliste ki kanunu ögrendim. Açıkcası bu kanunun bana etkisi konusunda kafam baya karıştı lakin X de yazıyorum. 300 bin üye var lakin çoğunun haberi bile yok

Bende x de yaşıyorum. Ama üyelerin bir çoğu katılım sağlamıyor çok ilginç

• Beğen
Sigorta girişim stajyerlik 2004 fakat sayılmıyor 2006 da giriş olduğu için 2026 yılında emekli olacaktım engelli rapor alma yılı 2019 inşallah bu haklarımızı almazlar

• Beğen
Daha çok aktif olmalıyız arkadaşlar.
#EngelliHaklarıKorunsun etiketiyle sesimizi duyuralım.

• Beğen
Üst Alt