Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere kira yardımı var mı?

@bursalı1999,
Bursalı kardeşim, yazdıklarımdan anladığım kadarı ile zaten büyük sıkıntı içindesin. Allah sana kolaylılar nasip buyursun. İşini kolaylaştırsın, güzel kapılar açsın. Seni daha fazla üzmemek için sakin ve anlaşılır şekilde yazayım.

Devlet tarafından belli bir müddet için KİRAYA VERİLECEK olan bu konutların kiralarının ne olduğu dün akşama kadar açıklanmadı, “daha sonra belirlenecek” denildi.

Aşağıdaki

https://t24.com.tr/ekonomi/istanbul...imler-basvurabilecek,1339871?_t=1785960614066

linkte de bu teyit edilmekte.

Kira 15 bin midir yoksa 85 bin midir belli değil şu an için.

Pislik tabirini kullanmama gelince:
-Kaan için videla sopası benzetmesi yapanlar,
-Anadolu gemisine teneke, mukavva diyenler
-Depremde “devlet yok” diyerek insanları soygun iddiaları ile gündemde olanlara yönlendirenler,
-Yine depremde “baraj patladı” yalanı ile yardımları geciktirenler,
-Deprem bölgesine yolladıkları bir şişe suyu haram ettiklerini söyleyenler,
-İstanbul’da “muslukları açın da barajlar boşalsın” diyenler temiz insan olamaz, pisliğin ta kendisidir.

Yani görüldüğü gibi hayır olan her şeye karşı çıkan pisliğin ta kendisidir.

Geliri düşük olanlara kiralanacak konut projesi de güzel bir girişim olsa gerek. Semtten semte değişiyor olsa da İstanbul’da ortalama 30-35 binden aşağı bir kiralık ev bulmak mümkün değil. 30-35 binlik bir evi devlet ilgilisine (ihtiyacı olana) çok daha düşük fiyata verdiği takdirde bu kötü bir iş mi olacaktır? Söylenen kira tutarlarının çok çok düşük tutulacağı.

Bu projeye sırf muhalif duygulardan ötürü, neyin ne olduğunu bilmeden karşı çıkarak kötüleyenler için kulandım pislik kelimesini.

@sokr@t,
Emekli maaşım var hamdolsun. Onunla da kimseye muhtaç olmadan geçinip gidiyoruz. Olmayana Allah daha fazlasını versin.

Devlette ve özel sektörde 30 küsur sene eşek gibi çalışarak alnımın teri ile kazandığım paraya hanıma ait kulübeyi de ilave ederek aldık evimizi. Anne ve babamla Allah rızası için ve üzerime düşen vazife olması sebebiyle en çok ben ve hanım ilgilendiğimiz için de kardeşlerin kendilerine düşen payı istemeyip bana bırakmaları sebebiyle de minik bir daire daha aldık onunla. Orada da kızım oturuyor, kimseden kira aldığım yok. Kirada dairem olduğunu hangi müptezel g*tünden uydurdu? Benim hiçbir zaman başkasının malında gözüm olmamıştır. Helal yoldan kazanılmış ise her zaman “Allah daha fazlasını ve daha güzelini versin” derim. Kimseyi kıskanmam çünkü başkasının malında gözüm yoktur. Sana da tavsiye ederim. Başkasının malına bakayım derken bir de bakmışsın kendi elindeki de gidivermiş şu veya bu sebepten ötürü.

Bu işi de bilip bilmeden gereksiz yere uzatmayın.
Devletin bu projesi ile ilgileniyorsanız takip edersiniz.

Son düzenleme:
@Mustafa _10, ben onları öyle şartlarla büyüttüm ki çok şükür namkör olmadılar ama herkezin kendi yuvası var onlara yük olmak benim zoruma gidiyor keşke yaşam şartları biraz iyileştirisede kimse kimseye yük olmasa

@bursalı1999, tabiki Rabbim konseyi kimseye muhtaç etmesin.bu gerçek fakat benim kızdığım nokta şu bu sebeple işte şu kadar para geçiyor elimize yok muhtacız falan filan.yahu muhtaç olan kişi zaten hayatta dile getirmez kendini napar ne eder bir şekilde kazanma yoluna gider çalışır didinir.millet haline sikretmeli hepimiz.cunku sağlık herşeyden önce gelir.yuruyebiliyormusun nefes alıp konulabiliyormus elin ayağın tutuyormu? Eeee daha ne olsun

54 yaşındayım emekliyim.ayrica çalışıyorum.bekarim çolugum cocugum yok. Bb eden çalışıyorum.ragat yaşayabilmek için kimseye demem yani emekliyim yok 20-aliyorum yok 25 bin aliyorum nasıl gecinecegim demem çalışırım . Bb en zamana kadar CD alisabildigim kadar elden ayaktan çekilene kadar

Rabbim devletimize zeval vermesin.devlet kim bizleriz hükümet ayrı devlet ayrı.bunu millet ayırt edemiyor.bizler olmasak devlet olmaz.hukumetler gelir gecerrrrr.devlet her zaman var olur.pandemi girdi deprem oldu yine devlet masslarimizi ödedi

Son düzenleme:
Pislik oğlu pislikler bilmezler mi bugün terörist dedikleri fetönün yol arkadaşlarıydılar bir zamanlar.

Kötülükleri de, milleti aptal yerine koymaları da hep fetö taktiği.

Kiralık Konut üreteceklermişte, fakir fukara faydalanacakmış. Bunu kötüleyen de pislikmiş. Bunu diyen olsa olsa pislik oğlu pisliktir.

Ah keşke namuslu ahlaklı birileri dediklerini yapsa da pislik biz olsak!

Daha bir iki ay olmadı "Kırsalda Bereket, Küçükbaşa Destek Projesi" açıklanalı.
Devlet TİGEM güvencesiyle 95’i dişi, 5’i erkek olmak üzere toplam 100 baş damızlık küçükbaş hayvan verecekti.
Hangi aklı başında vatandaş böyle bir projeyi kötüleyebilir. Hiç kimse!

Ama kazın ayağı öyle değil. Sonuçlar açıklandı. Köyde yaşayan, kadın başvuruculara öncelik tanınacaktı.
AKP kontenjanından olmayan tek bir kişiye bile çıkmadı.

Şimdi KİRALIK KONUT yapılmaz mı elbet yapılır. Ama ihtiyaç sahiplerine değil, AKP'li olanlara dağıtılır.
Sonra biz yaptık derler. Ama ihtiyaç sahipleri yine muhtaç olmaya devam ederler.

Pislik oğlu pislikler bunu bilmez mi? Bilirler de doğruyu söylemek asla işlerine gelmez!

"...Rabbim devletimize zeval vermesin.devlet kim bizleriz hükümet ayrı devlet ayrı..."

Aynen öyle ikisi çok ayrı şeyler.. Ama bugün insanlar maalesef iktidarı eleştireyim derken adeta devletin çökmesini ister gibiler. Çöktü mü aynı Suriye veya Irak ya da Libya gibi oluruz Allah muhafaza..

@Mustafa _10 ulan sen kimsin de adap uslüp dersi veriyorsun.

ilk hakareti yazan pisliğe laf söyledin mi de bana laf söyleme cüretini kendinde buluyorsun!

hadi git işine akşam akşam belanı arama!!!

Üst Alt