Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler ehliyet değişimi için emniyet'ten randevu aliyor mu?

enes75

Aktif Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
39
Başlıkta belirttiğim gibi ehliyet değişimi için Emniyet müdürlüğü trafik sube,Randevu olmadan direk ehliyet değişim işlemi yapıyor mu?

hayır direk yapmıyor saglık raporunu alıyorsun fotografını cektiriyorsun evrakları veriyorsun tamalayıp onlar onlar sisteme giriyorlar bilgilerini 10 _15 gün içinde ehliyetin geliyor ama adresinemi geliyor yoksa emniyete (trafik şubesinemi) geliyor bilmiyorum

içerişehir

Siz başlığı tam anlamadinz galiba,
Evet sizin saydıklarınizin hepsini yaptım bu tek emniyet kaldı, şimdi sormak istediğim bu emniyete randevu almada gitsek bu ehliyet değişimini yaparlar mı acaba?

eger sıra çoksa yapmazlar randevuya göre yaparlar ama bir iki kişi randevu var pek kimse gelmediyse yaparlar bence siz randevu alın gidin

Kardeşim gerekmiyor genelde randevusuz yardımcı oluyorlar ama kıl birine denk gelirsen gerekebilir oda binde bir...

Evet en iyisi denemek lazım, umarım randevusuz değişim işlemini yaparlar,olmzsa 2 3 hafta randevu yu bekleriz.

Bende randevusuz gittim sağolsun yardımcı oldular ama olmayabilirler risk ;)

Evet arkadaşlar, bi ehliyet alma macerası daha sorunsuz bitti:)
Bugün son işlem olarak ve randevusuz olarak emniyete gittim,eski ehliyetimi 1 adet vesikalık biometrik resmi ve il sağlık müdürlüğü komisyonunda aldığım raporun Aslını vermedim, raporun asli gibidir fotokopisini verdim ve islemlerim bitti.Bide halkbankasina değerli kağıt bedeli olarak yatirdigim 13 + 2 =15 tl ödeme makbuzlari.
Ehliyet yerine 15 gün geçerli bi evrak verdiler (tabi aracim yok bu kağıdı ne yapacaksam:) ), ehliyetimde 1 hafta içerisinde bana posta ile ulaşacak.

Bütün işlemler böyle işledi, umarım bu ehliyet macera tecrübem bazı arkadaşlara yarar.

Ve son nokta olarak da bugün ehliyetim geldi,
Pazartesi günü evrakları emniyete verdim bugün cuma günü ve ehliyetim gelmiş olup bütün islemlerim bitti.

Bilgiler için teşekkürler hayırlı olsun

Üst Alt