merhabalar,
nihayet beklediğim yazı eldi ve kntroluolarak emekliliğim onaylandı. ilk maasımı 19 ağustosta alacağım , benimle bilgilerini paylaşıp destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 30.03.2012 tarihinde kontrolum olacak bu kontrolde nasıl yol izlemem gerekiyor.
Ben SEMA KAYA , yukarıda da belirttiğim gibi size SULTAN vasıtası ile ulaştım , onu rahatsızlığından dolayı erken emekli olabilmesi için yönlendirmişsiniz. Ben epilepsi hastasıyım. sigortalı çalışmaya başladıktan sonra hastalığım ortaya çıktı. 1993 yılından beri aktif olarak çalıştım , en son 2007 yılında uzun süreli çalıştığım işyerinden çıkarıldıktan sonra (12 yıl)
farklı işyerlerinde kısa süreli olarak çalışmaya devam ettim şu an 7 aydır çalışmıyorum. Zaten işte bulamıyorum. Rahatsızlığım nedeni ile yoğun ilaç kullanıyorum. sürekli olmasa da konuşma ve okumada anlama zorluğu çekiyorum , yani kitleniyorum, dr buna küçük nöbetler diyor bunlarla yaşamak zorundasın diyor ama işyerleri hata affetmiyor 19 yıllık -5700 gün- çalışma günüm var nasıl emekli olabilirim beni yönlendirebilirmisiniz.