Kişisel deneyimim, superonline bağlatması kolay, vazgeçmesi zor.
Öncelikle modemi onlar veriyorsa modemin kutusunu, paketini falan çok iyi saklamanızı öneririm. Çünkü abonelik iptali için geri istiyorlar... aksi halde modemin 2 katı para ödüyorsunuz.
Ayrıca TTNET adsl'de 8 mbit hız alırken fiyatına kanıp transfer olduğum superonline'da 3mbit'in üstünü göremedim. Müşteri hizmetlerine yaptığım 30'dan fazla şikayete de doğru dürüst yanıt verilmedi. 8mbit derken 8'e kadar olan tarifeden bahsetmiyorum... Limitsiz, net 8 mbit olan tarife... Yani diğerinin 3 katı fiyatı olan. Normalde en düşük 6,5mbit garanti etmesi gerekiyor. Santale'de 1km kadar uzaktayım ve hatlar fiberoptik.
Açıkcası ben TTNET, Superonline ve Telekom aboneliklerini denemiş biri olarak en kötü hizmeti superonline'da (ADSL) gördüğümü söyleyebilirim.
Bu arada çok eski, hatta Türkiye'nin ilk internet kullanıcılarındanım. Yani aynı altyapıyı kullanan 2 firmada neden hız farkı olabileceğini bilecek kadar bilgi sahibiyim. En kötü tarafı insanı "hattınızı kontrol ettirin, virüs taraması yaptırın vs." gibi abuk subuk gerekçelerle oyalamaları...