Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler için uygun otomobiler nereden nasıl alınır ?

araç satıcılarından, dürüst olduklarını beyan eden ALİ YÜCE ve EMEK OTO ne denli kişiler olduğu ortaya çıktığı için üyelikleri silindi. varın siz düşünün bunlardan araç almanın ne kadar riskli olduğunu siz düşünün.
umud ediyorumki
Tanel Tefenlili
kişinin en kısa zamanda üyeliği silinecektir. DEMEDİ, DEME İBRAHİM:)

slm oezix ben umut na konustumu pazarlik bitti parasi anlastik tamami sonra biraz daha düsür diye böyle kizmazmi yakistilimi dogru degilmi sen olsa kizmami sen haberi varmi umut konustumuza onu bil oezix lütfen

oezix sen haklinsin bey efendi o zaman özür dilreim pazarlik bittinde sonra bi daha biraz düsür diye onu bil lütfen

Engelli aracı

Rüstem kardeş,
Yukarıdaki yazında araç satıcılarından ALİ YÜCE ve EMEK OTO nun ne denli kişiler oldukları için siteden silindiklerinden ve bu kişilerden araç almanın nedenli riskli olduğundan bahsetmissin.

Bence biz engellilerin kimseden maddi ve manevi zarar görmemeleri için bu tür kişilerin yaptıkları ve sence uygun olmayan kötü durumlarını belge ve şahitleri ile burada belirtmelisin.

Ve burada sen de henüz yeni üye olmuşsun galiba 30.03.2009 tarihinde ve seni tanımıyoruz. Mümkünse hem kendini biraz tanıt ve varsa bu söylediğin kişilerle arandaki nusübetten.

sayın talat şakir
sizce emek otunun ve ali yücenin üyelikleri neden silindi?

kendi bilgisayarından iki tane nick girerek kendi kendine pazarlık yapıo aklı sıra yani bizi araba satıyorum ben bakın dercesine iş yapıyor.arabayı alanda kendisi satanda kendisi siteden silinende kendisi yani saçma saçma işlerle uğraşıyor milleti kazıklamaktan başka yaptığı bi iş yok engellilerin üzerinden ticaret yapıyor...

rüstem ve lovest42,
Bu iddialarınızı yazılı veya görsel olarak ıspatlayabilirmisiniz. Böylelikle bu kişilere karşı biz de tavır alalım. Fakat anlayamadığım bir şey var. Beni hoşgörün, ben bir yılı aşkın bu siteye üyeyim, siz bir kaç aydır üyesiniz. Nasıl oluyorda bahsettiğiniz kişilerin yorumlarını siz biliyorsunuz veya okuyorsunuz. Ben bulamadım. Bu konudada bana ve diğer üyelere yardımcı olmanızı rica edeceğim.

rüstem arkadaşın gösterdiği linke bas emek oto nun siliniş sebebini orada görebilirsin biz bi yorum yaptık ama bunu belgelere dayanarak yaptık bu kişi sahte isimle iş çevirmeye çalışıyordu işte..

talat ŞAKİR efendi
sen burda ali yüce kişiyi tanımadığınızı idda ediyorsunuz.
oysaki sen aşağıdaki linkteki sen kendi iletişim telefonunu verirken ALİ YÜCE KİŞİYE ait olan kişinin telefonunu vermişsin. linkte şunu demişsin (Eğer düşünürseniz ayrıntıları konuşmak üzere bana 0532.6574062 nolu telefondan ulaşabilirsin.) demişsin
http://www.engelliler.biz/forum/ali...aryolasi-almak-istiyorum-oneriniz-var-mi.html
yine aşağıdaki linktede demişsinki (Sayın memolikk kardeş,
eğer engelli aracı ihtiyacınızı karşılamadıysanız elimde ww. Passat var. 1998 model otomatik vitesli. çook temiz ve orjinal bir araç.
Eğer düşünürseniz bana nu siteden ve 0532.6574062 - 0506. 8090892 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.) DEMİŞSİN
http://www.engelliler.biz/forum/ali...tilik-ekonomik-fiyatli-otomobil-ariyorum.html
OYSAKİ 0532 657 40 62 BU NUMARA ALİ YÜCE KİŞİYE AİT OLDUĞUNU AŞAĞIDAKİ KİNKTEN ANLIYORUZ
» Timuçin Otomotiv Makina İthalat Tic. » » Sıfır 2.el Otomobil Sitesi » timucinoto.araba.com - Araba.Com

senin yaptığın dÜpedüz sahtekarlıktır. BUNCA KANIT VARKEN UTANMADAN ALİ YÜCE KİŞİYİ TANIMAMAZLIKTAN GELİYORSUN.

Mahmut33 helal valla başka ne denir...

merakla beklıyorum bu talat şakir ve ali yüce acaba şimdi hangi dalaveralarla gelecekler bu siteye kesin bizi haksız çıkarmaya çalışacaklar kesin gene herzaman oldugu gibi onlar haklı çıkacak ama bu sefer fena tosladılar ben bile olaylara seyirciyim ama bu kadarıda pess yani...

oezix;
7 aylik mücadelemde sonra gerçek niyetlerini ortaya koymaktan mutluyum...evet bazi arkadaslar beni araban anlamiyor öylesine kendi kendine konusuyor diyorlardi %80 bana muhalefet oluyorlardi şimdi ne oldu benim dediklerim çikti....arabanin A sindan anlamiyor diyorlardi benim için ama önemli değil ben engellinin parasina göz diken dolancililari ortaya çikardigim için mutluyum gerisi hiç önemli değil...ben daha fazla engelli arkadaslarin parasini kaptirip mağdur olmasini önlediğim için mutluyum...7aylık cabalarim sonucunda ve onca muhalefetin sonucunda emek ve talat şakirin gerçek niyetlerini ortaya çikardigim için mutluyum gerisi boş.

emek oto güya kendisi çok akıllı ya güya bizi kandıracaktı. forumda hakaretler eden, küçük düşüren, aşağılayan tavırlarıyla gündemden düşmeyen emek oto en sonunda kazdığı kuyuya kendisi düştü. güya aklınca bizi kandıracaktı. sevda25 kişinin emek oto olduğunu tahmin etmiştim. dikkat ettiyseniz yazım kuralları, anlatım biçimi, noktalama işaretlerin hepsi aynı. şimdi size sorarım böyle bir hile yoluna başvuran kişiye nasıl güvenilebilirki?
ali yüce kişide sağlam ayak değil. oda yapmış olduğu yanlışlıklardan dolayı forumdan atılmıştı. talat şakir adını kullanarak veya talat şakir üzerinden araç ilanı veriyordu.
talat şakir kişide güya ali yüce kişiyi tanımadığını ima ediyordu. onunda hilesi ortaya çıktı.

bunların yaptığı hileler mahmut kardeşinizin gözünden kaçarmı? kesinlikle kaçmaz.
arkadaşlar böyle bir hile yoluna başvuran kişilerden alışveriş yapmak kesinlikle doğru olmaz.

Üst Alt