Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye saldırılması daha çok cezaya neden ollur mu? [Hukuk]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali19

Yeni Üye
benim yüzde 40 engelli raporum var bipolardan.adamın birisini bana saldırdı öldürmekle tehdit etti beni geçen senede saldırmıştı.adamın hakkında deli diyorlar ilaçlarını içmediği için öyle oluyormuş raporu var diyorlar.
ben normal vatandaş olarak şikayet ettim.engelli statüsünde şikayet etsem ne değişir.
engelli oldugum için cezası artar mı ve avantaj sağlar mı engelli olmam.karşıdaki adam da akıllı olmadıgı söyleniyor ama 15 tane inek yapıyor ve beni güçsüz buldugu için bana kin bellemiş bana saldırıyor yardımcı olur musunuz

Durumu karakolda anlat.senin sikayet etmedigini soyle karakolda polisler soylemesi .o ndan kurtulun.

o şahsın zeka engeli ve 46 denen raporu varsa cezai ehliyeti olmayacağı ve bizdeki kanun adamlarının mağdurlara yardım edemediği düşünülürse onu birileri ile korkutun anca öyle kurtulursunuz ama dediğiniz gibi zeka yönünden engeli varsa daha kötü dişte bileyebilir. iyi düşünün ve öyle hareket edin yada kaçma şansınız varsa başka bir yere gidin yada onun olduğu yerlerde bulunmayın.

komşumuz sınır topraklarımız adama arada sırada geliyor on tane inek bakacak traktör sürecek zekası var.
46 lık raporunu herkese vermezler diye düşünüyorum .çok tehlikeli köydeki hamile kadınları koşturuyor çocuklara saldırıyor
ama dayak yiyeceği kişiye saldırmıyor

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri