Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelliler ehliyet değişimi için emniyet'ten randevu aliyor mu?
Siz başlığı tam anlamadinz galiba,
Evet sizin saydıklarınizin hepsini yaptım bu tek emniyet kaldı, şimdi sormak istediğim bu emniyete randevu almada gitsek bu ehliyet değişimini yaparlar mı acaba?
Evet arkadaşlar, bi ehliyet alma macerası daha sorunsuz bitti
Bugün son işlem olarak ve randevusuz olarak emniyete gittim,eski ehliyetimi 1 adet vesikalık biometrik resmi ve il sağlık müdürlüğü komisyonunda aldığım raporun Aslını vermedim, raporun asli gibidir fotokopisini verdim ve islemlerim bitti.Bide halkbankasina değerli kağıt bedeli olarak yatirdigim 13 + 2 =15 tl ödeme makbuzlari.
Ehliyet yerine 15 gün geçerli bi evrak verdiler (tabi aracim yok bu kağıdı ne yapacaksam ), ehliyetimde 1 hafta içerisinde bana posta ile ulaşacak.
Bütün işlemler böyle işledi, umarım bu ehliyet macera tecrübem bazı arkadaşlara yarar.
Ve son nokta olarak da bugün ehliyetim geldi,
Pazartesi günü evrakları emniyete verdim bugün cuma günü ve ehliyetim gelmiş olup bütün islemlerim bitti.