Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin üzerine araç alırken bayi kredi veriyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erndrmus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erndrmus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. %90 üzeri fiziksel ve zihinsel engelli bir ağabeyin kardeşiyim. Ağabeyimin üstüne ötvden muaf araç almak istiyoruz. 2007 yılında ağabeyimin üzerine araç alırken bayi kredi vermişti ve öyle almıştık. Bu olanak halen var mı? 130 bin liralık bir araç 85 bin liraya kadar düşüyor buna bayi kredi verebilir mi? Bu şekilde araç alabilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bayi canı istediğine, istediği gibi kredi verir. Niye vermesin ki? Sonuçta faiz alıyor.

Bayiler vermez. Anlaşmalı oldukları bankalar vardır, onlar aracılığı ile size kredi imkanı sunarlar.

Genelde bankalar %90 üzerine pek kredi vermeye yanaşmıyorlar arkadaşım 10 gün önce başvurdu onay çıkmadı kendisi bireysel kredi çekti

Benim engelim %95 kredi aldim sonuçta araca rehin koyuyorlar kasko da yaptırıyosun sonuçta işini sağlama aliyorlar

Tuba bi anlat nasil kredi cektin ....kacpara kiredi cektin gelir in nekadardi

W veya honda civic ....arti biz 2 kisiyiz nekadarkalabalik gidersek okadar iyi olur

Wv yine zam yaptı 2000 cc araştırılırsa daha sağlıklı olmaz mı ? Wv indirim 10 tane araç alırsak dahi indirim 2 3 geçmez. Ama diğer türlü de 2. Eli yüksek. Karar vermek araç almak çok zormuş forester testi yaptım mucize araba o araç wv olsa mesela 350000 aşağı olmazdı ama şu an ötv indirimli 100000 tlye geliyor.

Aynen karar vermesi zor ben 2 seye bakiyorum bir guvnlik...2 5 yilsonraki degeri

Bayiler değilde markalar dönem dönem kredi kampanyaları yapıyor. Örneğin Honda Civic 30.000 TL ye 12 ay sıfır faiz yaptı geçen Mart ayında. Toyota Finans diye bir sistem gördüm bugün gezerken ama pek avantajlı bir oran yoktu.

ben kredi için başvurmadım.maaş bordrosu olanlara çıkıyormuş sanırım 2017 haziranda bmw 3.18i aldım 209 bin liraydı sanırım 3 bin lira aparat dahil 120.750 liraya geldi

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt