Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilikten dolayı erken emeklilik başvuru süreci..?

Hayırlı olsun Özgür bey, Allah bereket versin, ağız tadıyla harcamak nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza :)

Mecbursun. Hayat uzun senin için. Allah güç versin sana.kal sağlıcakla.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ERDOĞAN BEY

manisalı

Bu rakamlar bana şaka gibi geliyor. 790 TL nedir? Bir emekli bu parayla nasıl geçinebilir. Adı üstünde EMEKLİ, çalışmayı bitirmiş ve aldığı para ile rahatça yaşayabilmesi gerekirken 790 TL ile ne yapılabilir. Yazıklar olsun diyorum.

Vergi indirim onayı işyerime tebliğ edildi. 1 yıl kontrol şartlı onaylanmış. Malum süreçler çok zaman alıyor. Kontrole ben mi müracaat edeceğim? Yeni rapor alır gibi aynı prosedür mü? Raporun bitiş tarihine kontrol sonucu yetişmezse maaş kesilirmi?

Burozi

raporunun süresi bitmeden tekrar rapor çıkartman lazım.. sana bir tebligat gelmez. takibini sen yapacaksın. sgk dan sevk alıp tekrar heyete girmen gerek.

yoksa maaşın kesilir.maaşın kesildikten sonra rapor alırsan tekrar bağlanır ve ödenmeyen aylarda toplu ödenir.

Rapor süresi ağustosta doluyor. Heyet için 6 ay bekleniyor kayıp yaşamamak için ne zaman müracaat etmeli acaba.

ağustosta doluyorsa süre sonuna 1-1,5 ay kala sgk ya başvurup sevk alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba ben iş yerimden emeklilik için çıkışımı istedim işyerinden ayrıldığına dair herhangi bir evrak verilecekmi diye onlarda hayır verilmeyecek biz sistemden çıkışınızı yaptığımızda sgk bunu görüyor diyor şimdi ben sgknın verdiği emekli olur evrağıylamı başvuru yapacağım

çıkışınızı yaptılarsa evet sgk sistemden görür. siz vergi indirimi ve rapor fotokopinizle başvuru yapabilirsiniz.

haci78

Verseler iyi olurdu tabi ama artık işlemler online yapıldığı için söylediği doğru. SGK çıkışınızı sistemden görebilir.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar beni aydınlattığınız için

Üst Alt