Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 10-11 Mart: Denizli ve Pamukkale'de buluşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BALIM, Ayşegül Hanıma ulaşıp sonucu buraya da yazarsan çok seviniriz...

Tabii ki iptal olmadı. Neden olsun?

Her şey planlandığı gibi sürüyor. Yarın akşam Emre İstanbul'dan yola çıkacak. Trenle Dinar. Cumartesi sabah bisikletle Denizli. Cumartesi akşamı buluşma ve sunum. Pazar sabahı bisiklet ve otobüsle Pamukkale.
Ve akşam Trenle İstanbul'a dönüş.

Hiç olur mu ? heyecan dorukta... Gene SMs ve mesajlarla siteme buraya yolculuk bilgilerimi göndereceğim...

Sevgiler
emre
www.geziyorum.net

Emre 2 saat sonra paketlenmiş bisikletiyle birlikte trene binecek ve Dinar'a gidecek. Yarın sabah da Dinar-Denizli arasını bisikletle geçecek...

İyi yolculuklar kardeşim :)

Emre kardeşim koştur-koştur Denizli'ye yaklaşıyor :)

Emre saat 09:26'da' Alıntı:
[size=4]Biraz hizliyim. Tam 2 saat oldu dinar'dan cikali tren 20 dk rotar yapti inanilmaz rahat. Trende 3 Koreli ve Denizli bed. uyesi Osman'la sohbet ettik.
toplam 112 km nin 37si bitti. Cok gunesli ama cok soguk. Denizli'ye yaklastikca isinicak. Operim. Cay iciom. 1-2 saat sonra yazarim.
selamlr herkese.
Emre[/size]

Emre saat 10:24'te' Alıntı:
[size=4]Abi cardakta pide yiyorum. Tam yarisindayim yolun.. 30 dk mola vericem.[/size]

Dilerim çok köpek yoktur! :):)

Saat 11:30 itibarıyla Denizli'ye 39 km kalmış. Uçuyo bizim Emre... :)

çok güzel bir haber sizlere ENGELLİLERİ AŞMAK 2 başarılarınızın devamını dilerim.
fuzulim abime bende hak veriyorum ama abi üzülme bende önceden bisikilet çok sürerdim ve bisikleti çok severim rampalar olsa bile bacaklarıma kas ve güç yapardım :lol: ama tabi ki artık kullanamıyorum o başka. bence buna da hamd ve şükürler olsun. burda iyi dostlarımız var.

Emre14'ü biraz geçe Denizli'Ye varmış. Denizli Bedensel Engelliler Derneği'ndeki arkadaşlar çok çok çok güzel bir karşılama organizasyonu yapmışlar.
Şimdi otelde dinleniyormuş... Akşama toplanacaklar.

katılamadım çok üzüldüm.bu gün doğum günümdü.onlarla tanışmak ve onlara destek olmak mutluluğuma artıracaktı ama.... :cry:
eşimin amcası yatağından düştüğü için kalça kemiğini kırmış dün geceden beri onunla uğraşılıyor eşim olmayınca bizim Denizli'ye tek başımıza gitmemiz imkansız.yanınızda olmadığım için özürdilerim.
her sevincim nedense kursağımda kalıyor....

engelleri aşalım! da nasıl?

öncelikle tebrik ediyorum sizi..biryerlerden başlamak için umut verici..zira son haftalarda beni ülser edecek kadar komik engellerle karşılaşınca..
engellilerin yaşam kalitesini arttırmak..ben ülkem metropol kentlerinden biri olan İzmir de yaşayan bir engelliyim.sosyal olmayı geçtim enazından sağlık adına bişeyler umayım dedim..maalesef hüsran..daha hastahane polikliniklerinde bile engelli bireyler düşünülmedikten sonra sokakta bisiklet sürmeye çabalamak beni heyecanlandıramadı ne yazıkki..polikliniğe çıkıp muayene olamayan, engelli WC si olmadığı için sonda takmak zorunda kalan engellileri düşününce çok aydınlık olamıyor içim..seçim yaklaşıyor..ben derim ki tüm engeller adına bi tepki koyalım..ya bu ülke yaşam standartı bizi de alsın içine yada oy kullanmayın..söylenen rakam 8,5 milyon engelli..sallanır bu ülke..içinizdeki enerji tüm kentlere dağılır umarım

Yine çok güzel ve geniş katılımlı bir etkinlik olmuş.
Denizli-Pamukkale etabına 31 bisiklet katılmış! :)

Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar döndüm.. Ve sitemde ilk günün bir kısmını yazdım... 160 tane fotografı foto galeri bolumunde en alta ekledim..

sunum ve bisiklet gezisi yazıları videolar haftaicinde eklenecek...

selamlar...

emre
www.geziyorum.net

Emre harikasın.
Fotoğraflarda en ince ayrıntıları bile bize yansıtmışsın(rampaların durumu).
Ayrıca resimlerle tarihin karelerini bizede getirdiğin için teşekkürler.

Başarılara hep birlikte adım atmak dileğiyle....
Sevgiyle kalın.

Resimler çok güzel...

s6000465.jpg

s6000537.jpg

Devamı Emre'nin sitesinde: www.geziyorum.net

emeğiniz için teşekkürler.gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz.

Bisiklet gezisi

Evet arkadaşlar. Denizlide Günlerdir bahsedilen Bisiklet gezi organizasyonu gerçekleştirildi. en çok ayrınıtıyı Sayın Emre Tok'un www.geziyorum.net sayfasında bulabileceksiniz. Bu arada www.denizlibed.com sayfalarındada resimler var.. Bunlarda o dernek yöneticilerinin çektiği resimler.Derneğin adı malesef yanlış yazılıyor bunu düzeltmek isterim. Denizli'de kurulmuş ve denizlide engelliler için kendi web sayfasını tasarlayan tek dernek şubesi uani asıl adı şu : BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ. Neyse önemli olan engelliler için neler yapmaya çalıştığıdır. Dernek 10 ağustos 2006 da kuruldu. ve çok iyi bir vizyona sahip.. Çok büyük ve bazı kişiler tarafından da ütopya gibi olan bir projesi var. Adı BEDİM açılımı ise "EDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ EĞİTİM, İSTİHDAM MERKEZİ" Denizli'de yapılan bir toplantı ile Ticaret odasında tanıtıldı. Şu an proje AB projesi olarak gündeme gelecek.. Neyse. konudan uzaklaşmıyayım.. Denzili bisiklet gezisi işte bahsi geçen bu Bedensel Engelliler Derneği Denizli Şube yönetilierince en iyi şekilde gerçekleştirildiği düşüncesindeyim. Bisiklet kullanıcı arkadaşlar ve ardında 5 özel araç onun arkasında Bedensel engelli arkadaşlarımızn bulunduğu bir bisiklet ile Şehir içinde ankara yoluna çıkıldı en önde Denizli Emniyet müdürlüğü tarafından gezinin sorunsuz devamı için eskortlar.. Tabii Pamukkale kavşağında bu güvenliğe Jandarma da katıldı. Yol boyunca bir çok kişinin dikkati çekilmeye çalışıldı. Ayrıca Pamukkale Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlileri diğer etkinliklerede katılma sözü verdi..O günü bir çok genç anılarında tam 36 km lik geziyi ve bunun ;Sayın Emre tok ve Denizli'deki bu dernek ile beraber Bu site tarafından takip ve organize olduğunu biliyor. İlk kez Bir otobüs dolusu engelli leodikyayı gezdi gördü ve Pamukkale Üniversitesinin genç rehberlerinden bilgi aldı. Sonrasında Pamukkal'eye girildi bir çok özürlü arkadaş Sayın Valimizin Dahi Bu ören yerlerini araçsız dolaşmasına rağmen bize bir defaya mahsus bir muaflıkla arçlar ve bsiskletler içeri girdi. Bir çok negllei arkadaş travertenleri görüntüledi. Bir çok engelli arkadaş ücretsiz olarak müzeyi dolaştı yerinde bilgi aldı.. Dahada güzeli Bir çok Engelli arkadaş buradaki Termal antik havuzdan haftanın belirli bir günü ücretsiz faydalanacak. Bunun sözünü aldık. Aramızda Denizli'nin Kültür müdürlüğünden yetkililerde vardı bizimle bir çok şeyi paylaştılar. Tabiiki olay sadece bu değil
Bir gün öncesi Sayın Emre Tok bir sunum yaptı. Sitesinde anlattığı gibi sırf sunum değil sohbet havasında bir münazarada oldu. Bunlar az şey değil.. Ve güzel bir şey daha Bir çok Üniversiteli genç Denizli'deki engelliler için farklı projelere imza atacaklarını söylediler. Denizli Bu güne kadar malesef bu konuda hiçte iyi olmayan bir vizyona sahipti.. Tbular yıkılıyor. Denîzli'de bedensel engelli çok daha sıcak.. çok daha samimi birliktelik içinde..Bu konuda ayrıntılı resimleri Ve Emre Tok beyin yorumları için www.geziyorum.net sayfasına bir bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt