Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

#engellilerkadroistiyor ve #3138yetmezengellilerkadrobekliyor <=TAGA DESTEK

2011MS1987

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar twitter üzeirnden destek olalım şimdi kenetlenme zamanı !!!

Twitterden Tam Destek Arkadaşlar !

#3138yetmezengellilerkadrobekliyor@csgbfarukcelik@Kumbuzmali@Aysenurislam #Engellilerkadroistiyor Yoğun twit atalım arkadaşlar Cuma günü basın toplantısı olacak gerekirse oturma eylemi ve açlık grevi bu davada yanlız değiliz bizleri yanlız bırakmayın twitterden herkez birbirini takip etsin retweet atarak bu ağın daha çabuk yayılmasını sağlıyabiliriz unutmayın Retweet önemli ! Ve ANKARA da oturanlar lütfen eyleme katılsınlar hepimizin davası bu kadroların 6000-6500den aşşağısı kabul edilebilir yanı yok .

@Gereky_ok_ Twitter adresim lütfen takip edin retweet atalım sağolun şimdiden inş kadro sayısını 2 ye katlıyacağız.

yogun olarak tweet atın haydı destek olun..

ya ben anlamıyorum ülkemız güçlenıyor büyüyoruz ,dıyoruz ama engellie bireylere devlet bedavadan azda olsa maaş verecegıne böyle iş versın hem devlete yuk olmayız ,hemde gelecegımız olur yanlışmıyım.ben almıyorum lakın engellı maaşı alanlar var bıldıyım kadarıyla .devletımız neden kendı üzerındekı yuku azaltmayı seçmıyor.bu alınacak kişi sayısını yukseltmıyor ilgınç...

Üst Alt