Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin profesyonel spor müsabakalarından ücretsiz yararlanması..?

Özürlü kimlik kartın varsa sorun olmaz Sagopa.

desene Şimdiye kadar Bosuna PAra Verdik :D neyse bundan sonra Bedava Gireriz. Madem Hakkımız Kullanalım =))

derbi maçlara almıyorlar.
örnek

gs-fb
gs-bjk
bjk-fb

kaç kere denedik boşşşş.

arkadaşlar profesyonel müsabakalara girilebiliyor.fakat çok yoğunluk oldumu kota koyuyorlar.derece sınırlaması geliyor.ben geçen sezon galatasarayın çoğu maçını ali sami yende seyrettim.engelli girişi her yerde ayrıdır.ücret felan istemiyorlar.

derbilerde kota oldu mu demek oluyor ki alınmıyor. efsane_52 arkadaşımızın dediği gibi.

teşekkürler...

derbi maçlarına zaten gitmeyin derim.boşuna gidersiniz.ben çok gittim geri döndüm.zaten en öncelikle gazileri alıyorlar,daha sonra tekerlekli sandelye ve daha sonrada kişi az olursa hepsini eğerki olmazsa derece sınırlaması koyuyorlar(örneğin:%60 altı giremez gibi)anadoluyu bilmiyorum tabiki bildiğim sadece istanbuldaki stadlar için.ama derimki gelin ALİ SAMİ YEN de maç seyredin.:))))(bir galatasaraylı olarak).

Ankarada üç kez ğittim refakatçiye de ücret vermedim öle kart felan sormadılar .
Hatta bikez iki tekerlikli sandelye ile dört kişi gitme planlarımızda olmuştu bir ben engelli diger üç arkadaş normal :D:D

ankarada gidersin çünkü az seyirci olduğu için.burda stadlar full çakılı oluyor.birde bunun üzerine engelli kardeşlerimiz gelince almıyorlar.bazen oluyorki 500 kişi oluyor.ama yeni yapılaçak stadta özel yer yapılaçak.o zman hiçbir sıkıntı kalmayaçak galatasaraylılar için.

bazıları spor kulübünün mülkiyetidir UTOP :) burayı düzeltelim :)

Kulübe başvurup akredite alacaksınız arkadaşlar bu kadar basit mevzu aslında.

Tabiki devletin mülkiyetinde değilse klübe ait stadlar... Ama malesef stadların %90 ından fazlası devletin olduğu için bunu yazmaya gerek görmedim...

ben %60-70 engelliyim,ağır engelli değilim,gende yanımda refakatçi götürebiliyormuyum

EFSANE_52,
%60 sınırını derbi maçlarındamı koyuyorlar yani?bnm %45 bu sene mutlaka gelicem samiyene inş..ama dediğin gibiyse derbi maça gelmym avrupa maçına geliirim olmadı onda nasıl durum?

stadlar ve spor salonları şimdi profosyonel takımlarca kiralanıyor .bu iş tamamen kiralayan takımın gönlüne kalmış birsey.bu konudada gözlemciler çok acımasız tekerkekli sandelyedekiler öyle veya böyle giriyor .yürüyebilen spastik engelliyi ki zor yürüyor engelliler için açılan kapıdan girdi diye kulübe 2500 lira ceza geldi buna şahit oldum.

Ben de bunu anlatmaya çalıştım zaten Kaan :) Teşekkürler:)

bu akşam ilk denememi yapacaktım bjk maçında ama iişm çıktı...ilk fırsatta gidicem..başbakanlık kartımı aldım.. bakalım içeri giricez mi? arkadaşım geçen sene bayağı maça girmiş kartıyla..haberdar ederim...

bende ali samiyen stadında maç izlemek istiyorum ama ne yapmam gerekiyor pek çözemedim. engelli raporum var fakat özürlü kimlik kartım yok. bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? özürlü kimlik kartımı nereden çıkartabilirim?

babalık abi teşekkürler. kaydımı c.tesi günü yaptırdım. yarın salı günü derse başlıyorum. dersler salı - perşembe ve c.tesi günleri. haftada 3 kere bir ayda 120 tl ama engellilere %50 indirim. yani 60 tl verdim.

findox85;

arkadaşım konuyu baştan okumadın galiba :):):)
yüzme dersi

iyide bu genlege resmi evreak kanun falan nerde herkez bu haktan yararlanıyo ama kimse resmiyetini bilmiyo varmı böyle bi iş...

ben 6 senedir inönüye gidiyorum her maça refakatçımla... 1-2 kere karmaşadan sorun çıktı o kadar ama şu hakkın resmi bir belgesi lazım bana...

Arkadaşım bu kanun maddesi olsa bile kontenjan olayı var yani sen X bi stada gittiğin zaman kontenjan doluysa istediğin maddeyi göster farketmez kulüp zaten alması gereken kişi sayısını almışsa hiçbir hak talep edemezsin... bunun yerine indirimli kombine talep edilse çok daha mantıklı bi iş yapılmış olur %50 indirimle refakatçi ve kendisine kombine alma hakkı bu şekilde sorun otomatikman ortadan kalkmış olur..

arkadaşlar bjk ınonu stadı engelli tribün girişi nerdendir acaba?engelli biri olarak ınonude mac ızlemek için ne yapmak gerekiyor?gıden arkadaşlar ızlenımlerını paylasabılırlerse sevınırım

Peki arkadaşlar bir sorum daha olacak

Benim İstanbul büyükşehir belediyesinin vermiş olduğu özürlü kimlik kartım var yalnız başbakanblık tan da kart almıştım ikisinden birini kullanabilir miyim stada girerken yoksa stadlardan yararlanmak içina ayrı bir kart mı çıkartıyoruz?

merhaba arkadaşlar spor musabakalarına başbakanlık özürlu kartıyla indirimli veya üçretsiz girebilirsiniz spor musabakalarında sdatlarda bulunan engelli kapisı vardır kartınızı orda gosterıp giriliyor benım yuzde 80 ozurlu kartım var refakatli ama refakatçi kabul etmıyorlar bazi kurumlar ve kulupler ve ttnet arenada gs oynadıği maçlara özürlu arkadaşlar biletle giriliyor bıletınızı alisamıyen 1 nolu gişeden alip giriyonuz soru sormak isteyenler mesaj atabılır bildığim ne varsa soylerım

Tff istanbuldaki maçlara engelli kartı nasıl alabilir?

Arkadaşlar tffnin engelilere yönelik maçlara giriş konusunda ne gibi hizmeti var veya varmı varsa neler yapmak lazım?...

Fenerbahçe ve başiktaş maçlarına girmek için biraz erken gidip sıra bekleyerek,galatasaray'ın maçlarına internet sitesinde kulüpten haberler bölümündeki formu doldurup bilet alarak girebilirsiniz.Başbakanlık özürlü kimlik kartı yeterli.

Fenerbahçe ve başiktaş maçlarına girmek için biraz erken gidip sıra bekleyerek,galatasaray'ın maçlarına internet sitesinde kulüpten haberler bölümündeki formu doldurup bilet alarak girebilirsiniz.Başbakanlık özürlü kimlik kartı yeterli.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe stadına engellilerin girişi için bilgi almak amacıyla kulübü aradım kulüp yetkilisi Başbakanlığın verdiği engelli kimlik kartıyla birlikte ücretsiz olarak müsabakalara girilebileceğini söyledi.. İlgilenenlere..

arkadaşlar gs-ibb maçına engelli bilet hakkını annem kanamıştı fakat annem ağır özülü fakat ben anenmi stada gitreceğimden annemle girebilecekmiyim yoksa boşuan annemi gietirmek istemiyorum cvp verebilecek var mıdır teşekkürler

Üst Alt