Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin üzerine araç alırken bayi kredi veriyor mu?

erndrmus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. %90 üzeri fiziksel ve zihinsel engelli bir ağabeyin kardeşiyim. Ağabeyimin üstüne ötvden muaf araç almak istiyoruz. 2007 yılında ağabeyimin üzerine araç alırken bayi kredi vermişti ve öyle almıştık. Bu olanak halen var mı? 130 bin liralık bir araç 85 bin liraya kadar düşüyor buna bayi kredi verebilir mi? Bu şekilde araç alabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bayi canı istediğine, istediği gibi kredi verir. Niye vermesin ki? Sonuçta faiz alıyor.

Bayiler vermez. Anlaşmalı oldukları bankalar vardır, onlar aracılığı ile size kredi imkanı sunarlar.

Genelde bankalar %90 üzerine pek kredi vermeye yanaşmıyorlar arkadaşım 10 gün önce başvurdu onay çıkmadı kendisi bireysel kredi çekti

Benim engelim %95 kredi aldim sonuçta araca rehin koyuyorlar kasko da yaptırıyosun sonuçta işini sağlama aliyorlar

Tuba bi anlat nasil kredi cektin ....kacpara kiredi cektin gelir in nekadardi

W veya honda civic ....arti biz 2 kisiyiz nekadarkalabalik gidersek okadar iyi olur

Wv yine zam yaptı 2000 cc araştırılırsa daha sağlıklı olmaz mı ? Wv indirim 10 tane araç alırsak dahi indirim 2 3 geçmez. Ama diğer türlü de 2. Eli yüksek. Karar vermek araç almak çok zormuş forester testi yaptım mucize araba o araç wv olsa mesela 350000 aşağı olmazdı ama şu an ötv indirimli 100000 tlye geliyor.

Aynen karar vermesi zor ben 2 seye bakiyorum bir guvnlik...2 5 yilsonraki degeri

Bayiler değilde markalar dönem dönem kredi kampanyaları yapıyor. Örneğin Honda Civic 30.000 TL ye 12 ay sıfır faiz yaptı geçen Mart ayında. Toyota Finans diye bir sistem gördüm bugün gezerken ama pek avantajlı bir oran yoktu.

ben kredi için başvurmadım.maaş bordrosu olanlara çıkıyormuş sanırım 2017 haziranda bmw 3.18i aldım 209 bin liraydı sanırım 3 bin lira aparat dahil 120.750 liraya geldi

Üst Alt