Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere dair bir dergi hazırlamak istiyorum. Sizce ismi ne olabilir?

bekro

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar piyasada üst düzey dergiler yapmış (Tasarımcı - Editör) biri olarak biz engelliler adına çok onurlu, düzeyli dergi yapmayı düşünüyorum. Adını beraber koyalım istedim. Önerilerinizi bekliyorum.

tavsiyeleriniziçin tesekkürler
gökçe hangi programları kullanıyosunuz

dergi ismi cok creative olmalı.

"Ender" olsun. (Hani engellilerin dergisi gibi) Şaka şaka, biraz düşünelim buluruz belki güzel bişeyler.

peki siz engellimisiniz? bu işin size getirisi ne olacak? çünkü piyasada engellileriçin dergi yapıp satan ve çok güzel gelirler kazanan bi çok engelsiz var.en iğrenç kısmi ise engellilere destek diye yapıyorlar ama engellilerin bundan sağladığı hiç bi çıkar getirisi yokkkkk!!!!! haksızsam eğer herkes göstersin tepkisini bana ama eğer haklıysam herkes dile getirsin düşüncelerini

Gökce in desing kullanabiliyomusun? Nerede oturuyosun?

bende engelliyim (ortrpedik %50) işim bu uzzunyıllardır düşünüyodum. gelir kapsı değil gönül kapısı olarak düşünüyorum.

inşallah öyledir.öyleyse başarılarınızın devamını dilerim.değilsede Allah'a havale etmekten başka bişey gelmiyor elimizden....

engelliler bir birini allaha havale etmese daha iyi olur...

eğer bulunduğum şehirdeyse engellileri kullananlar inanki Allah'a havale etmiyorum buna emin olabilirsiniz :) ama birilerini kullanarak bi yerlere gelmeye çalışan kader arkadaşını ezene de ay ALLAH senden razı olsun diyecek değilim....

siz rahat olun lütfen onurlu bir engelli dergisi oalacak demiştim konu baslığında... o tür dergilerin devamlılığı yoktur. Er gec anlasılıyo çünkü niyetleri

Dergi ile uğraşmak yerine paranız varsa meclise girin bağımsız olarak benden size oy orda daha faydalı olursunuz.Bu dergilerin bi artısı olmaz.
Zaten var bi ton dergi...

Aklıma gelenler...

"Ender" (Hoşuma gitmeye başladı.)

"Çengel" ya da "Çengelli İğne"

"Tekerleksiz Sandalye"

"tekerleksiz sandalye" cok hoş ama değil...

gökce proje asamasında mutlaka irtibata geceriz

"Çok hoş ama değil" derken? Bu cümleyi hiç anlayamadım ben. :) Çok hoş, ama ne değil? Ya da fransızca olarak hiç hoş değil mi demek istedin?

Tekerlekli sandalyeye mahkum olmaktan daha kötü ne olabilir ki? Tekerleksiz sandalyeye mahkum olmak. :)

GEYİK öneriniz içi gercekten tesekkurler. değil derken isim olarak guzel ama daha kısa olmalı malum dergi adı

Saylonlar ne be?
"Tekerleksiz Sandalye" gitgide hoşuma daha çok gitmeye başladı. Gaza geldim, hiç ilgim, bilgim ve âlâkam olmadığı halde bende dergi işine gireceğim, sırf bu isimi koyabilmek için. :)

İsim uzun geldiyse kısaltırız yaw.

"TkrlkszSndlye" :)

adını siz belirlemişsiniz cıkı vermiş ortaya

Derginin adı kendiliğinden ortaya cıkmış arkadaşım iyi bakarsanız görünüyor.GÖNÜL KAPISI ben ali doğan olarak busekılde daha ıyı olur dıye dusunuyorum ıllaki engelli ismi olmasımı lazım zaten engellı ıkonu ve bızlerın resmi olacagından dergi kendini belli eder.

not : dergiye kapak resmi olarak boydan resim yollaya bilirim :D

umarım gerçekleştirirsiniz mali anlamda başbakanlık ve özida dan destek isteyim basım dağıtım vs..

Bir iki ad da benden olsun

1- düş çıkını
2-gönül ekini

3- yara sözlüğü,

yine aklımda geldikçe yazarım

olsun dergi adı olmaz diye bir engel mi var :(

hemen yeni isim bulayım hım hım:)buluyorum :)buldum buldum
ZİRVE

kgökçe ben söylüyecektim alınganlık olmasın yine diye sölemedim:)

Üst Alt