Ayrıca organizasyon site adına yapıldığından, Bu durum sitemizin imajını bozacağı gibi.
Engellileri sözünde durmayan insanlar olarak tanıtacaktır.
Hatırlarsanız Bir ara Haluk levent konseri yapacaktık. Pozitif Engelliler olarak. (bu sitenin adına değil) sonra; böyle bir organizasyon yapacağımızı duyurmuştuk, sonra aksilikler yüzünden konseri iptal etmiştik daha başlamadan çalışmalara..... (hatırladınız mı?)
Neden mi bunu hatırlattım 2 şey söyleyeceğim;
Biz konseri iptal ettik ama ne kimseyi listeye yazdık gelecek diye (çünkü henüz en başındaydık) Ne de kimseden para istedik. Ama biz bu prganizasyonu iptal ettik diye. Sözde buradaki insanları kandırmış olduk. Bizi o kada ağır eleştirdiler ki artık bu tür ilanları ve duyuruları buraya yazmayacağıma yemin ettim. Sonra uzun bir süreden sonra Oturanboğadan yazılı izin alarak tiyatro oyunlarının bazılarını (hepsini değil) duyurmaya başladım. Yani demek istediğim şudur arkadaşlar. Birşey yapılmak isteniyor. Herkes sonuna kadar destek veriyor. Sonra bazı öncü insanlar arkalarında bu kitleye inanıp onlar adına girişimlerde bulunuyor. Kendi işlerini bırakıp kendilerinden ödün vererek engelliler adına, bizler adına çalışıyorlar. Sonra iş ciddiye binince herkes başka bir bahaneyle bu insanları yarı yolda bırakıyor. Eğer varsa bir yanlışlık açıkça söyleyin, fikrinizi bildirin. Gelebilmek için çaba sarfedin. Örneğin deyinki bana pahalı geldi o yüzden gelemiyorum ama şöyle olursa gelirim deyin. Burada hiç kimse para kazanmıyor. Maddi gelir gözetmiyor arkadaşlar. Zaten verdiğimiz parayı bizat hizmet aldığımız yere ödüyoruz. Burada tek gaye vardır. Hep beraber güzel günler geçirmek, birlik olmak ve engelliler adına mesajlar vermektir. Wattabe gibi İzmir gibi
İkinci söyleyeceğim şey ise engellilerin düzenlediği organizasyonlarla ilgili. Biz Haluk Levent konserinin çalışmalarına başladığımızda önümüze çıkan en büyük engel. Engelliler hiç bir şey yapamaz önyargısıydı. Menejerinden tutun biletleri basacak olan matbaa ya varana kadar. Herkes daha önce engelliler şöyle yapacaktıda şöyle oldu gibilerden. Güvensizliklerini dile getirmeye çalıştılar. Belkide iptal etmemize neden olan enbüyük engeldi insanların engellilere olan güvensizliği. Haluk Leven'in abisi bile bu nedenden dolayı parayı peşin istedi.
Konumuzla ne alakası var diyeceksiniz. Aynı durumla karşı karşıyayız. Eğer hepimiz kendimize düşen görevleri yapmazsak. Bırakın güzel mesajlar verebilmeyi, eğlenmeyi gezmeyi,tatil yapmayı bir kere daha engellilerin ciddiye alınmaması gerektiği düşüncesini ıspatlamış olacağız. Hani her zaman diyoruz yaa " şuraya gittim adam yüzüme bile bakmadı bir engelli olarak benimle ilgilenmedi, bana dilenci gözüyle baktı", falan. İşte bunların asıl sebebi bizdik ve bu tabularıda yıkacak olan yine biziz.
Takdir sizin arkadaşlar
saygılar
mutlu kalın
[size=2]
Not: "sen niye gelmiyorsun o zaman? demeyin şimdiye kadar yapılan tüm organizasyonlarda en ön saflarda olarak yer aldık eşimle beraber. Sadece buna adımızı yazdırmadık süre çok uzun olduğu için eylülde oyunlarımız başlıyor, oyunlarımızın kesin tarihlari belli değil. ismimizi yazdırıp sonradan sildirmekte prensibimiz değil. ama bir süpriz yapma ihtimalimiz var[/size]