Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere geriye dönük prim ödeme hakkı tanındı mı?

doktorum;

Genel olarak torba yasanın kanunlaştığına atfen "kanunlaştı" yazıyor denilmişti eski mesajlarda.

Bağkurlu çalışan vatandaşlara bu hak tanımış neden sgk çalışanlarınada tanınmıyorki engelli dernekler bu konuda çalışma başlattılarmı acaba

officer OturanBoğa merhaba ilker bey, benim yurtdışından borçlanma hakkımda var, ve türkiyede engelli statüm ve 2300 gün primim var, 24 yıllık sgk lıyım.. Türkiyede de engellilerin geçmişe yönelik borçlanma hakları varmı,ve ben eksik primlerimi yurtdışı ve türkiyeden borçlanırsam bu borçlanma parasında engelli indirimi yapılıyormu

OturanBoğa bülent abi engellilerin var diye duydum am, engellilere yokmu yani.........pekala yaşı 50 yi geçen bağkurluların geriye doğru prim borçlanması varmı......88 sgk başlangıçlı, 2006 da bağkura kaydı olmuş,,, 650 bağkur primi var geri tarafı dondurmuş ve 88 yılından 70 gün sigortası var, geriye doğru prim ödeyip emekli olamazmı

Üst Alt