Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere elektrik ve doğalgaz indirimi neden yok!?

Mazhar K.

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sayın hükümet şehit ve gaziler elektrik ve doğalgazda indirim var engellilere neden yok 3 ayda 1 sefer 1 sınflara verilen 1543 tl maaş veriyorsunuz al senin olsun sizin bir lokantaya gitme paranız bu para hiç bir işe yaramıyor ev kirası mutfak masrafı NEREDE KALDI 3 AYLIK VERİLEN MAAŞI AYLIĞA BÖLÜNÜZ 600TL BİLE DEĞİL EV KİRASI herkez biliyor birazda engellilere destek rica ve arz ediyorum verilen para hiç konuya yetmiyorrrrrrrrrrrrrr Sayın hükümet yetkileri

Son düzenleme:
Haklısınız [FONT=sans-serif]engellilere destek vermemiz gerekiyor[/FONT]

Elektrik ve doğalgazı ithal ettiğimiz için bunlarda indirim olacağını düşünmüyorum.
Şunu belirteyim, elektriği direk ithal etmiyoruz elektrik üretimini sağlayan ürünleri ihtal ediyoruz.
Öte yandan elektrik artık özelleşti, belki onlar gsm operatörlerinin yaptıgı gibi indirimler yapabilirler.

mavi yeşil

Ayakkabı kutularından milyonlarca dolar çıkıyo gıkın çıkmıyoda engelliler elektirik indirimi istediğinde neden gıkın çıkıyo?

Şehit ve gazi direk hükümet ve devlet için can veriyor yada engelli kalıyor.
Bu ülkede vatan haini şerefsiz engelliler var. Onlarla şehitleri neden aynı kefeye koydunuz ?
Engelli maaşı ve bakım maaşı almayanlar var sen gene maaş alıyorsun al sana doğalgaz indirimi oradan öde.

bLaCkRaCe

Şehitlere kelle denilirken neden sesin çıkmıyodu? Madem şehit olmak bu kadar güzel, neden zengin züpeleri bedelli askerlik yapıyor? Neden bi cumhurbaşkanı başbaknın oğlu şehit olmuyor? En kral yerde askerlil yapıyolar?

bLaCkRaCe

Provakasyon senin işin engellilere vatan haini diyosun.Asıl vatan hainleri pkk liderlerini sarayda ağırlayanlar ve onlara destek verenlerdir.Asıl vatan hainleri barzaniyi kurtarıcı gibi diyarbakırda halkın karşısına sunanlardır.Asıl vatan hainleri hırsızlık edenler ve hırsızlığa karşı göz yumanlardır.Asıl varab hainliği cemaati devletin sinir uçlarına getirenlerdir.

bLaCkRaCe

Şükür vatan haini değilim.Hakkaride aslanlr gibi yaptım askerliğimi.Asıl vatan hainleri makarna ve kömür uğruna oyunu satanlardır.Akan kanın hesabı bu iktidara destek verenlerdende sorulacaktır ama bu tarafta ama öbür tarafta.

15 temuzda her ölene şehit denildi yaralana gazi denildi birde maaş bağlandı öyle kolaymı şehit olmak veya cennete girmek geçelim bu konuyu elektrik doğalgaz konusuna girelim neden indirim yok 3 ayda verdikleri para 1543tl siyasiyelerin bir masada yediği para engelliye 3 ayda verilen para geçin bakım kiralar nikah bedelinden üstün cennete girmek için otobüs veya taksi çalışmıyor türkiye yönetimi oyun oynuyor puan kazanıyor boyle darbemi olur vuracaksa vurur vurmuyacaksa yola çıkmaz

beğendim konuşmanı kardeş

bu özelleşme yüzünden firma kendi kesesni düşünüyor 3 cü derece 3 ayda verd,ğ,maaş 1060 tl bu parayı alsın arka cebine koysun

degerli arkadaşlarım kardeşlerim kaderdaşlarım evet birçogunuz konuştugunuzda belki haklısınız ancak burası siyaset yapmanın yeri degil biliyoruz hepimiz hayatımızda ne gibi zorluklar çekiyoruz belki bu durumdan daha kötü olan kişiler var allah herkesin şifasını versin inşallah hepimiz saglıklı bir birey olarak yaşarız ancak elektrik ve dogalgaz indirimi konusunda haklısınız bencede verilmesi gerekiyor ama burada birbrimizi kırarak bu işi çözüme kavuşturamayız ki bunun için en güzeli birlik olup bimer cimer gibi devlet otoritelerine mesaj atmak istegimizi yerine getrimek bu bizim en dogal vatandaşlık hakkımız olur veya olmaz önemli olan dilekçe yazıp istegimizi belirtmek gelin hep beraber yazalım bakalım ne olacak gerekirse tbmm ye de yazarız milletvekillerine mesaj atarız yani hakkımızı istiyorsak şu an burada birbrimizi kırmak degil şu an birlik olma zamanı ülkemiz çok zor zamanlardan geçiyor geçmeyede devam ediyor hadi kardeşlerim kaderdaşlarım gelin birlik olalım birlik olursak dirlik olur

biraz uzun bir yazı oldu hakkınızı helal edin

Ya git siyasetini başka yerde yap be yeter.. yok ayakkabı kutuları yok kelleler bla bla bla.. tipik chp'li kafası arkadaş ya..

Gözünle gördün mü ayakkabı kutularına koyarlarken ? şurada siyaset yapmayalım yapmayalım diyoruz sabrımızı taşırıyorsunuz.. git kinini nefretini başka bir yerde kus.

şuanda desteklediğin parti teröristlerin taziyesine gidiyor utanmadan bide bunları yazıyor..

herif buraya provokasyon yapmak için üye olmuş cehalet başa bela..

Zamanın Ötesinde

Chp hiçbir zaman teröristleri saraylarda ağırlamadı.Dinledik ve izledik ayakabı kutularınıda paraların sıfırlanmasınıda.Sen geleceğin için ikbalin için oyunu satarsın ama bizler satmayız.Amacım provakasyonluk değil.Onu en iyi sizler bilirsiniz.Ülkenin şu haline bak.Makarna yiye yiye beyin fonksiyonlarınız iflas etmiş yazık.

Suqer 15 Temmuzda herkes kimin ne oldugunu gördü.. Gercek vatansever insanlar sokaklara koşarken, senin gibi Chp'li kafasına sahip insanlar ATM'lerde kuyruk bekliyorlardı

Biz neyin ne oldugunu biliyoruz..

boş boş konuşacağına şu resmin cevabını ver.. Anıtkabirin bayrak ipini biz üretiyormuşuz komediye gel.. Allah bu Aziz Milleti sizin gibi komünistlerden korusun

an%C4%B1tkabir-bayrak-dire%C4%9Fi-ipini-art%C4%B1k-biz-yap%C4%B1yoruz_497987.jpg

Durumu olmayanlara yardım yapılması taraftarıyım.Geliri iyi olan veya zengın engellilere yardım yapılmasın.Adı üstünde yardım.Gelir testi gibi bişey yapsınlar .

@Zamnın Ötesinde

Atatürükçü subayları ordudan ihraç edip cematçileri o kadrolara getireceksin sonrada 15 temmuzda bize darbe yapıyolar diye ağlıyacaksın.Esad seni kandıracak, feto sizi kandıracak.Sonra hüngür hüngür ağlıyacaksınız.Hadi abicim hadi ötede oyna sen.He bu arada rus elçisinide koministler öldürdü demi.

Suqer sordugum sorulara cevap vermekten bile acizsin.. önce attığım resmin cevabını ver.. ondan sonra oyuncaklarınla oyna..

80 yıldır bu ülkeye zerre yararınız olmadı bundan sonrada olmaz...

Zamanın Ötesinde

O dönemli hükümetinde süleyman demirel iktidardaydı bu soruyu kendine sorman lazım.İllada benden cevap bekliyosanda sana şu kadarını söylerim geçmişi asla bugünün şartlarıyla yargılıyamazsın.

elektrik ve doğalgaz indirimi olmaz çünkü özelleşti. özel sektör cebini düşünür engelliyi değil.

@Mazhar K.

Bu haberi okudun mu? amacım burada tartışma çıkarmak değil bilgi paylaşımı yanlış anlaşılmasın.

internette haberlerde böyle bi yazı okumuştum "15 temmuzda ölen şehitlere sgk engeli" sizde başka haber sitelerinden de bilgi alabilirsiniz aşağıdaki siteler nette aratıp girdiğim bi iki site...

inşallah engeller aşılır...

15 Temmuz Gazilerine SGK engeli

"15 Temmuz gazilerinin maaşları bürokrasiye takıldı"
@İron dediğine katılıyorum özel sektör olması baş sebebi. şuan rekabet olmaya başladı elektrik dağıtımcıları arasında indirim veya yılda bir fatura ödeme gibi birileri konuşurken duydum... gsm operatörlerinin indirimi gibi... nette araştırma fırsatı bulamadım.

SphiNX

Arkadaşlar Avrupa birliğinin dayatması sonucu engelli asansörleri , otobüsleri , görme engelliler için sarı renk ile boyanmış yürüme yolları , evde bakım maaşı , bağlandı bundan sonra Avrupa birliği yok yani insana değer yok artık bir İngiliz her zaman ülkesiyle övünür çünkü arkasında hisseder ben övünemiyorum Türkiye ile ilgili isterseniz vatan haini nankör adi adam deyin ama gerçekler bunlar , tüm müslüman ülkeleri yangın yeri biz Suriye den beter oluruz dış politika hatalı , Turizm bitik oteller kapanıyor , işsizlik rekor kırdı , ocak gelmeden zam yağmuru geldi , yumurtanın fiyatı ikiye katlandı , alkol ve sigaraya girmiyorum herkes tütüne başladı , her gün şehit her gün bir patlama ve istifa eden bir siyasi yok hep aynı nakaratlar şehitler ölmez vatan bölünmez ölüyor arkadaşlar benim sülalemde şehit var , öğretmendi atanamadı polis oldu ve öldü. evlat senin değilse kolaydır feda etmek , siyasilerin çocuğu gitsin savunsun bu ülkeyi , ayağında yırtık ayakkabı olan gece kondu da oturan şehit anaların babaların günahı ne , ben aptal değilim beni yönetecek adama gerek yok benim ülkemi kimse yönetmesin herkes kendini geliştirsin gerçekleri görsün . Benim ekonomik gücüm iyi olduğu halde bunları yazıyorum 1000tl emekli maaşı bağlanıp şükretmeyin hakkınızı arayın 2008 yılından sonra emekli maaşlarını bu hükümet düşürdü. hem de %30 yazık bu halka çok yazık.

Politika ne kadar kötu gitsede memleket cok gelişti.Her türlü olanak var, tabi parası olana.Varsın dolmasın oteller ,en kaliteli meyve sebzelerimiz yurtdışına gitmesin.bu memleketin kaymagını yabancılar yiyor.Her türlü pislik onlarda.Avrupa birliği yasaları başta yadırgansa dayatılsa bile birliğe girmesekte bazı yasa ve hakların yapılması gerekiyordu.Biz kendimize yeteriz, fakat üretimden cok dişardan alıyoruz bir çok eşyayı.Her şey bir tıkla elimize geliyor.sene 2000 de istanbuldaki mr sayısı tüm ingilterede yoktu.Yinede hastanelerde 6 ay sonraya veriyorlardı sıra.Biz harcamayı tüketmeyi cok seviyoruz.

Devletimiz...
Geliri olmayan, üzerine tapu/mülk olmayan muhtaç ailelere "Kaymakamlığa başvurmaları halinde" maddi yardım yapar.
Nedir bu yardımlar?
Yakacak verir (kömür)
Erzak verir (yağ-şeker-un-çay-bakliyat-makarna vs)
Nakit verir,
Çocuklarına okul parası verir.
Başvuran vatandaşa, sen hangi partiyi tutuyorsun diye SORMAZ!
Gereken araştırma resmi dairelerce yapılır, tapudan, vergi dairelerinden vs malı mülkü maaşı varmı diye.
Şartlar uyuyorsa, her sene rutin yakacak dağıtımında kömürünü alır.
Hah, işte burada Ak Parti düşmanlarının fantezisi başlar.
Kömür alan muhtaç kişi, şuan ihanet yapmış oluyor ve vatanını satıyor!
HADE LEYYYYYNN!
Erzak kolisinde makarna var (makarna en büyük çapulcu fantezilerinin başında gelir, yağ yada salça demezler, makarnaya takıklar, çünkü en ucuz ürün makarna ya, makarnaya sattılar demek için seçiyorlar.)

Aç muhtaç vatandaşa erzak ve yakacak verince biti kanlı olanlar kuduruyor. Lan sana ne? Devlet fakirine salça vermiş, sana giren ne?
Her yardım alan Ak Partiye mi oy veriyor?
Yada yardım başvurusunda parti kaydı mı isteniyor?
Ne kadar aptalca bir düşünce bu?

Makarnaya vatan sattı diyene deliriyorum, makarnaya muhtaç kalın inşallah pişirecek tencere bulamayasınız e mi!

engellinin şehitten eksiği yok şehitler gibi engellilerde cenneti hak edio ama bu devlete göre eşit değiller o başka

Şehitle bir nasıl oluruz yahu?
Engelli ile şehitlik apayrıdır. Elma ile armudu karıştırmamak lazım.
Hele ki, artık midesi böbreği ciğeri (küçük görmek için söylemiyorum) hasta olanlar bile engelli sayılıyor.
Şimdi böbreği hasta biri ile şehit aynıdır dersen, ben buna gülerim (ağlancak halimize)
İndirim olsa iyi mi olur, evet iyi olur, en azından geliri belirli seviyenin altında olanlara.
Ama bizim havaride sınır yok, iğneden ipliğe herşeyde ya bedava ya indirim beklentisi çok yüksek.
Verilene de nankörlük edilir, şu kadar memur aldılar neden bu kadar almadılar. Sanki daha önce engelli kadrolaşmasını bu kadar önemseyen bir hükümet mi oldu?
Bizim jenerasyon, hayatında engelli öğretmen mi gördü misal?
Taşeron üzerinden hademe ve temizlikçi dışında kaç engelli görebilirdik devlet dairelerinde?
Şimdi öyle mi?
Daha çok olsun evet, ama el insaf yahu, sabah akşam küfredip pozitif ayrımcılık peşinde olmak nasıl bir karekterdir?

Jem

bu nasıl bir üslup anlayamadım, hemde forum moderatörü tarafından yazılmış, gerçekten çok üzücü, fikirlere saygılı olmalıyız, forum burası her türlü fikir olacak
yanlışmı düşünüyorum sayın OturanBoğa

Ben fikirlere değil, hakaretlere tepki veriyorum!
Makarnaya vatanı sattı ne demek?

Şehit ve engelliyi aynı görmek, fikirden ziyade şehitlere saygısızlıktır.

Hasta olan kişiyi, engelli olarak görebilmek fikirdir.
Gazi ve şehit aileleri ile aynı haklara sahip olmalıyız demek te bir fikirdir.

Ama şehit ve engelli AYNI demek, sapla samanı, elma ile armudu karıştırmak olur.

Bizlerin fikri olmasın, hele ki sizin gibi düşünmüyorsak tek satır yazmayalım diye FİKİR beyan etmişsiniz.
Çok demokratik olmuş, yakışmış, şık duruyor...

Jem
tamam arkadaşım , yinede daha yumuşak bir üslup kullanılırsa daha ikna edici olur, yoksa bağırarak HADE LEYYNN diyerek kimseyi ikna edemezsin,
ayrıca seni bu forumda moderatör yapmış sayın [FONT=sans-serif]@[/FONT]OturanBoğa
moderatör demek tartışmayı usulune göre götüren, tartışmayı yöneten, ortamı sakinleştiren kişi demektir, moderatör taraf olmaz değilmi sayın [FONT=sans-serif]@[/FONT]OturanBoğa

Üst Alt