[size=4]Bir süreden beri büyük bir merakla ve heyacanla beklediğiniz İzmir gezisi için kalacağımız yer ve yemekle ilgili fiyatları sizlere açıklıyorum.
Çok uzun ve titiz bir çalışma sonucunda sizlerin rahat edebilmesi için en küçük ayrıntıları göz önününe aldım ve aldık.Burada tek tek tüm otel ve misafirhanelere bakarken sadece fiyatı göz önüne almadım ve almadık.Kalacağımız bir gecenin sizlerin benliğinde önemli bir yeri ve tadı olması için her türlü alt yapıyı düşünmemiz gerekmekteydi.Bunun içinde uzun bir çalışma yapmamız gerekti.Şimdi merakla beklediğiniz bu çalışma sonucunu sizlerle tek tek paylaşacağım.Yanlız burada dikat etmenizi istediğim bir şey var.Sizlere sunduğum İzmirdeki gezi programımızın detayları değildir.Sadece İzmir içerisindeki konaklama ve diğer harcamalardır.Bunun içerisinde ulaşım ücreti yoktur.Önümüzdeki günlerde Ulaşım ücreti ve İzmir gezisinin tüm detaylarını yine buradan sizlerle paylaşacağız.Vereceğim fiyatlar üzerinde hala pazarlık çalışması yapmaktayım bizlerin lehine gelişecek olumlu bir deyişikliği yine sizlerle paylaşacağım.Ancak şuanki maliyetler bunlar bunu bilmenizi istiyorum.
Otel Fiyatı:
Tek Kişi Konaklama Kahvaltı dahil(Pazar günü yapacağımız kahvaltı dahil) 55 EUR yani 95 Milyon Türk Lirası.
Bizim için verdikleri Tek kişilik kahvaltı dahil Fiyat yani bizlerin ödeyeceği fiyat ise 40 Milyon Türk Lirasıdır. Ve kalacağımız Otelimiz 4 yıldızlı bir oteldir.
Yıldızsız otellerin verdiği fiyatlarlarda aşağı yukarı bu civardadır.Bilginize.
Sabah Kahvaltısı:
İzmir Kordon'da Cumartesi günü,sabahı karşılarken yapacağımız bir kahvaltı bu.Fiyatlar 10 milyondan başlıyor.Ancak bizler için yapılan fiyat 5 milyon Türk Lirasıdır.
Öğlen yemeği:10 Milyon Türk Lirası.
Akşam Yemeği:Bu yemek balo havasında bir yemektir.İnciraltı dediğimiz mevkide, sahil kenarında,canlı müzik eşliğinde içkili ful menüyle oluşan bu eğlencemizin fiyatı ise 35 Milyon Türk Lirası iken bizler için 25 Milyon Türk Lirası olmuştur. Ancak daha da indirmek için uğraşmaktayım.
Bütün bunların doğrultusunda İzmir içinde yapacağımız tolam maliyetimiz şuanki en indirilmiş haliyle 80 Milyon Türk Lirasıdır.
İzmir sevdalıları sizleri Tarihi Liman kentimizde ağırlamak için büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.Hadi bakalım yerlerinizi biran önce alın. :wink: [/size]