Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere ayrım yapılmadan araç alımı sağlanmalıdır

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar

engellilere ayrım yapılmadan tüm engellileri kapsayan bir kanun çıkarılmalıdır

tüm engelliler araç alımından faydalanmalıdır türkiyenin büyüme ortamına girdiği şu zaman da engellilerine fayda sağlamalıdır
dernekler kurumlar yetkililerle meclisle cumhurbaşkanıyla bakanıyla bu konuları düzeltilmelidir diye düşünüyorum

dernekler yokmu görüşseler toplu halde anlatılsın hükümetin anlattığı gibi şunu yaptık bunu yaptık dedikleri hep devede kulak misali kalmaktadır

teşekkürler

bazen insan engelliler için herşeyin aynı standart olduğunu sanıyor takiii istediği bişey olmayın orda uyanıyoruz ve gerçekleri görüyor..mesele sen böyle istiyorsun oysa ben engelim yuzde 20 olmasına ragmen ortapedik engelli olduğum için araca alabiliyorum..lakinde bende engelli kadrosunda eski engelli olduğum için emekli olamıyorum böyle bi hakkım yok çünki rapor oranları değişti ve benim eski 40 olan raporumu yenilemek zorundayım vergi indirminden yaralana bilmek emekli olabilmek için raporumu yenilemem gerek ..

yenilersemde bu sefer raporum yuzde 20 düşüyor ve haklarımız gasp oluyor..engelimiz düzeldimi hayır iyileştimi hayır..bilakist ilerleyerek devam ediyor..anlatmak istediğim su bu olaylar her engellide ayrı ayrı zorluklarla karsılasıyor..butun engelli kardeslerimiz butun bu konuları bir araya getirip topluca meclise gitmez ise cozemez..haa birde engelli dernekleri boşşşşşş :)

bende aynı şeyden bahsediyorum işte sadece %20 engelli olan araç alımı hakkı veriliyor emekli hakkı alınıyor % 60 engelli olan ise emekli hakkı veriliyor ama araç alımı verilmiyor ama araç alımı na en çok onun ihtiyacı olmakta kronik hasta yürümede sorunu var ama fiziksel engelli değil diye araç alımı yok bu konu daha ayrıntılı ele alınıp engellilere daha ayrıcalıklı düzenlemeler yapılmalı sadece biz bunları yaptık diye standart konuşmaları bırakmaları lazım büyüyen türkiyede engellilerede destek büyümelidir

Üst Alt