Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için hangi kredi kartı daha avantajlı?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
Merhaba Arkadaşlar bir şey danışmak İsterim ?
Kredi Kartına Başvuracağım Taksit Yaptırabilmek İçin ?
Aranız da kredi Kartı kullanan Vardır , En avantajlısı Hangisi ?

Taksit Konusun da , Limit Konusunda ?

Önereceğiniz kart Hangisi - Hangi Bankanın

Kredi kartlarının kimseye bir avantajı yok maalesef.Engelliler için zaten hiç bir bankanın böyle bir uygulaması da yok.

Evet biliyorum kredi kartı kullanmak şu dönem de çok mantıklı değil

Ama taksit yapmak için mecburi - kart olmadan taksit Olmuyor peşinde alacak güce sahip değiliz

Doğru düzgün hesabını bilerek kullanırsan bence avantajlı en azından benim düşüncem

Kart aidatı olmayan bir bankadan alın o vakit.Hiç olmazsa yılda 80 lira cebinize kalsın.

Matraxman her bankanın yasa gereği aidatsız kredi kartı müşterileri için mevcut ancak fazla kanpanyalardan faydalanamıyorsunuz
Bunlardan bazıları akbank free card finansbank fixs card yapıkredi world eko card.

umut2135

Aidat Olması Çok Sıkıntı Değil , İtiraz edince Kullanım Şartına göre Bonus Veriyolar
Benim merak ettiğim Yüksek Limitli Kredi karrtı Hangi Banka Veriyor , Ve taksit olarak Hangisi Daha avantajlı

Ben şuanda Bonus flexi kullanıyorum 3 yıldan fazla oldu. Gayet memnunum,bazen bonus kampanyaları da oluyor, yıllık aidat yok.

Matraxman kredi kartı limitleri belirlenirken sizin gelirinize bakılır ilk yıl gelirinizin 2 katı 1 yıldan sonra 4 katı kadar belirlenir toplam tüm bankalardaki limitlerinizi aşmamaktadır yasa gereği taksit konusuna gelince en avantajlı olan bonus world axess cardlarda daha çok taksit imkanı var bir çok bankayla çalıştım bunlar en iyisi.

4 katı Mı ?

Bazen Görüyorum ama asgari ücret Alan 20 - 30 Bin Limiti Oluyor
Gerçi bana 3 bin Yeterli

Kart aidatından (haracından) bezdiğim için enparaya geçtim. Baştan söylüyorlar hiç birşey almayacağız diye. Bankaların soyguncu tavırları midemi bulandırıyor artık.

hcm

Enpara , Güvenilir mi Bilemiyorum sözde Finansbankın Ama Şubeleri İlgilenmiyorlarmış

Ben kullanıyorum kredi kartı
işbank 7340 tl
finansbank 1100 tl
akbank 900 tl
vakif 750

kartları hepsi iyi taksit yapıyor en iyisi akbank ve vakif
finansbank fazla kullanmıyorum
işbank esya ladım ona taksitli :)

Matraxman finansbank 'ın bile şubeleri bankamatikleri kısıtlı. dolayısıyla enpara'nın da öyle. ben bankamatik dışında bir sıkıntı çekmedim onu da eft ücretsiz olduğu için herhangi bir banka kartına eft yapıp istediğim bankamatikten çekerek çözdüm. çoğunlukla mobil şube kullanarak işlerimi hallediyorum.

@hcm

Enpara Çokta Güven Vermiyor Bana / Şubesiz Sonuçta

Kredi Kartı Nasıl / Taksit Vs Limit Nasıl Esnekler mi ?

yolcugenc

Sizede maaşınız 4 Katı Olarak mı verdiler

limit kazanca bağlı, zaten bir süre kullandıktan sonra her banka telefondan evet demene bakıyor limitini katlamak için (bu da benim sinirlerimi hoplatıyor ayrı konu). taksit ve puan gibi avantajlar istiyorsanız garanti bonus önerebilirim.
bir tavsiye: hangi kartı kullanırsanız kullanın kartınızı her sene en az bir kere (ücretsiz) değiştirin. Bu kopyalanma riskini azaltan bir durum. Bunu bankayı arayıp kartımı kaybettim deyip yeni kart talep ederek yapabilirsiniz.

hcm

Anladım , Önemli Bilgi İçin Teşekkür Ederim.

Halk Bankasından Başvurmuştum / 3200 TL Onaylanmış.
Az Önce Arayarak Teyit Ettim.

Kredi kartları kullanmasını bilirsen, ayağını yorganına göre uzatabilirsen, iradene sahipsen, ipin ucunu kaçırmazsan çok kullanışlı aslında.

Kendi çalıştığım bankadan 3600 tl ve finansbank 10 bin limitli kredi kartlarım var. Finansa hiç dokunmadım öyle duruyor. Kendi bankamın limitleri yeterli oluyor.

Ek hesap olarak (kimisi avans, esnek vs.. hesap diyen oluyor) kendi bankamda 1050 tl finans 500 tl enpara 3500 tl iş bankasında 2000 tl ek hesaplarım var. Kimseden borç istemem buradan çekerim sonra elime para geçtikçe buraya öderim. Kimsenin ağız kokusunu çekmem.

Kredi kartı olarak kendi çalıştığım bankamdan (yapı kredi) 3600 ek hesap olarakta enpara 3500 tl kullanıyorum diğleri yedekte duruyor ne olur ne olmaz diye.

Düşük miktarlarda kredi çekmek istersem kendi çalıştığım bankanın yardım sandığından faizsiz düşük limitli kredi kullanıyorum. Tatil, erzak, ihtiyaç kredileri vs...

enpara pekte guvenilir degil kullandigim kadari. ama aidat yok, birde kendin eft yapinca istedigin, kadar yatiriyor, internet alisverislerinde kullaniyorum. yani az parayla is goruo hesabini bilirsen bu karti kullanmak iyi.
yalniz ara ara kontrol etmekte fayda var. bir kere yakaladim 70 lira cekilmis hesabimdan. hemen sikayet ettim. geri yatirdilar.

Alman

Ya benim Merak Ettiğim Şu Aslında , Denk Geliyordum asgari ücret alan kredi kartı Limiti 20 - 25 Bin TL

Bana Yeterli HalkBank / Paraf 3200 TL Ek Hesap Olarak 2500 TL açılmış.

Geçenler de Bir Yazı Okumuştum , Kredi Kartını Düzenli Kurallarına Uygun Kullanırsan Hayat Kurtarır , Ama Düzensiz Kullanırsan Hayat Karartır!

Matraxman

Devlet bir tebliğ ile limitlere sınırlama getirdi. Tarihini hatırlamıyorum ama o tarihden sonra kredi/kredi kartı/ek hesap başvuruları gelirin belli oranlarına göre veriliyor.

Dolayısıyla, o tarihten önce bu ürünleri kullananlar, banka ile çalışma durumlarına göre yüksek limitlere sahip olabilirler.

Benim bu tebliğden önce aldığım kredi kartının limiti 50.000 TL idi mesala. Kredi kartı ile 2. el bir araba dahi alabiliyordum. Ama şimdi böyle bir limit verilmiyor...

2009 da asgari ücretin ne kadar olduğunu düşünün birde bana çıkan maaş aldığım bankadan 12,000 TL lik kartı düşünün.. gece hayatı o bu derken borç batağı.. yani Alman arkadaşımızın da dediği gibi aslında kullanmayı bilirsen o kadar faydalı ir şey ki işte...

Neyse artık eskisi gibi kimseye yüksek limit vermiyor bankalar. Çok düzenli ödeme yapanların 1-2 bin kadar yükselme payı oluyor.

Enpara'ya şube olmadığından güvenmediğini söyleyenler olmuş;
Ben 2013'den beri kullanıyorum çok memnunum, banka şube yok evet zaten bu kartın özelliği o.
Ne kart ücreti ödedim ne para transferi komisyonu ayrıca çok avantajlı fırsatlarından faydalandım. 5 yıldan beri vaadleri hiç değişmedi. çevremde 5 kişiye de bu kartı tavsiye ettim memnun olmadığını söyleyen olmadı hiç.
Dünde internet üzerinden kredi kartı için başvuru yaptım olumsuz sonuçlandı maalesef.

Rebellious

Enpara Güven Vermiyor , Şahsen Güvenmem.
Eft - Havale Ücreti Almayacak Diye Müşterisi Olamam!
Katılım Bankalarıda Eft - havale Ücreti Almıyor , ( Kuveyttürk Albarakatürk ) - Enpara Digital Bankacılık Olabilir. Ancak Herbankanın İnternet Bankacılıgı Mevcut ,
Enpara Bana Güven Vermiyor / Finansbank Şubeleri Gittiginizde İşlemlerinizi Yapmıyor Buda Güven Vermiyor Bana , Siz ve diger kullananlara Saygı Duyarım.
Ayrıca Bilmenizde fayda Var , Maaşınız Hangi Bankadan Alıyosunuz - o bankada Yaptıgınız Eft - havale Ücreti Alınmaz ( Maaş Hesabı Olarak Tanımlamanız Yeterli )

Devlet Bankası Tercihinde Bulundum / Kredi Kartı Alırken Alışveriş Yapacagım Yer Parafa ekstra Taksit yapıyordu taksit İşlemi için aldım.

İş Bankası Nasıl Kullanan Var mı ? İş Bankası Gecen Aradı Kredi Kartı verelim diye istemedim

Ufukalp

Dün ark ziraat hesabıma ziraat gişeden küçük bi miktar para gönderecek 45 tl havale ücreti istemiş vazgeçti
Ziraatten ziraate internet bankacılığı ile bile en az 2,5tl para ödüyorum ben:)

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ufukalp

Ufuk Abi , Benim Maaş Halk Bankasından Yatıyor , Eft - Havale Ücreti Almıyor.
Ziraat Bankası Alıyor Diyosan Senin Lafının Üstüne Laf Söylemek Olmaz : ) Kın Kın Kınıyoruz Ziraat Bankasını!
Zaten Genel Müdürü Fenerbahçeyi Küme Düşüreceğiz Falan Demiş İyice Gıcık Oldum , Dostum Değilsin Ziraat Bankası : ))

Ufukalp

Ufuk Abi , Seni Hazır Yakalamışken Sorayım ?
Kredi Kartı Olarak Hangisini , Öneriyorsun ? Limit Taksit Vs ?

Matraxman
Maaşımı Ziraat Bankası'ndan alıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturalarım da Ziraat Bankası'nda otomatik ödemede. Yine de çatır çatır ücret kesiyor valla.
Ben Yapı Kredi World Kart kullanıyorum.
Taksit ve piyasada geçerliliği en iyilerinden.
Alışveriş sitelerinde vade farksız en güzel vadeyi yapan bu.
Yapı Kredi'de vadesiz hesabım da var. World Kart limitim 17.500 TL, uzun süredir de limit artırmadım, 20.000 yapmayı düşünüyorum.
Yapı Kredi World Kart harici teklif edilen tüm kredi kartlarını geri çeviriyorum.

Üst Alt