Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere de bayram harçlığı verilmeli!

fkrtce

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar başkana iletdim olumlu baktı.. artık her bayram emekliye ikramiye adı altında fark veriliyosa. engelli bireylere harçlık verilsin. dedim tek benimle olmaz ama belediye meclisine önerge gelirse şaşmayın hadi destek gösterin.. her bayramda harçlık alalım ben alıyorum her kardeşim alsın....

Merkez Bankası ihtiyaç akçesi diye tabir edilen evdeki gümüşlüğü hazineye vermişken engellilere harçlık ödenmesinin söz konusu bile edilmeyeceğini düşünüyorum. Niyazım bu değil ama Türkiye gerçeği üzgün olmakla beraber maalesef bu!

hozgul ben alıyorum seçilme alakalı değil barticide değilim 3 yıldır her bayram harçlığım yatıyor. acaba olumsuz olanmı yoksa aman ne yapıcam diyendemi sorun var buna bakmalı.

fkrtce bayram harçlığını nasıl alıyorsunuz nereye başvuruyorsunuz ben sydvy ye gittim böyle bir şey olmadığını söylediler.

çalışanların bile tazminatlarına çöreklenmek için bahane arayan bu hükümet den hiç bir beklentim yok benim şahsen..ben erken emekliyim(vergi indirimli) ve ben bile alacağımdan şüpheliyim bu bayram!!?

Bayram harçlığı?

Arkadaşlar bir sorum olacak bayram harçlığı başvurusunu nereye yapacam yada başvuruya gerek varmı maaşa eklenirmi 46 raporum var nöro Behçet

Öyle bişey mi var yeni duyuyorum biraz açabilir misin konuyu

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var işte ama nereye baivuracagımı bilmiyorum?

Öyleyse ayrıca başvuru yapılacağını sanmıyorum yatar herhalde 2022 alanların PTT hehsabına

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşmaya baş vuruyosunuz yada belediye nin sosyal yardımlaşmasına. ptt ye yatmıyor halkbanka sına yatıyor. mesaj ile bilgilendiriyorlar. valla ben alıyorum 3 yıldır her bayramda birkere onaylanması yeterli tekrar tekrar baş vurmayada gerek yok...

Bu belediyenin bir hizmeti gibi. Her belediyenin Engellilere sunduğu hizmetler farklı oluyor.

StratoS evet her belediyenin hizmeti farklı oluyor. şuda var.. engelli bireylerin çok hakkı var bir çoğumuz bilmiyor yada üstüne düşmüyor. tavsiyem şu yöndedir ihtiyaç sahibi ise birey.. gidemiycek durumda ise cimer veya beyaz masayı arayıp. gerçek anlamda kendini ifade eder durumunu iza ederse. kısmende olsa 2022 maaş ı hariç gıda ve nakli yardımlardan yararlana bilirler..

Kimler alabiliyo şartı nedir nereye başvuruluyo?

fkrtce

Teşekkürler, bilgilendirme için.
Pluvia

Bayram harçlığı için Bağlı Bulundukları Belediyeye başvurarak almış arkadaşlar. Ama O belediyenin hizmeti olabilir, her belediyenin uygulaması farklı olabilir diye düşünüyoruz.

Pluvia size yakın kaymakamlık içinde sosyal yardımlaşmaya baş vura bilirsiniz bu gün ayın 17 si cimere yazın istek diyede işaretleyin ptondan 2 veya 3 gün içinde cevap verirler yada beyaz masaayı arayın.

Kaymakamlığın yanında sosyal yardımlaşma var onamı sorayım

2022 mağaş veren yer
fkrtce

arkadaşlar ben eskiden beri bayram harçlığı alırdım. Abime evde bakım aylığı aldığımız için 7 senedir almıyorum. Belediyedeki yetkili evde bakım aylığı alanlara vermiyoruz demişti. Acaba alabilir miyim?

Loris sistemde kayıtlar asla silinmez dosyan duruyordur tekrar dosyanı açtır. talepde bulun çıkması gerek daha önce almış isen..

bende aldım bayram harçlıgı adana yüregir sydv 200 tl arkadaşlar bulundugunuz il veya ilçenin sydv muracat edeceksiniz

Üst Alt