Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelsiz internet için en uygun paket ve fiyat hangisi?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Selamlar
Arkadaşlar engellile için uygun internet pakti vamı?
evde internet kulanıyrum ve 54tl ödeme yapıyorm,daha ugun bir fiyat ve pat varı.?

bulunduğunuz bölgede kablolu yayın sistemi varsa teledünya paketleri çok uygun...ben kullanıyorum engelli paketi sınırsız internet ve tv yayınları toplam 24 tl ayıca modem ve dekoder ücreti var 24 taksit faturaya ek olarak 10 tl toplam 34 tl

türktelekom eğer altyapınız fiber ise engelli indirimi yapmıyor bilginize

Superonline şuan için iyi fiyat ve performans olarak.

CrystaL

superonline kulanıyorum aylık 54 tl
Fazla değil mi... daha uygun paket yokmudur.?

Eve İnternet Baglatacağız.En Uygun Engelli Tarifesi?

Arkadaşlar,eve internet bağlatmak istiyorum ancak tarife ücretleri pek beklediğim gibi değil.Engelli indirimli diye fiyat arastırması yaptığımda sanki bilerek normal tarifelerden daha yüksek fiyat sunuyorlar.
Türk Telekom sınırsız 56 lira
Dsmart smile adsl sınırsız 58 lira dsmart ile birlikte ilk ay modem kurulum yalın net ucretı dahil 162 lira :)Sonraki aylar 60 küsür bir şeyler dedi kapattım :)
Turkcell superonline taahütsüz aylık hersey dahıl 54 lira.su en uygun bu geldi.
Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı sınırsız internet tarifesi var mı?

chiko_url bende Life gibi turknet
kullanıyorum en uygunu bu. Gerçi senede bikaç kez fazla fatura gönderiyor lar ama sonraki ay eksik geliyor.

Life

İstisnalar haricinde 32Mb hız sağlaması mümkün değil sabit telefon sistemiyle...(Koşullarda belirtmiş zaten) 10 Mb i geçmeyecektir.

Uydunet (telekom) genel olarak en iyi tarifeleri veriyor. Özellikle kablo TV de izliyorsanız, kampanyalı (TV+internet) şeklindeki paketleri oldukça hesaplı. Hız olarak da 100mbit'e kadar çıkıyor. Ben 50mbit kullanıyorum, 40-45 altına hiç düşmedi şimdiye kadar.

kalite istiyorsan superonline turkcell tavsiye ederim, ayrıca engellilere özel tarifeleride var

Ben TTNET NET LİMİTSİZ 50 GB AKN kullanıyorum. 12 ay tahattüt yapmışız ve 9 ayımız kalmış. 105 TL internet faturası ödüyoruz. Nasıl hem kablolu tvye hemde ucuz internete geçebilirim ?
MeTePe yardımcı olur musun ? İnternet annemin üstüne. 100 TL internet 5 TL ev telefonu için ödüyoruz ve ev telefonunu kullanmıyoruz.

@bLaCkRaCe

şurayı inceleyin bir: https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,408,size-ozel-kampanyasi-br-engelsiz

bunlar da tüm kampanyalar: https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar

TTNET aboneliğini bozarsanız kullandığınız süre kadarki indirimi geri ödüyorsunuz. Yani 3 ay kullandıysanız 3 aylık indirimi geri alıyorlar.

Müşteri hizmetlerini arayıp laç para olduğunu sorabilirsiniz.

Kablo Tv/ uydunet için mahallenizde, binanızda tesisatı olması lazım.

Not: Benim kullandığım tarifede ayda 100dk telefon hizmeti de ücretsiz.

Ben TTNET NET LİMİTSİZ 50 GB AKN kullanıyorum. 12 ay tahattüt yapmışız ve 9 ayımız kalmış. 105 TL internet faturası ödüyoruz. Nasıl hem kablolu tvye hemde ucuz internete geçebilirim ?
MeTePe yardımcı olur musun ? İnternet annemin üstüne. 100 TL internet 5 TL ev telefonu için ödüyoruz ve ev telefonunu kullanmıyoruz.

Kardeşim , yıllık 1260 TL internete para mı verilir. Yazık. Daha uygun tarifeler mutlaka vardır . Varsın biraz daha yavaş olsun.
Kablo net fiyatları engelliler için çok uygun. Ben 25 TL ödüyorum sınırsız internet ve kablo tv dahil.
Bir araştırman da fayda var .

Kablonet icin gecen sene basvuru yapacaktim ancak bulundugunuz bolgede altyapimiz yok dediler.yoksa fiyatlari cok uygundu.

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Superonline kullandım 2 yıl taahütsüz 54 tl en uygunu oydu, şimdi araştırdım vodafone evde internet 48.99 tl en ucuz internet ama anlıyamadığım yalınmı yoksa telefonla birlikte +telefon ücreti varmı onu bilmiyorum .

8 Mbps'ye kadar Limitsiz 50 GB 44 TL fiber turkcell superonline ben memnunum
yada kesenize göre birçok tarife var
8 Mbps'ye kadar 6 GB 25 GB 25 TL
16 Mbps'ye kadar 6 GB 25 GB 26 TL
8 Mbps'ye kadar Limitsiz 50 GB 44 TL
16 Mbps'ye kadar Limitsiz 75 GB 49 TL
8 Mbps'ye kadar Limitsiz 100 GB 54 TL
4 Mbps Limitsiz Limitsiz 69 TL
8 Mbps Limitsiz Limitsiz 89 TL

25 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız İnternet + Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + İlk ay KabloTV Üst Paket ve Sinema Kanalları Şifresiz. 24 Ay Ücretsiz 25,99 TL/Ay

Bundan uygun bir tarife olamaz herhalde.
Tek sıkıntı kablo alt yapısı her yerde yok.

Kablo tv bulundugumuz bolgeye hizmet vermiyor.Turkcelldeki calisan engellilere yonelik bir indirimimiz yok dedi.Vodafone 49 liralik fiyat cikardi
Ama taahhut var mi diye sormadim.Turknet uygun gorunuyor ancak olumsuz yorumlar gordum facebook sayfalarinda.Hangisini önerirsiniz arkadaslar?

@Engelsizbiz Bulunduğunuz yerdeki altyapıyla alakalı bir durum hız, bana 50 mbps hız tanımlandı ben 35-40 arası hız alıyorum

chiko_url Olumsuz yorumlar türktelekomda daha çok, turkneti arayıp görüşün altyapı kontrolü yaptırın ne kadar hız alabileceğinizi söylerler kafanıza yatarsa geçersiniz

chiko_url ben vodafone net sadece internet sınırsız 16 mbsp hız ayda 48,90 tl ödüyorum..taahhüt yok bilginize

Life Turknetin sadece internet ve telefon üzerinden calisiyor olmasi beni uzun vadede ugrastiracak gibi gorunuyor.Ayrica kendilerini aradim bilgi aldim ama musteri hizmetlerinin ses tavri da hosuma gitmedi.Kahkaha atarak telefona baglandi calisan :) elifsu2010
Ben vodafonu da aradim bana taahütlu dediler.Tarifenize hersey dahil mi modem ucreti falan?

chiko_url engelli raporunla müracat et modem kendimin modem alıcak olursan aylık 2,50 tl gibi tam hatırlamıyorum ama kesinlikle taahhüt yok engelli olduğu için

ocak sonunda TTNet sözleşmem bitiyor paketim 70 TL,,
benim merak ettiğim aboneliğimi sonlandırmak istiyorum,
paket bitimi sonrası otomatikman yeni pakete mi geçerler kafalarına göre
yoksa ben gidip iptali için dilekçe mi vereyim?

ocak sonunda TTNet sözleşmem bitiyor paketim 70 TL,,
benim merak ettiğim aboneliğimi sonlandırmak istiyorum,
paket bitimi sonrası otomatikman yeni pakete mi geçerler kafalarına göre
yoksa ben gidip iptali için dilekçe mi vereyim?

paketinizin taahütlü indirimli fiyatı 70 ise taahüt bitince indirimsiz fiyatından devam eder ,yani başka pakete geçmez ama indirimsiz devam eder.

bende vodafonun 48.90lık tahhütsüz paketini kullanıyorum, telekomun bağlantı vermeme işgüzarlığına bende maruz kaldım, modem talep etmek zorunda kaldım,dikkatli olun.

Galiba superonlineda karar kildim.54 lira modem vs ucreti yok ve tahutsuz.

Üst Alt