A
abdo58
GoXEl' Alıntı:Bende Orda olacağım. Bülent abi inşallah çantalar güzeldir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ÇANTALAR BİZE DEĞİL TEKERLEKLİ SANDALYEDEKİ KARDEŞLERİMİZE
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
GoXEl' Alıntı:Bende Orda olacağım. Bülent abi inşallah çantalar güzeldir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
M.ESRA ERUSTA' Alıntı:Henüz gelme durumum kesin olmamakla beraber şu soruları yöneltmek istiyorum:Servis kesin kalkacak mı?Kalkacak ise nereden kalkacak?Saat kaçta,hangi güzergahta olacak?Servis olayı ayarlanmazsa beni şimdiden silebilirsiniz
AYKAN' Alıntı:İnşallah pazar günü bende fuarda olacağım
Tabi adresi bulabilirsem
[size=4]Özürlü ve Yaşlılar için Buluşma....
01 - 03 Eylül tarihleri arası Askeri Müze Kültür Sitesi / Harbiye’de gerçekleşecek olan III. Uluslararası Rehabilitasyon ve Bakım günleri özürlüler, yaşlılar ve bakıma ihtiyaç duyanlar için çözüm üreten firmaların yanı sıra projeleriyle sivil toplum kuruluşları ve ilçe belediyeleri bir araya gelecektir.
Rehacare internatonal, Dusseldorf’un bilgi desteği ve T.C.Başbakanlık Özürlüler İdaresi tarafından hazırlanan etkinlikte Ulusal ve Uluslararası pek çok kurum ve kuruluşun ürettiği ürün ve hizmetler özürlülere, yaşlılara ve bakıma ihtiyaç duyanlara daha kaliteli bir yaşam sunmak amacıyla tanıtılacak.
3 gün boyunca düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde;
Yeni hayat Yaşama devam örneği; Ebru Özkan
25 eylül 2004 tarihinde Tuzla'da geçirdiği trafik kazası sonucu, sol bacağı diz kapağının kaybeden Ebru Özkan Reha İstanbul buluşmasında...
UNDP
UNDP/Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve UN Küresel İlkeler Sözlesmesi semineri,
Reha Ekibilden ilkler;
Yeni Hayat "Yaşama Devam" Sloganıyla Belmo / Faz Elektiğin sponsorluğunda Tekerlekli sandalyeliler için özel tasarlanmış sırt çantası ve Tekerlekli sandalyeli özürlüler için Reha GYM Jimlastik cd si hediye edilecek,
Özel Olimpiyatlar Türkiye ile 2007’de Çin Olimpiyatlarına gidiyoruz.
2007 Çin Olimpiyatlarına katılmak istiyorsanız henüz geç kalmadınız…1-3 Eylül 2006 tarihleri arasında “Özel Olimpiyatlar Türkiye Standı”ndan ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz.
Acıbadem Huzurevleri ve Alzheimer Vakfı
Bakıma ihtiyacı olan yaşlı grupları için hizmet sunan projeleri ve bir çok etkinlik için Acıbadem Huzurevleri çalışıyor.
2 Eylül Cumartesi akşamı Harbiye Askeri Müzede, Füsun Önal, Berkant, Zeliha Sunal, Belkıs Özener, Ömür Göksel ve Işıl Yücesoy Alzheimer hastaları için sahne alıyor.
Bilgi ve Bilet temini için: Özel Acıbadem Huzurevi ;Sinem Beykurt: 0(216) 370 77 99
Değirmen Cafe Forum
Değirmen Cafe'de, 1 - 3 Eylül 2006 tarihleri arasında, gün boyu ücretsiz kurabiye, çay ve kahve ikram edilecek ve bu organizasyonda her gün farklı bir gruba ev sahipliği yapacak.
Ve ayrıca;
Türkiye Futbol Federasyonu, İç Mimarlar Odası ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Reha İstanbul III. Uluslar arası Rehabiliyasyon ve Bakım Günlerinde.
GİRİŞLER ÜCRETSİZDİR. [/size]
PAMUK PRENSES' Alıntı:real burda iki üç satır yazmadan geçmem geçemem....süper bir gündü....sen ve diğer arkiler tanıdığıma çok büyük keyif aldım....ilk kez tanışmamıza rağmen hiç bir yabancılık yaşamadım....kanalda neysen osun gerçek hayatta....çok tatlı birisin ...benimmmmmmmmmmmm milk çilekli şekkkkkkkkkkkkkkim yere düştüve sen kasaya gidip almadın hakkımı beleş :mrgreen: :mrgreen: bana diceğine sen deseydin ya :mrgreen: hıh
kadir sen uyuss BEKARLIKTAN KURTULAMADIN :mrgreen: ....
abdo canım kankim....taaaa sivastan bana getirdiğin hediye için çok teşekkür ederim....ömrüm boyunca saklıcamm....
serseri murat....servislerin için tşk.....garsonumuz :mrgreen: son dakkada yanağına yedin sopa
gülcanım yol arkadaşım.....bitanemmmm teşekkr ederim beni ikna ettiğin için....çok güzel bir gündü....
elifim süpersin bayılıyorum sana....zehraaaaaaaaaaaa ah zehra kıs senle pişti olduk önce ayakkabıma sen çay döktün.....sonra ben senin ayakkabınaaa daha beterini döktümmillkkkkkk şikkkkkkkkkkkkkkallahtan iz olmadı izde olsa kendi adıma...hiç önemli değil arkadaşlığımın tatlı izi.....
ramazan namı değer karanlıklar pirensisenle yemedik birbirimizi :mrgreen: artık arkadaşlarımdan birisin :mrgreen:
zep sen son anda geldin ve biz kalktıkkkkkk bunun için çok üzgünüm
cicim sende bize katıldın iyiki katıldın yani :mrgreen:
engin senle muhabbetimiz olmadı ama tanıştığıma memnun oldum...
nafiş süpersin sen..maşallah diyelim o gözlere.....
cincin ablam seni iyi gördüğüme çok sevindim.....
pozim ve leydim iki fıstık tanıştığımıza memnun oldum....
PATRON SEN İYİKİ VARSIN VE İYİKİ BU SİTE SENİN SAYENDE VAR ARKADAŞLARIMI TANIMAMDA ROLÜN ÇOK BÜYÜK TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA.....SENİ GÖRMEK GÜZELDİ
hatırlamadığım ve saymadığım arkadaşlarım kırılmasın :roll:
unuttum çünkü..... :roll: :roll: :roll:
ama çok güzel bir gündü gelmeyenler üzülsün........ :!: :!: :!: :mrgreen: