Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere de bayram harçlığı verilmeli!

Pluvia

Kaymakamlık form veriyormuş hane başı gelire bakıyorlarmış ve engelli bayram ikramiyesi vermiyorlar sadece uygun bulunursa para yardımı veriyorlar

Ben ona gitmedim sydv gittim

Dosya açcak formu doldurcam

Gelir engel olcak anlıcağın

Doldurup verem hiççoktan

E devletten gelir tespiti yapıp kişi başına bölüp uygun bulunursa para yardımı yapıyorlarmış.

Pluvia

Senin bence engelli maaşı başvurunu alıyorlar.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200+300 derken 500 tl mi aldın bayram harçlığı bekar olan kişiye kaç para veriyolar harçlık?
fkrtce
Toplamda 500 tl mi aldın bekar olan kişiye kaç para veriyolar bayram harçlığı?

Rebellious bayramınkinide sydv vermiyomu

Dilekçe var formda engelli mağaşı bide bayram şeysini yazcaz

Pluvia

Bilmiyorum ben bayram ödemesini ilk defa duyduğum için sizden 2022 başvurusu almış olabileceklerini düşündüm

Bilmiyom artık alanlar ordan almış kaymakam vermezki böle şeuleri

Oraya yönlendirir gene sydv e

Haberler 1000tl ikramiye diyolar engelliye çıktımı bilmiyom

Biliyorum, bizde sydv kaymakamlık binasında her yerde aynı olmayabilir

Bizimde kaymakanlığın yanında bina

Çoktan mağaş için gtmiştik kaymakamlığa dedi vakıfa gidin

Magaş almayanlara giyim ve erzak yardımı veriyorlar Pluvia

Zorro hepsi için gelire bakıyo

Ne yardım alıyosan gelir şart koymuş

Engellinin gelirine bakmıyolar böle saçmalık işte

Pluvia

Sen kaymakamlığa git para yardımını al önce 2022 maaşı ve şartları nedir bilmiyorum ama hane başı gelire bakarlar diye tahmin ediyorum.
Aslında sosyal devlet geliri olmayan ve çalışmayan her engelliye maaş vermeli kişi başı gelire bakmadan burada 200bin liralık arabaya binip 1308tl evde bakım maaşı alan çok engelli var. Haram para senin hakkını yiyorlar ve benim ödediğim vergiler bunlara gidiyor :mad:
Bu konuyu cimere yazacağım zaten 200 bin tl ye araba alsam evde bakım maaşı kesilir mi diye soranlar haram zıkkım olsun devletten aldığınız paralar

Yemin ederim,
3 yıl önce Komşunun kiracısı yaşlı yatalak babasına bakan işitme ve zihinsel engelli kızına, giyim ve erzak yardımı yaptılar vallahi, bakım maaşı almıyordu, sadece babasının emekli maaşı vardı.sydv den memurlar eve gelip baktılar kiracıydı..
Sonra koli erzak kömür yardımı bile verdiler.
geçen yılda babası vefat etti.maaşı ona kalmış tabi.artık hiçbir yardım yok.

Demek ki fedakarlık ödülü böyle olur

Zorro her yardımı yapıyo zaten sdyv

Durumun uygunsa

bu yardımı sydv yapıyor ama her engelliye vermiyorlar ben ve eşim engelliyiz eşim bana bakıyor 2 kişiyiz diye gelir yüksek çıkıyormuş ondan vermiyorlar bize ama eşi sigortalı işte çalışıyor bakım aylığı alıyor ama 4kişi olduklarından bugün 600tl yardım aldılar bu yardım heryıl yapılıyor burda

derbo78 evet 200 tl kaymakamlık 300 tl belediye. bakın benim ihtiyacım olduğu zaman giderim. ve masa başı memurla muhatap olmam çıkarım bir üst meltebeye iza ederim. artık müdür olur yazı işleri olur. ararlar şu isimde vatandaş var işini halledin talimatı verirler. diycem oki kendinizi iyi ifade edin. arkanızı dönüp gitmeyin. kararlı ve ihtiyacınız olduğunu dile getirin...

Bende formu vercem bugün dilekçeyede gelirle ilgili bişi yazdım hayırlıso verirse artık 2022 mağaş artı bayramlarda verilen harçlık diye yazdım

Gittim geldim kaymakamlık ayrı bir harç vermiyomuş oda sydv göre gidiyo haftaya memur gelcek dedi sydv deki kadın. Sonra belediyeye gittim yenimahallenin müdür yardımsına sordum engelliye harçlık veriliyomu dedim yok öle bişi yemek yardımı yapıyomuş

bende beyoğlu kaymakamlığa gittim harçlık gibi bişey yok dedi

Sydv ilgileniyo yardımların hepsinle

Belediyede eskiden verirmiş harçlık şimdi yokmuş

Yuh be somaliye cami ve hastane yapıyorlar suriyeliye yardım kendi engelli vatandaşına gelince süründürüyorlar cimere yazdım herkes yazarsa belki engellilerde bayram harçlığı alır. Meclise teklif sunuldu RTE 'nin imzasına bakar bu iş bakalım bu hafta onaylar mı? Onaylayıp resmi gazetede yayınlandımı tüm engelliler her ay bayram ikramiyesi alır diye düşünüyorum.

Helsinki valla sinir oldum cimere aile geliri kaksın diye yazaymışın:)

Ben hariç millet alıyo

Böle uygulamaya ne diğim :)

Üzülme bir hal çaresi bulunur. Ben işyerinden istifa ederim 😀sen ev yapımı börekler yaparsın ben satarım sonra büyütürüz işleri kendi yerimizi açarız nasıl fikir😋

Helsinki tşkr düşüncen için:):) ben kamuda biiş istyom olursa artık işkurdanda çıkmıyo başvurduklarım var

Bende sıkı takipçiyim şu sıra yok denecek kadar az tek tük oluyor sağlık durumuma uygun iş ben istanbuldayım çok uzakta çıkıyor şansıma

Geçen emniyete başvurdum temizlik işi ondada çıkmadı kurada

Geçende tarım işçisine başvurdum

Oda kurayla olcak

Pluvia

Varlık mahallesindeki mi işkurdaki iş başvurularının hepsine mi kura çekiliyor

Üst Alt