Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilere dair bir dergi hazırlamak istiyorum. Sizce ismi ne olabilir?
Arkadaşlar piyasada üst düzey dergiler yapmış (Tasarımcı - Editör) biri olarak biz engelliler adına çok onurlu, düzeyli dergi yapmayı düşünüyorum. Adını beraber koyalım istedim. Önerilerinizi bekliyorum.
peki siz engellimisiniz? bu işin size getirisi ne olacak? çünkü piyasada engellileriçin dergi yapıp satan ve çok güzel gelirler kazanan bi çok engelsiz var.en iğrenç kısmi ise engellilere destek diye yapıyorlar ama engellilerin bundan sağladığı hiç bi çıkar getirisi yokkkkk!!!!! haksızsam eğer herkes göstersin tepkisini bana ama eğer haklıysam herkes dile getirsin düşüncelerini
eğer bulunduğum şehirdeyse engellileri kullananlar inanki Allah'a havale etmiyorum buna emin olabilirsiniz ama birilerini kullanarak bi yerlere gelmeye çalışan kader arkadaşını ezene de ay ALLAH senden razı olsun diyecek değilim....
siz rahat olun lütfen onurlu bir engelli dergisi oalacak demiştim konu baslığında... o tür dergilerin devamlılığı yoktur. Er gec anlasılıyo çünkü niyetleri
Dergi ile uğraşmak yerine paranız varsa meclise girin bağımsız olarak benden size oy orda daha faydalı olursunuz.Bu dergilerin bi artısı olmaz.
Zaten var bi ton dergi...
Saylonlar ne be?
"Tekerleksiz Sandalye" gitgide hoşuma daha çok gitmeye başladı. Gaza geldim, hiç ilgim, bilgim ve âlâkam olmadığı halde bende dergi işine gireceğim, sırf bu isimi koyabilmek için.
Derginin adı kendiliğinden ortaya cıkmış arkadaşım iyi bakarsanız görünüyor.GÖNÜL KAPISI ben ali doğan olarak busekılde daha ıyı olur dıye dusunuyorum ıllaki engelli ismi olmasımı lazım zaten engellı ıkonu ve bızlerın resmi olacagından dergi kendini belli eder.
not : dergiye kapak resmi olarak boydan resim yollaya bilirim