10 yılı aşkın süredir özel sektörde çalıştım. memur olabilmek hayal gibi bişeydi... onlara bakınca herzaman imrenir, allah birgünde bize nasip eder mi ? diyerek yakınırdım. allaha çok şükür 9 ay önce mebe atandım bu sırada il çevre orman sınavınada girmiştim girdiğim ilde 80 başvuru 2 kişi alacaklardı mebe atandığımı duyunca sorulardan birkaçını es geçtim. neyse yerime başka engelli kardeşlerim atandı. sonuç olarak mebin !hizmetli! kadrosu biras bizleri korkuttu ama engelli olmamız hele bu engelimin ortopedik olması sebebiyle korkularımız hafifledi masa başı işler veriir die düşünmüştük birçoğumuz.. ancak kazın ayağı öle deilmiş içine girmeden anlayamıyormuşuz.. bence eleştirirken lütfen bilinçlenerek eleştirelim. şimdi 9 aylık çalıştığım sürede 10 yıllık özel sektörü arar oldum en azından bir vasıfım vardı. muhasebe,hastanede kayıt elemanlığı yaptım uzun süredir. insanların bana bakış açısı farklı idi..şimdi çok özür dilerim kıçı kırık müd yrd. çay getir , çay götür,paspas yap , temizlik yap , konuşurken seni ezmeye çalışması vb.... bundan şikayetçimiyim evet.. en azından özel sektörde iken hitaplar bey olaraktı. şimdi ismimizi dahi sölemeye tenezzül etmeyen idareciler var... maaşı yada konumu çok farklı bişey kamuda olmanın ama mebden irendim... "kimliksiz kalırım ama kişiliksiz asla kalmam"