Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler bedelli askerlikten yararlanabilecek

Sevgili arkadaşlar sizler neyi tartışıyorsunuzki hükümetin araya çaktırmadan sıkıştırdığı bedelliden engellilerinde yararlanması kanunu sahte çürük engelli raporu alanlar için çıkarılmış veya araya sıkıştırılmış bir özel kanundur, çünkü bu sahtekarların hükümetin içinde yakınları vardır, sakın hiçbirşeye kafayı takmayın iyice araştırın bakalım, yoksa gerçekten askerliğe elverişli olmayan birisi neden bedelli düşünürki, saygı, sevgi, selamlarımı sunarım.

bedelli - engelli

merhabalar,

engelli olarak başvurduğumuzda sanıyorum o 21 günlük kısım da kalkıyor , ailem şu aralar tartışıyor bedelli olarak yapmam için sağolsunlar insafa mı geldiler ne.

neyse ama bi kardeşim daha var toplam 30 bin tl edecek yani.

ama bedelli engelli olarak yapınca peki askerlik durum belgesi sorgulamasında ne yazacak o çok önemli ?

riske atmayıp o 21 günü yapsam mı?

ne değişecek?

Evet madem engellisin hiç yapma.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bos yere ver 15 bin. Tavsiyem engelli olsun. Ha işte maaşın yüksekse 15bin benim için büyuk para değil dersen yap öyle.

Aklıma farklı soru geldi engellilerde bedelli askerlikten yararlandı diyelim normal askerliğini yapan insalar gibi normal askerlik borçlanması emekli için yatırmaları söz konusu olacakmı

benimde sağ 57 sol 52 desibel kaybım var 2 kulakta da cihaz var pazartesi normal askerliğe başvurcam eğer muaf vermezlerse bedelliye başvurcam bunu yapabilirim değil mi ?

Yeni bedelli paketine bizi dahil etmediler etseler çok iyi olacaktı

valla birşeyler yazardım ama şimdi silivri soğuktur şimdi....
engelli zaten askerlik yapamaz....

Üst Alt