Evet bir organizasyonu daha geride bıraktık; güzel anları ve anılarıyla. Henüz evime yeni döndüğüm için yorum yapmakta geciktim biraz. Önce herkesin mutluğunu bir kez daha görmenin onurunu yaşıyorum. Benim ve sevgili ortağım, sevgili dostum Gülçin'in yani namı değer CinCin'in prensipteki insan ve insana saygı ilkesi ile gerçekleştirdiğimiz bir organizasyonumuz daha amacına ulaşmış olarak her ikimize de sizlerin oradaki yüzlerine yansıyan mutlu ifade ve burada ki yorumlarınızla geri dönmüştür. Bu da bizim için en önemli mutluluktur, gururdur.
Bu işe başlarken yani ilk organizasyonu hazırlarken yaşadığımız heyecan ve coşku hala aynı tazeliği ile ikimizin de içinde. O zamanlar bunu ete kemiğe bürünmenin heyecanı olarak yorumluyordum ama öyle değilmiş.
www.engelliler.biz adresinde yakaladığımız sıcak dostlukların bir araya gelişin heyecanını yaşıyormuşuz biz. Sıcak paylaşımları yeniden yeniden paylaşmanın heyecanı imiş bu. Yani özetle engelliler.biz'in farkıymış bu.
Evet dostlarım o günü bizlerle paylaştığınız için bizlerle o güzel anları yaşadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ayhan abim, sevgili Sebattin her organizasyonda bizlerle olduğunuz için, bizi hiç yanlız bırakmadığınız için size, BLACK&WHITE sana; gitarınla bize güzel dakikalar yaşattığın için, Bülent Yılmaz (Pegasus) sana ; sazı hiç tereddütsüz çalarak bizle paylaştığın için, Osman Eren sana ; Zafer'i bizle buluşturduğun için, Sevgili OturanBoğa sana; bizi kırmayıp kendini zorlayarakta olsa hasta hasta geldiğin için ve tüm konuklarımız dostlarımız hepinize hepinize kucak dolusu sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabiki sevgili ortağım Gülçinim sana teşekkür ediyorum iyi ki yanımdasın, iyi ki varsın.
Bu sefer her zaman yaptığım klasiği yapmayacağım tek tek anı sizlere aktarmayacağım. Neden der iseniz bazı anlar sadece yaşanmak içindir. Bu yüzden 9.Nisan 2006'da sadece yaşanan bir gündür tüm güzellikleri ve içinde yaşattığı dost paylaşımlarıyla.
İçinde İnsan ve İnsana saygı ilkesini barındıran yeni organizasyonlarımızda yeniden buluşmak ve paylaşmak üzere.