Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
200+300 derken 500 tl mi aldın bayram harçlığı bekar olan kişiye kaç para veriyolar harçlık? fkrtce
Toplamda 500 tl mi aldın bekar olan kişiye kaç para veriyolar bayram harçlığı?
Sen kaymakamlığa git para yardımını al önce 2022 maaşı ve şartları nedir bilmiyorum ama hane başı gelire bakarlar diye tahmin ediyorum.
Aslında sosyal devlet geliri olmayan ve çalışmayan her engelliye maaş vermeli kişi başı gelire bakmadan burada 200bin liralık arabaya binip 1308tl evde bakım maaşı alan çok engelli var. Haram para senin hakkını yiyorlar ve benim ödediğim vergiler bunlara gidiyor
Bu konuyu cimere yazacağım zaten 200 bin tl ye araba alsam evde bakım maaşı kesilir mi diye soranlar haram zıkkım olsun devletten aldığınız paralar
Yemin ederim,
3 yıl önce Komşunun kiracısı yaşlı yatalak babasına bakan işitme ve zihinsel engelli kızına, giyim ve erzak yardımı yaptılar vallahi, bakım maaşı almıyordu, sadece babasının emekli maaşı vardı.sydv den memurlar eve gelip baktılar kiracıydı..
Sonra koli erzak kömür yardımı bile verdiler.
geçen yılda babası vefat etti.maaşı ona kalmış tabi.artık hiçbir yardım yok.
bu yardımı sydv yapıyor ama her engelliye vermiyorlar ben ve eşim engelliyiz eşim bana bakıyor 2 kişiyiz diye gelir yüksek çıkıyormuş ondan vermiyorlar bize ama eşi sigortalı işte çalışıyor bakım aylığı alıyor ama 4kişi olduklarından bugün 600tl yardım aldılar bu yardım heryıl yapılıyor burda
derbo78 evet 200 tl kaymakamlık 300 tl belediye. bakın benim ihtiyacım olduğu zaman giderim. ve masa başı memurla muhatap olmam çıkarım bir üst meltebeye iza ederim. artık müdür olur yazı işleri olur. ararlar şu isimde vatandaş var işini halledin talimatı verirler. diycem oki kendinizi iyi ifade edin. arkanızı dönüp gitmeyin. kararlı ve ihtiyacınız olduğunu dile getirin...
Gittim geldim kaymakamlık ayrı bir harç vermiyomuş oda sydv göre gidiyo haftaya memur gelcek dedi sydv deki kadın. Sonra belediyeye gittim yenimahallenin müdür yardımsına sordum engelliye harçlık veriliyomu dedim yok öle bişi yemek yardımı yapıyomuş
Yuh be somaliye cami ve hastane yapıyorlar suriyeliye yardım kendi engelli vatandaşına gelince süründürüyorlar cimere yazdım herkes yazarsa belki engellilerde bayram harçlığı alır. Meclise teklif sunuldu RTE 'nin imzasına bakar bu iş bakalım bu hafta onaylar mı? Onaylayıp resmi gazetede yayınlandımı tüm engelliler her ay bayram ikramiyesi alır diye düşünüyorum.
Üzülme bir hal çaresi bulunur. Ben işyerinden istifa ederim sen ev yapımı börekler yaparsın ben satarım sonra büyütürüz işleri kendi yerimizi açarız nasıl fikir