Uzun bir aradan sonra mehaba arkadaşlar
Sizlere daha önce yazmak isterdim ama bir çoğunuzun bildiği gibi VAn dan Ordu ya,Ordu dan Samsun a,Samsun dan Ankara ya Ve nihayet İstanbula geldim dün sabah.
Tek kelime ile muhteşem geçen kampımızın tüm katılımcı site üyelerimize teşekkür ediyorum.
Director,ritsoz ve beni Van havaalanında VAn Bedensel Engelliler erneği Başkanı Abidin KASAPOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanarak ilk defa kullandıkları engellilere uygun otobüsleri ile kampa ulaştık.Bizi Ercan Tutal ve gönüllüler karşıladı.Ve 10 günlük kampımız başlamış oldu.
Çok güzel dolu dolu geçen bir on gün yaşadık.
Neler yapmadık ki
Sabah sporuna suzi nin ''Günaydınnnnnnn sabah sporrrrr şimdiiiiiiiii'' çağrısıyla koşduk
İngilizce dersin de Van lı arkadaş Kerem in ''Ben de in love'' demesiyle başlayan ben de in love şakası çok keyifli zamanlar geçirdi bu arada Evren de bu furyaya ya katıldı :wink:
İlyas ın ilk yardım dersine olan katılımı görmeye değerdi doğrusu -ki resimlerde göreceksiniz bunu-
Ben en büyük isteğimi yerne getirerek büyük bir heyecanla Van gölüne daldım .O nasıl bir heyecandı allahım yüreğim zor durdu yerinde.Bu daşoışımla Canavarla bir konuşma yaptım .''Sakın arkadaşlarıma dokunma bak sana bu gölü dar ederim'' dedim.Ve gördüğünüz gibi sapasağlam geldik yada en azından bir kalp sızısıyla döndük.
Başda Ercan Tutal -Abidin Kasapoğlu ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğretim görevlileri olmak üzere Kamp sorumlusu Halil ve tüm gönüllü arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Ah keşke yazı başarımda konuşma başarım kadar olabilseydi de size daha fazla birşeyler yazbilseydim arkadalar
Campın devamı fotograflarda