Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere dair bir dergi hazırlamak istiyorum. Sizce ismi ne olabilir?

haahah güleceğim yoktu yahuu..hayır zannetmez zannetsede iyi aslında bence:Dsatış açısından...peki bulacağım hemen bir tane daha

"katre"

hüseyin farklı güzel bence

engelleme olsun bari

Bana kalırsa " yara sözlüğü " hem dikkat çekici hem de her türlü yazının, engelli sorununun yer alacağı bir dergi için kapsayıcı bir isimdir...
Şayet ben dergi arasında gördüğüm zaman bir okuyucu olarak dikkatimi çeker doğrusu!

gerisi sizlere kalmış :)

neden hep engeli çağırıştırmalı tezat bir isimmde çarpıcı olur

Suskun 26;
dikkat çekici belkide ama insanlar acıyarak bakmayacakmı ?
amaç engellilerinde varolduğunu göstermek acınmaya gerek duymadan

dikkat çekici belkide ama insanlar acıyarak bakmayacakmı ?
amaç engellilerinde varolduğunu göstermek acınmaya gerek duymadan
katılıyorum. amaç engellilere acındırmak olmamalı. şu an düşünemiyorum tabi bir isim ama aklıma şöyle bir fikir geliyor. şimdiye kadar yazılan isimleri bir yerde birlikte görsek de anket gibi bişey yapılsa mesela :rolleyes:
Haddim olmayarak ben bir liste oluşturdum :)
1- kgokce : engelsizsiniz
2- yeşillili : engelleme
3- a_geyik : ender, çengel, çengelli iğne, tekerleksiz sandalye
4- Kuyucak : öteki ötesiler
5- Fullmoongokturk: Engel mi!! O da neymiş
6- Kalem: saylonlar, engelsavar, engeltip, sakat dünya, bariyerli hat
7- Alperencsm : Engeller dünyası
8- Ali Doğan: Gönül kapısı
9- Asterunya : hayat sana güzel
10- Suskun 26 : düş çıkını, gönül ekini, yara sözlüğü
11- Ticket77: engelizm, engelleme
12- Öyküekin : çığlık, zirve, katre
13- BoğaçHan : Engelsiz Dergi
14- Hüseyin19 : sengel
15- Anti Oksidan : engelişim

konuyu açan arkadaşımız böyle bişey yapabilir bütün isimleri tek seferde yazar herkes oy verir ki en çok oy alan isim kabul edilir

ne dersiiniz bilmem ama bence GÖKKUŞAĞI olsun adı gbi içinde her renk herşey olsun bu benim fikrim gersi size kalmış:)

her engel grubu bir rengi mi ifade ediyor bence olmaz zaten gökkuşağı yayınları var

Bildiginiz gibi dünyada engelliler fazla önemsenmemekte,yollar ve diger unsurlar engellilerin engeline engel katıp, engellileri daha beter bir engele sürüklemektedir.Tabi insanların kafalarındaki engelilere yönelik engelleride göz önüne alırsak,kitabın ismi ''Engelsiz bir Dünya'' olması bence iyi olur,çünkü genel bir mesaj veriyor isim..Tabi benim düşünçem bu,belki onaylamıyanlarda olabilir.......

''yanıbaşımızdaki dünya....'' belki fark ederler....

veya "su köpüğü" olabilir. Aylık bir dergiyse ayda bir, 2 ayda bir yayınlanan dergiyse 2 ayda bir "su köpüğü" patlar ve saçılır etrafa kabarcıkları( yazılar, raporlar vs vs ...)

Zaten toplumların engellilere bakış açısını biliyoruz, o yüzden bence engelli adını taşıyan bir dergi olmamalı, itici gelir en başta eline alan farklı bir dergi olduğunu algılamalı, ön yargıları yıkmak için bu tür adlar olmalı ( engel adını ve çağrıştırıcı bir ad olmamalı)

Arkadaslar öncelikle onerilerinize cok tesekkur ederim. Lütfen göndermeye devam edin...

3 aylık bir zaman zarfında cıkarmayı düşündüğüm dergim engellilerin onuru olacaktır emin olabilirsiniz. Acitasyon olamayacak asla.

Basarılı engelli bireylerle irtibata geçilip (sanatcı, siyasetci, işadamı vs.) Söyleşiler yapılacak. Sırf engelli olamayacak dergide engelli mataryelleri serpiştirilecek. Yoksa al benisi olamayabilir.

Ayın yada yada yılın engellilerine ebn iyi hizmeti veren yerel yönetimler tanıtılacak...

Cok süpriz içerikler düşünüyorum.

Sn bekro,derginiz şimdiden hayırlı olsun. Naçizane derginize isim olarak benim önerim, ( NEDEN ? )

BENCE DERGİ İSİMİ maximum hayattayız OLABİLİR

okurken ari engelsisiz gibi okuyalim bence
bu sitedeki gii dertlesme filan olmaz
bu sitedeki gibi bilgi alisverisi olmaz
en iyisi bilgi birikimi cok yazarlari toplayarak eglenceli aydinlatici icerik olmali
engellilere dair bir dergiyi bizler okuruz engelsizler icin onemli olmaz okumazlar tiraji olmayan yayinlarda devami olmaz
en iyisi
engelliler biz
isim hakki icin oturan boga galiba

bu dergi konusu bayagı hassas burada alternatif isimli bir engelli dergisi satılıyo satan adamlarla meyhanede tanıştık bana sen daha güzel satarsın dedi 75 kuruşa alıyoruz 5 liraya satıyoruz dergilerde engelli adına hiçbişe yok tamamen dediğim gibi rant

kayaozesen bey hazırldığım dergi bayilerede satılacak. Sponsorlara cerilecek. Sivil toplum örgütlerine gönderilecek...

Bak arkadasım tıp dergileri ve yerel tıp gazetelerınde calısmıs bırı olarak konusuyorum quark ve photoshop kullanman zaten yeterlı bunun yanında asp yada php dıllerıne hakım bır web masterla bu ıs 4 4 luk oluyor yeterkı matbaan saglam olsun reklamlar ıcın flash actıon scrıpt ve banner a hakım olan 1 eleman yeter ısımmı ? engelliyiz.biz daha ne olsun sen o dergıyı cıkar menfaat ıcın calıs emeklıyım vakıt sıkıntım var ama yettıgımkadar asp photoshop ve banner konuna yardımcı olmak boynumun borcudur ucret talep etmem yeterkı konunda delıkanlı ol ve cıkar gozetme

edip bey ben de engelliyim... sizi anlıyorum. Fakat amatör bir dergi ve ekip düşünmüyorum...

bekro;

Amatör derken?
reklam ıstemedım ama
Türkiye Klinikleri - Ana Sayfa
Haftalık Tıbbi Haber Gazetesi | Medimagazin Sağlık Haber Portalı
pr larına bır bak ıstersen
ve aylık tahmını gelırlerıne
amacın ne senın ?
belırt bana pm ıle sana gerekenı yapamazsam o zaman konus?
Bu arada bahsı gecen sıtelerın hakemlıgını yapacak bır hakemde bu konuya ortak olabılır bu gun pr5 sıtenın ne demek oldugunu bılen bır arkadas cıkıpta seo nun onemını anlatabılırmı arkadasa ozelıkle bulent sen (oturanboğa)

edip bey quark muark yok artık indesing denen programla yapılıyo artık dergiler gazeteler... bu dergi yi herseye ragmen cıkaracağım!...

Yazı işlerinde indesıngmı kullanmayı dusunuyorsun ? quark a lıralar doken dergıler kerız o zaman (kac dergı cıkardın yada baskı yaptırdın su ana kadar?) dergı yazılarını ındesıngdemı tasarlamayı dusunuyorsun ?(0 dan dergi urettım guzel kardesım nerede ne kullanılır bılırım) neyse arkadasım ne yapardan yap yardıma ıhtıyacın olursa ben buradayım geceniz iyi olsun

Üst Alt