Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler, Ankara'da EKPSS kadro protestosu yapıyor | açlık grevine başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah yardimciniz olsun o eylem insaallah yerini bulur ve alim sayisi 5 kati artar insaallah

engelli basin toplantisi goruntuleri , aclik grevi devam ediyor

ENGELLİLER AÇLIK GREVİNDE.... !!! - YouTube

medyanin ilgisizliğine karsi,n kanald yi su yaziyi gönderdim.

sn ılgılı

engelli vatandaslarimiz is ve as pesinde kosmakta engelleirnden dolayi iş bulamamaktadirlar.buna dikkat cekmek icin dun yapilan basin toplantisi ve halen devam eden aclik grevide hic bir yayin kurulusu tarafindan haber yapilmamistir...
sesimizi basbakanimiza iletebilmek icin sizlerin desteginize ihtiyacimiz var.

içimizdeki Filistinliler diye baslik atsak yokdsa dikkat cekermiydi :(
ENGELLİLER AÇLIK GREVİNDE.... !!! - YouTube

Ya arkadaşlar 2 gündür anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum bu arkadaşların bu eylemi bu protestoyu başbakanlık veya çalışma bakanlığı önünde yapması
gerekmiyormu kardeşlerim başbakanlık ben 5 bin tane memur alacağım dedide devlet personel başkanlığı almadımı niye bu eylemi başbakanlık önünde yapmıyorlar anlamış
değilim KARDEŞİM DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI HÜKÜMETE BAĞLI KURUM YANİ ÖNCELİKLİ HÜKÜMET NE DERSE O OLUR HÜKÜMET 5 BİN VEYA 10 BİN MEMUR ALIN
DEDİDE DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI ALMADIMI ? YOKSA BİZİM BİR ATA SÖZÜ VAR ÇOK AFEDERSİNİZ
EŞŞEĞE GÜCÜ YETMİYOR EŞŞEĞİN SIRTINDAKİ SEMERİ DÖVÜYOR DİYE !!!

Allah Yardımcıları olsun ama bu gidişle çok zor arttırırlar

Arkadaşlar 9 kişiyiz yok mu gelen...

Ya bu boyle olmaz herkes kendi ilinde örgütlenip sokağa çıksın bence 3 5 kişiyle olacak iş değil bu!!

Açlık grevinde olan arkadaşlarımızdan biri rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bilgisini aldık. Allah acil şifa versin.

direne direne herkes memur olur inşallah inşallah olumlu sonuçlanır

ben bu eyleme gönülden destek veriyorum inşallah hakkettiğimiz gibi olur bu arada yazım hatası yaptıysam affola

ankaradaki arkadaşlarımızı göreve davet ediyoruz bi zahmet gidecek durumdakiler gitsinler

Arkadaşlar basın yayın organlarına telefon açàlım Bari orada sesimizi duyursunlar

burası adresini paylaşalım çalışmayan arkadaşlar lütfen buraya desteğe gitmek lazım

UMarım bu dort kardeş emeğiniz karşılığını alır bir işe yerleştirirler.klavye basında duranlar değilde bu arkadaslar ıcın 4 kısılık kontejsan acılır.isteyen bana bozulsun. ama bu 4 dort arkadası tebrık edıyorum.

ankardaki arkadslar neden eyleme destek vermiyor..!

arkadslar ankarda oturan arkadslar lütfen eyleme destek verin gelecegimiz için ugrasıyorlar lütfen!

hiç bir sey yapamıyorsanız imkanınız yoksa tweet atatrak destek verebilirsiniz

EKPSS kadrosu için açlık grevinde 1. gün tamamlandı

18:00 : Eylemde son durum
Dün DPB'nin ikinci görüşme talebine cevap vermemesi üzerine başlatılan "Açlık Grevi"nde 1. gün tamamlandı. Engelliler, 6-7 bin kadro taleplerine olumlu cevap verilene kadar greve devam edeceklerini belirttiler.

Devlet Personel Başkanlığı önünde memur olarak atanacak 3 bin 138 engelli sayısını az bulan ve bunun artırılmasını isteyen engelliler, dün başlattıkları açlık grevini sürdürerek, imza kampanyası başlattı.
Engelliler Konfederasyonu Başkanı İçli "Sayın Bakan, atama yapılacak kadro sayısının 6 7 binlere ulaşacağını söylemediği sürece mücadelemiz, açlık grevimiz devam edecek"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile atama yapılacak engelli sayısının artırılmasına yönelik görüşme talebinde bulunduklarını anlatan İçli, "Bize sayın Bakanın pazartesi günü görüşeceğine dair mesaj geldi. Eğer bu doğruysa, atama yapılacak kadro sayısının 6-7 binlere ulaşacağını söylemediği sürece mücadelemiz, açlık grevimiz devam edecek" şeklinde konuştu.
Engelliler Sitesi - EKPSS kadro eyleminde son durum: Açlık grevi başladı

10547618_1512234015679202_5962845924669554089_n.jpg

10389599_1512234079012529_2405203610540571139_n.jpg

10527833_1512234075679196_8211745632383080294_n.jpg

10371435_1512234069012530_322177194091423652_n.jpg

Selamu Aleyküm Yeter Ye ter ya neymis çalışanlar ekpps ye katılamazmis herşeye rağmen başvuracağız ve 3100 alımi bizi dilenci zannettiler herhalde tüm eengellileri kardeşlerimize çagri imza toplayım Anayasa Mahkemesine başvuralım yasal yollara başvuralım o zaman haklarımizi aliriz ben dava açacagim bu hukümete oy yok şimdi tam zamanı seçim var şimdi sıra bizde

Ya arkadaşlar başbakanlık önünde yapın eylemi onlar kafasına göre memur sayısını nasıl arttırsın ki

yaa yok öyle bişi başvuramazlar diye biri bir laf atıyo tutarsa valla

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile atama yapılacak engelli sayısının artırılmasına yönelik görüşme talebinde bulunduklarını anlatan İçli, "Bize sayın Bakanın pazartesi günü görüşeceğine dair mesaj geldi. Eğer bu doğruysa, atama yapılacak kadro sayısının 6-7 binlere ulaşacağını söylemediği sürece mücadelemiz, açlık grevimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

DESTEK OLALIM...
@csgbfarukcelik @Aysenurislam @ailebakanligi

arkadaşlar ankaradaki engelli kardeşlerimize dernek başkanları neredeler memurlar net eyleme katılmak isteyen refsan arkadaşlarımızı onlar yanında olmak isteyipte maddi durumu olmayan yol parası bulamayan arkadaşlarımız var bilet parası yardımında bulunmak isteyenler memurlar net engelliler linkini linktoplasın lar orada yardım için bari bu şekilde sesimi duymak bu arkadaşlar yardım etmek için artık herkes elini taşın altına koy sun arkadaşlar gitmek isteyen arkadaşlar var lütfen destek olalım

arkadaşlar grevdeki arkadaşlarımıza katılmak isteyen gönül arkadaşlarımız var lakin bu arkadaşlarımızın ankara'ya gelmesi için maddi destek ihtiyacım var oradaki arkadaşlarınıza destek olabilmek için bur da yazmakla olmaz oraya gidemiyorsak uzak ise ozaman gitmek isteyen gönül arkadaşlarımız var lütfen artık herkes bir şeyler yapsın bu arkadaşlarımıza destek olalım destek için memurlar net engelli linkini tıklayın orada greve destek için gitmek isteyen arkadaşlara yardım başları göreceksiniz elimizi çabuk tutalım bu arkadaşlarımızı gönderelim özellikle şu ankarada oturan engelli kardeşlerimiz nerede bunlar nerede ankara bileti eyleme destek olacak kimse yokmu bu işler klavyede yazmakla olmuyor zaman birlik beraberlik zamanı ozaman maddi destek verelim allaha emanet destek bekliyoruz acil yardımlarınız gerekiyor

Allah yardimcilari olsun.Allah oradakilerden razi olsun.

Destek olmasına oluyoruz ama umursamıyorlar ki .... Ankaradaki eylemcilere sabır ve teşekkür ederim.

Allah yar ve yardimciniz olsun kalbimiz ankarada.

dualarımız sizle Allah yardımcınız olsun

şu tv kanalları ünlü sanatcıları çekeceğine engelli arkadaşlarımızı çekseydi iyi olurdu

ankaraya tren yokmu kardesım ucretsız olduguna gore ee gıtsenıze yok param yok şu yok buyok.[FONT=verdana][FONT=verdana][FONT=verdana]
Ankara K: 18.20 - Alsancak[FONT=verdana] V: 09.31
Alsancak K: 18.30 - Ankara V: 09.53[/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]
%50+ agır olanlar +1refekatcısı ucretsız dahane.

14:00 : Eylemde son durum
Atama bekleyen engelli öğretmen adayları bugün TBMM önünde toplandı. 15-20 kişilik grup Meclis önünde basın açıklaması yaparak; engelli öğretmen atamalarının tarihinin bir an önce açıklanmasını, seslerinin duyulmasını istediler. Basın çıklamasının ardından Devlet Personel Başkanlığı önüne gelen engelli öğretmen adayları, açlık grevindeki engelli arkadaşlarına destek verdiler.
Aile ve Sosyl Politikalar Bakanlığı'ndan müsteşar, DPB Başkanı Kumbuzoğlu ile görüştü ve az önce ayrıldı. Umarız güzel gelişmeler olur.
09:00 : Eylemde son durum

Açlık grevi devam etmektedir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bugün eylemdeki arkadaşlarla görüşecek. Ankara'daki engellileren, engelli yakını ve engelli dostlarından destek bekliyorlar. "Haklı davamızda bizi yalnız bırakmayın" diyerek herkesin desteklerini talep ettiler
Dün akşam saatlerinde DPB Başkanı KUMBUZOĞLU grevdeki arkadaşları ziyaret ederek moral verdi, taleplerin Bakan Faruk Çelik'e iletildiğini belirtti

EKPSS kadroları arttırılsın diye gecesini gündüzüne katıp aç karnına orada bekleyen ve sesimizin duyulması için çırpınan bu engelli kardeşerimiz, kahramanlarımız; Mersin'den Feramis Yıldırımcan, Hatay'dan Bestami Durhan, Konya'dan Nizamettin Şen, Adana'dan Abdulmuttalip Atar. Allah yardımcıları olsun, desteğimiz sizinle..
Engelliler Sitesi - Açlık grevinde 3. gün, bugün görüşme var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt