Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Yeşil Pasaport verilsin.

AS21

İmkanın varsa yeşil pasaport neden istiyorsun? Vize, pasaport ve uçak ücretini ödeyip, tüm ülkeleri gez.
Oturan boğa, tatlı dille açıklama yapmış, yatalak hastaya, altını bağlayacak bezi vermeyen devlet, bize nasıl yeşil pasaport verecek?🤣😂😅

başlığı kaldırın ya gördükçe sinirden gülüyorum

Hiç bir ülke engelliye pasoport sormasın, gittiği ülkede ulaşım yeme içme bedava olsun saglık ile ilgili tüm tedaviyi o ülke karşılasın. Oldu olacak bir itibarımız olsun. Bu dünya ya bir daha mı gelecez.

(ben)

Türkiye'de "kimseye muhtaç olmadan" yaşayabilecek kadar destek olunsa yeter.

gecenlerde bır haber gozume ılıstı

akplı beledıye surıyelı genclere ıstanbulu tanıtım turları duzenlıyormus

ulkemde bedava gezmek kaymak yemek ıcın surıyelı olacakmıssın:(

GeorgeOrwell
Ne demişler, olduğu kadar olmayan kader.
Öncesine göre engellinin adı duyulmaya basladı,maaşları yükseltildi, sınav ile kamu görevlisi olma hakkı verildi, iş yeri açmak isteyene kredi hibe desteği verildi. İnş daha da iyileşecek az kaldı dogalgaz ve bulunan petrol ile ülkemizin enerjide dışa bağımlı bir nebze azalacak tam yol ileri 2023-2053-2071hedeflerine doğru.

GRAHAM BELL Suriye sınırına gidip bir gir çık mı yapsak? Belki yerler. ;)

(ben) engellilerin daha önce kamu görevlisi olma hakkı yokmuydu bilgi eksikliğinden soruyorum ,acaba engellilere kamuda calışma hakki ne zaman verildi yazarsan sevinirim (kaç yılında)
(,maaşları yükseltildi) demişsinde aile kişi başı gelir kriteri gelip kesilen maaşlarında söyleseydin yada 2006 ya
kadar engelli sayılıp bir gün ansızın balthazar formülü gelip engelli sayılmayan maaşları kesilenleride söylesen tarafsız olurdun ,ayıca olmayan kader değil yapılmadığı için verilen hakların geri alındığı için olmayandır

Son düzenleme:
cardinals

bazen dusunmuyor degılım:eek:
secım yaklasırken dogalgaz petrol bulundu nanelerını dınleyıp her bulundukta allahın emrıymıs gıbı zamları

o bu degılde ulkemızde o kadar degersız oldukkı
elın gurculerı bulgarları gelıp cuvallar dolusu yıyeceklerı gıysılerı paraları bızım paramızdan degerlı oldugu ıcın talan eder gıbı goturuyorlar:(
ısın acı tarafı bız elımızdekı paralarla ekmek sut gotursek eve
bunun sonu nereye varacak

muntada al ansar

Ekps ilk ne zaman yapıldı, 2002 öncesi üç ayda bir engellilere verilen maaş 75 tl den 1000tl cıktı, yönetmelik değişikliği hersey şeffaf

GRAHAM BELL

ne demiş şair, alın verin ekonomiye bir katkımz olsun

(ben)

Söylediğin zamanlar doların kaç lira olduğunu da belirt istersen.

Birilerini savunmak için savunma, "abin" serafim bırakmış buraları kendine "övücü" bulamazsın.

Her şey şeffaf dediğin anda kaybettin zaten beni, ülkede her şeyi kendilerince düzeltip ayarladıklarını sağır sultan dahi biliyor.

(ben) doğru çok şeffaf ,ama balthazar formülü,gelir kriteri ile islami usullere göre kesilen engelli maaşlarıda şeffaf be . birde soruma cevap vermemişsin engelliye kamuda çalışma hakkı nezaman verildi bunuda bir araştır istersen

Siz harcligi bana yollayin. Ben sizin yerinize gezerim : )

ÖzgürKız

yassa bee ozgurum:eek::eek::eek: bayram sabahı bayram sekerı oldu

dedelerımız nınelerımız emeklı maasları yetmedıgı ıcın harclık veremıyor ulkemde
seker baklavada hokumatımız zararlı oldugu ıcın ha bıre zam koyarak vatandasına ıyılık edıyo:p
var sen avrupanın tadını cıkar orda kazandıgın dovızlerle

muntada al ansar

Engelli memur secme sınavı ilk defa, 2012 de yapıldı, abime laf yok onun kadar kültürlü birisi yok.dolar dedin bin alinin bir sözü ile son noktayı koyalım dolar dolsa ne olur bizde olmasa ne olur. Gerçekler ayrıntılarda saklı.

(ben)

Kinaye yaptığına inansam ses çıkarmayacağım ancak senin yazılarını az da olsa gördüğüm için ciddi söylediğini düşünüyorum. Gerçekten hayatı başkalarının söyledikleriyle yaşayacak kadar sığ fikirlisin, senin adına üzüldüm.

Aslında ayan beyan ortada, iktidarı savunmak için saçmalıyorsun.

GeorgeOrwell boş ver kardeş cevap verdiğine deymez ,adama yapılan haksızlıkları söylüyorum hala tırı vırı yapıyor salla gitsin bunlar hala beklesin yer altından 6 milyar dolarlık jelibon çıkarmayı
Adam o kadar anlayışı zor ki dolar dolsa ne olur diyor dolar olmadı mi yada fiyatı yükseldiğinde her şeye zam geleceğini veya geldiğini sanki bilmiyor bak benzinemi motorinemi dün gece 85 kuruş zam geldi memlekete bilet fiyatları uçtu ama kime anlatacaksın ki

Fe sübhanallah.. Böyle bir talep olabilir mi Allah aşkına?

GeorgeOrwell

Şu hayatta benide düşünen varmış gözlerim yaşardı,
saçmalıyorsun dedin beni kaybettin, sana bir kıyak yapayım o zaman ben den uzak durda saçma degmesin.

Bir sen derin fikirlisin de ne oluyor, yine onun dediği oluyor. Dile kolay 20. Yıl ezici bir çoğunlukla nice yıllara inşallah, ilk şunu ögren desem de faydası olmaz agaç yaş iken egilir

(ben)

Bak yorumuna cevap vermedim, dönüp 3 saat sonra tekrar yazıyorsun.

Anlamsız şeyler yazıp sonuna atasözü gibi kült bir cümle ekleyip yorum yaptığını sanma, sadece geveliyorsun.

Son olarak 40 kişiyi de getirsem sana laf anlatamayız, sen bu kafayla yaşamaya devam et.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

AS21

Düşünceniz güzel, fakat bunu uygulamak çok zor. Şehirler arası otobüsler de yer bulamazken, yeşil pasaport konusu hayaldi; gerçek olur inşallah.:)

Nurtan
Olmayacak şey yok. Hükümetin Engellilere vermiş olduğu değer ile alakalı bir durum.

AS21

Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Çünkü düşünceleriniz buraya değil ütopik bir romandaki devlete ait.

Engelliye özel değil bu durum. Memurun, emeklinin, öğretmenin, doktorun pek bi kıymet-i harbiyesi yok.

Verilen değer kısmı başlı başına ironik zaten :)

7 tane dairesi olup oğlunun üzerine yapıp alttaki kömürlüğü daireye çevirip engelli maaşı evde bakım maaşı almaya çalışanların, yeşil kart güncellemeye 1 milyon tl lik jiple gelenlerin, oto galerisi olup 1000 tllik pandemi yardımına başvuranların olduğu bir ülkeden engellilere yeşil kart beklemek tam bir hayal ürünü daha ülkede ahlakı toparlayamamış ceza sistemini oturtamamış bir milletiz o yüzden böyle birşey mümkün değil sırf yeşil pasaport için kolunu bacağını kesebilecek onbinler var bu ülkede!

Minik77

Allah islah etsin. Denetleme olmadığından kaynaklı bir durum.

Önce olması gereken diğer haklarımız düzgünce,göstermelik olmadan verilsin de sonra elbet sıra yeşil pasaporta da gelir.

Önce olması gereken diğer haklarımız düzgünce, göstermelik olmadan verilsin de sonra elbet sıra yeşil pasaporta da gelir.

Aslında Ülkeyi Engelliler yönetirse ne güzel olurdu. Öncelikle her şey bizim için tasarlanıp uyarlanırdı.

Üst Alt