Burada olay şudur. AKP ülkeyi yirmi yıldır yönetiyor. Ama bu zaman içinde ülke de düzgün bir şekilde çalışan tek bir sistem kalmadı. Ve artık işler çığırından çıktı. AKP bunca zaman ülke de kötü giden durumdan hep dış güçler falan filan diye diye işin içinden çıktı. Hiç gördünüz AKP nin buda bizim yüzümüzden oldu dediğini? Bakın yakın bir zaman içinde futbol da yaşanan bir olay oldu. AKP ülke de siyasetin girmediği yer bırakmadı ve siyasetin girdiği her yerde darma dağın oldu. 20 yıldır ülke de yönetimde olan AKP zamanında şunu gördük... Ekmeğe zam gelir fırıncı suçlu, ilaca zam gelir eczacı depocu suçlu, patates soğan a zam gelir çiftçi suçlu, kiraya zam gelir ev sahibi vicdansız ve suçlu daha bir dünya yazarım bu konu da bak bu engelli araç alımı konusu ve araç fiyatlarının başını alıp gitmesi bunun da tek sorumlusu var oda AKP çünkü sen denetim yapmaz ise herkes bildiğini okur öyle de oldu ya ülke de araç yok dediler firmalar tarlalar da cami otoparklarında binlerce araç stok yaptı ve bu adamlara kimse bir şey sormadı. Engelli vatandaş araç almaya gidiyor bayii ye adamlar sanki ceplerinden para çıkıyor gibi ağızları yüzlerini eğiyor. Eğer bunlara sıkı denetim yapılsa hiç biri cesaret edemez. Görevlendir bir kişiyi bayileri dolaşsın engelli gibi araç almak için sonra normal fiyat da fazla fiyat çeken firmalar bayiler olduğun da bas cezayı koy kapılarına kilidi. Bu dediklerimi yapacak bir yiğit var mı? Nerede.... artık insanlarında aklını başına alması gerek ya bu şekilde bir yönetim asla görülmedi ...